Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Na kérem, akkor ugorhat …

#784056 Csusza

Na kérem, akkor ugorhat a majom a vízbe!

Most kiderül, ki a hazaáruló, ki az, aki képes felülemelkedni a pártpolitikai szempontokon, ki az, akinek valóban fontos az ország biztonsága, a veszélyes migráció megakadályozása, és az ilyen szellemű alkotmánymódosítás! :-)
http://444.hu/2016/11/12/a-jobbik-szorol-szora-ugy...

A másik része ami vsz fo…

#784052 banyaiz Előzmény: #784039

A másik része ami vsz fontos lenne ezeknek az éveknek az adatait kiértékelni. Ebből az extra hozamból amivel a kötvényeket eladtuk, minden egyéb kötöttség nélkül mennyi landolt ténylegesen az ügyfeleknél és mennyi az értékesítő cégeknél.

Mert az a gyanúm az ügyfelek hajlandóak voltak 0 hozam környékébe is beleegyezni. Hát akkor máris sínen vagyunk. :)

Ja hát megszűnne egy könnyű biznisz amiből becsorog évente sok mrd bizonyos számlákra.

Ezt kellene firtatni nem a terroristázást meg az Alkotmány módosítását . Gondolom én.

Mert egyébként a konstrukció nem ördögtől való csak a részletei vannak lenyúlásra kitalálva nem véletlenül.

Annyit kellene tenni :1…

#784051 banyaiz Előzmény: #784039

Annyit kellene tenni :

1. Offshore cég kizárva

2. Mindegyik cég az egész világon kereshet ügyfelet = verseny köztük

3. Az ügyfelektől kérünk valamilyen magyarországi beruházást is plusz feltételként

4. kamatmentes kötvényként értékesítjük gyakorlatilag vagyis annyira minimál kamattal, hogy az állam kaszál a hozamon is bőségesen.

Aztán a piaci versenyben az értékesítő cégek annyi kezelési költséget kérnek az ügyféltől amennyit az hajlandó kifizetni ilyen feltételek mellett egymással is versenyezve. Ez jó a letelepedni szándékozóknak is mert az egyik kér 20 k euró kezelésit a másik lehet odaadja 10 k-ért is. Egymással versenyezve leszorítják az ügyfél költségeit. Ezt hívják piaci versenynek. :)

Ha pedig olyan időszak jön kell ez a forrás akkor lazítunk a feltételeken többen vegyék igénybe. Amíg ez szükséges.

Így kellene átalakítani és megtartani az egészet. Ennyi a történet 2 perces fejtörést igényel. Amiről a Parlamentben már a hazaárulózástól kezdve minden van csak éppen a lényeg és értelmes dolgok nincsenek, hetek óta.

+ 5. bónusz pont titkosszolgálati eszközökkel felderíteni hová osztották vissza a lóvékat ezek a cégek, és az egész bűnbandát letartóztatni. :) Tartok tőle a legmagasabb helyre vezetnének a szálak.

A let. kötvénybuli lénye…

#784050 banyaiz Előzmény: #784039

A let. kötvénybuli lényege 250 k euróért kell jegyezni megkapja a letelepedési engedélyt és semmi egyéb feltétel előírva a számára. Persze ne legyen körözés alatt. Bár látva ezt a legutóbbi balhét Pharaonnal vagy , hogy hívták ez sem akadály feltétlenül Mo-n egy vízumnál, akkor lehet letelepedésinél sem. :)

Mindezt közvetítők intézik egy felosztott piacon nincs verseny köztük mert felosztották a bolygót működési területekre. Ügyfelektől kezelési költséget kérnek, + jutalékot kapnak. Kötvények hozama magasabb mint a piaci hozam. Offshore cégek intézik.

Nagyjából amit bukunk rajta nincs kikötve semmi konkrét beruházás Mo-n ingatlanvásárlás vagy bármi. Piacinál magasabb hozamon bukunk.

Az egész arra lett kitalálva nagy kasza legyen rajta offshore cégeknek akik ezt ki tudja hová osztják vissza. Mondjuk van rá tippem.

Miközben a letelepedési kötvény mint konstrukció egyáltalán nem ördögtől való csak a mutyit kellene belőle kiszűrni.

Erre mi történik x év múlva esetleg kivezetik (de minek ki érti?) ahelyett, hogy az ötletgazdáját és a jóváhagyóit bíróság elé állítanák mint hűtlen kezelés gyanúsítottját , a terméket pedig valóban piaci alapra vinnék mutyi nélkül. Csak ennyi a baj. :)

Bevallom nem követtem ré…

#784049 banyaiz Előzmény: #784036

Bevallom nem követtem részleteiben ezt az elmebajnokságnak beillő ki mit mondott beperelte ott mit mondott sztorit.

De az rémlik az ítélet nem lehet Ungárt rágalmazásért megbüntetni mert rágalmazni csak negatív dologgal lehet. Kocsis pedig nem tudta megmondani a bíróságnak mi a negatív abban ha valaki azt állítja ő is játszik ebben a műfajban. :) Nehéz is lett volna egy EU tagországban ahol vallás/bőrszín/nem/szexuális orientáció alapján nem lehet különbséget ember és ember között. Valami ilyesmi lett a vége ha jól tudom.

Nagy gondok vannak fejbe…

#784047 rbbj11 Előzmény: #784039

Nagy gondok vannak fejben es hozzáállásban... Tisztességet persze a politikai vezetők hírből sem ismerik... Jobb volt mikor parlament a monarchia korában császárral szemben valoban a magyar érdekeket es az orszag érdekét képviselte.

"A kötvény értékesítés e…

#784041 Csusza Előzmény: #784039

"A kötvény értékesítés egy piaci alapon végzett üzlet. Az állam kap forrást, és megfizeti a kamatot, mint minden más esetben. A kötvényvásárló szerződik bizonyos feltételekkel az ügynökkel. Piaci alapon. Van-e az államnak vesztesége? Nincs. Amire mondjátok, hogy lenyúlás, két piaci szereplő által kötött üzlet jutaléka. Miért nem állam kapja? Pontosan azért amiért nem gyárt autót, vagy cipőt."

Kész. Erre nem lehet mit mondani, nincsenek szavak...

"Mindenki vicc aki nem é…

#784039 prospero Előzmény: #784034

"Mindenki vicc aki nem ért egyet a lenyúlással." főleg vona aki támad mindenkit, kivéve persze ha simicskáról van szó, mert aztat nem szabad. :-)!

A kötvény értékesítés egy piaci alapon végzett üzlet. Az állam kap forrást, és megfizeti a kamatot, mint minden más esetben. A kötvényvásárló szerződik bizonyos feltételekkel az ügynökkel. Piaci alapon. Van-e az államnak vesztesége? Nincs. Amire mondjátok, hogy lenyúlás, két piaci szereplő által kötött üzlet jutaléka. Miért nem állam kapja? Pontosan azért amiért nem gyárt autót, vagy cipőt.

nem figyeltél..Kocsis ar…

#784036 Ibiza Előzmény: #784022

nem figyeltél..Kocsis arra ment rá..ha őt mint heterót le lehet bu zizni..akkor egy buzit is le lehet bu zizni..

le is bu ziszta a leányt akinek szikrázott a szeme..de nem tehetett semmit.. ügyes tréfa volt.

Azért jövőre is megkapjá…

#784035 walex Előzmény: #784026

Azért jövőre is megkapják az évi 80 milliárdot.

Remélem, még lesz M7, M8, M9 is, mert ezekre is k*rva nagy igény lenne ám. :)

Nektek mindenki vicc, ak…

#784034 walex Előzmény: #784017

Nektek mindenki vicc, aki nem ért egyet a sok mutyival, lenyúlással.

Inkább ne erőlködj tovább, írd le nyugodtan, hogy támogatod a Habi-Tóni féle bizniszt és nagyon zavarna, ha egyik napról a másikra megszűnne. Ez még mindig korrektebb lenne, mint az, hogy csűröd, csavarod és magyarázod folyamatosan a megmagyarázhatatlant.

Politikailag is extrém i…

#784029 banyaiz Előzmény: #784028

Politikailag is extrém időszakot élünk. Ez valahol a gazdasági válság következménye. Nincs dübörgés előkerül mindenféle Mekk mester kuruzsló aztán handabandázik a népeknek. :) Lásd Trump. Hol van ez az ember a konzervatív értékektől, maga az egész jelenség? Konzervatív értékekről beszél felmondja Reagan politikáját mint a házi feladatot olyan körítéssel mintha a Győzike showt néznéd. :) Még akkor is extrém mitől eladható ez ha tudjuk csak egy figyelemfelkeltés , és stratégia, vagy reméljük ezt.

Ilyen pl ez a Vona is, de fidesz is beleéli magát nagyon a hülyeségbe és az egész Parlament örömködik ebben:) Múltkor nézem a gonosz migráns szavazást egy mszp felemel egy képet egy helikopterről, Jobbik egy szőnyeget valami hazaárulózással, miközben megy a szavazás a semmiről a fidesz részéről. Ez micsoda , óvodában komolyabb dolgok vannak.

Lajos egy jó ember csak nem igazán manapság könnyen eladható politikus alkat vsz. Ezért is kedvelem valószínű. Neki nem kedvez ez a dagonyában fürdőzés nem az ő műfaja ez. Meg hát nem is tud ilyen okosságokat mondani mint ez a gonosz migránsozás, vagy ki a nagyobb homár a politikustársai közül. :) Ez nem az ő világa, ezért is ajánlom a figyelmedbe.

Az árfolyamát kell emelnünk és a vadbarmokat shortolni mert különben nem sok jó néz világszerte. :) Jó ez csapdahelyzet de hát ez van.

Értem én, hogy ez a poli…

#784028 Csusza Előzmény: #784020

Értem én, hogy ez a politika, meg miegymás, de akkor is, ilyen színvonalra lesüllyedni úgy, hogy ekkora erővel sokkal elegánsabban is lehetne, ez a gáz.
Nem sajnálom én se, tudod, aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb... :-) Politikus, vállalta, ez ezzel jár. Akinek ez a színvonal ciki, az a fidesz. Illetve az kellene, hogy legyen.

"Mondom, hogy Lajos "barátom" a király nem hiszel nekem."

Na, ezt azért még elég sokszor el kell mondanod, hogy hinni kezdjek benne! ;-)

Eddig csak röhögtem a kö…

#784026 Csusza Előzmény: #784015

Eddig csak röhögtem a közmédiának csúfolt -és hihetetlen gyenge képességű figurákkal telepakolt- óvodásszínvonalú retteneten, de ez a stílus már tényleg mindent alulmúl. Amikor nemrég a Ripost (!!!) nevű bulvároldalra hivatkoztak a tv híradóban, reménykedtem, hogy ilyen nem lesz több, de ezek szerint nem állnak meg a lejtőn.
Mondjuk az egyik híradós műsorvezető néninek bitang jó lábai vannak, azt szoktam nézegetni :-), de ettől még gyalázatos az egész.

re

#784024 Csusza Előzmény: #784014

A népszavazási kérdés valóban így hangzott, de ez nem jelenti azt, hogy az alkotmánymódosítást ne kellene kompletten megcsinálni. Ez minden törvénynél így van, nem soronként szokás pár hetente-havonta bütykölgetni, hanem az adott témát lehetőség szerint kompletten rendezni, arra törekedni.

A bevándorlással kapcsolatos módosítást is így kellene, ez teljesen jogos elvárás a jobbik részéről.
A jobbik elsődleges célja a bevándorlási kérdés lehetőség szerinti legteljesebb körű rendezése.

(Az csak egy kis plusz, hogy őket is irritálja a kötvénybiznisz.)