Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Kocsis Máté is csak bele…

#784022 banyaiz Előzmény: #784016

Kocsis Máté is csak beleesett abba a csapdába amit ő ásott másoknak. Szar ügy mikor a gyűlöletkampány célpontja ő maga, nem ő intézi mások ellen.

Most egyetértek veled mikor azt mondod Jobbik kapcsán vicc az a párt.

Annyi kiegészítéssel, hogy az egész téma ahogy megfogta a fidesz egy vicc alkotmánymódosításostól /népszavavazásostól . A fidesz is egy vicc amikor rájuk jön a gonosz kampány időszak. :) Ami nonstop tart náluk.

Egyébként se sugározzák messziről az értelmet De amikor elgurul a gyógyszer akkor aztán főleg nem. :)

Helyzetelemzésem a téma kapcsán két nemnormális a Parlamentnek nevezett intézményben vitatkozik a semmiről. Elég silány módon. Közben mindkettő a másikat próbálja feltüntetni minél nagyobb hazaárulónak briliáns logikával. :) Nagyjából dióhéjban ez a szitu.

Mondhatnám úgy is ez van mikor nagy elmék összefutnak az élet nagy erdejében. :) Egy Vona-Orbán migránsvita azért az magasröptű. :) Nem hittem, hogy valami még alulmúlja a gonosz migráns kampányt is, de határeset.

Annyi történt Csusza Vo…

#784020 banyaiz Előzmény: #784012

Annyi történt Csusza Vona lett az új gonosz migráns. :)

Gyakorlatilag olyan logikával lett most ő gonosz bi/homoszexuális amit ő maga is alkalmazott másokon a gonosz migráns időszakban

Ez az eset mikor a fagyi visszanyal.

Tudod ahogy Virág elvtárs is megmondta Pelikánnak, magából még sok minden lehet Pelikán ha nem figyel. Így járt Vona is nem figyelt Bástya elvtársra , és ugyanazt logikát alkalmazták ellene amit ő szokott mások ellen (gonosz migráns, gonosz homoszexuális, gonosz cigány/zsidó stb stb :)

Igaz vagy nem igaz az teljesen mindegy, ahogy a többi gonosz akármi kampánynál is tök mindegy a valóság. :)

Ezek a dolgok így működnek. Valahogy nem tudom megsajnálni , hogy így járt.

Mondom, hogy Lajos "barátom" a király nem hiszel nekem.

Mondjuk el tudnék képzelni egy Csányi -Bokros tengelyt, Cs magyar Trumpként átvenné a vezetést (persze ez nem azt jelentené, hogy lemenne bohócba ezért ) aztán Lajos pénzügyminiszter neki az a posztja inkább. Ideális választás lenne vsz.

Breaking. Ugyanazt az al…

#784017 prospero Előzmény: #784016

Breaking. Ugyanazt az alkotmánymódodítást terjesztené be Vona:-)! Egy mondattal kiegészítve, "pénzért sem lehet tartózkodási engedélyhez jutni". Vicc ez a párt! :-)!

Ezzel én se tudok közöss…

#784016 prospero Előzmény: #784015

Ezzel én se tudok közösséget vállalni. A szexuális beállítottság szvsz magánügy, akár hetero, akár homo vagy biszex. Ráadásul gyerek is van a családban!

Ugyanúgy elitéltem Ungár Klára melegvádjait Kocsis Máté kapcsán is. Ott is van gyerek!

Vagy amikor Orbán gyerekeit támadják, egy kutya.

És még azzal a kérdésfeltevéssel sem értek egyet, hogyha Vona homokos vagy biszex, akkor ne bírálhatná politikusként a melegfelvonulást pl.

Ettől függetlenül hibázott Vona az alkotmánymódosítás kapcsán szvsz.

Igen, ez az adófizetők p…

#784015 walex Előzmény: #784012

Igen, ez az adófizetők pénzén működő pártmédia feladata, hogy a stróman csatornáján elindítanak egy rágalmat és átveszik a "hírt" és ezzel foglalkoznak percekig.

Ezt kérdeztem itt a propagandistától, hogy van-e még ennél lejjebb?
Tudnak-e még ennél lejjebb is süllyedni a mocsokba?
Ha valaki itt szavazókat fog veszíteni, az nem a Jobbik lesz.

Remélem, a Petőfin is leadják "hírként". Nehogy már a fiatalabb korosztály ne hallja. Sőt! Az M2 is tálalhatná mondván, hogy látjátok gyerekek, ez a csúnya bácsi az. :D

M4 pénznyelő: Tessék megnézni milyen remekül vezet épp Lewis Hamilton, nem úgy, mint a napokban homoszexualitással vádolt Vona. :D

re

#784014 prospero Előzmény: #784011

Ok. Szerinted akkor miért volt jó az egész feltételhez kötés a jobbik és Magyarország szempontjából, tekintve, hogy az elsődleges cél: a kvóta alapján történő betelepítés megakadályozásásának megtámogatása lett volna, erről szólt a népszavazási kérdés ugyanis. Vagy a Jobbiknak nem ez volt az elsődleges cél?

Ma, közmédia :-) , Kossu…

#784012 Csusza

Ma, közmédia :-) , Kossuth rádió, esti krónika. Kb. 10 percen át azzal foglalkoztak, hogy egy öregedő gyurcsányista buzi, valami Teri Blekk lebuzizta Vonát. Vona meg tisztázza magát meg nyilatkozzon, meg valljon színt, meg mittudom én.

A KÖZMÉDIA ezzel foglalkozik!!!

Azt hiszem, innen már nincs lejjebb...

re

#784011 Csusza Előzmény: #783996

Sajnos olyan erős befolyás alatt vagy, hogy csak egyféle szemüvegen át látsz mindent. Így sajnos nem lehet beszélgetni.

Tényleg szó szerint azokat írod, amiket a fideszes megmondóemberek nyilatkoznak. Pedig jó lenne valami más, valami egyéni, ami te vagy.

re

#784010 Ibiza Előzmény: #784006

mekkora hüjeség ez "lenyúltak" ötletet.. ez baromág..nem az ország érdekében kell dolgozni a képviselőknek? Konstruktiv ellenzékként saját programot késziteni? Ennek a programnak a jegyében javaslatokat beterjeszteni.. saját költségvetést csinálni? sőt azt gondolom árnyékkormányt is kellene összeállitani.

Láttál valamilyen ellenzéki pártnak is programját?

Jobbik beállt a komcsi mémgyárba..semmi különbség.. mindegy DK-s vagy jobbikos szólal fel..fröcsögés van.. ez mozgatja a 65IQ-s választóikat..

Sajna ez van.. a választóknak kell kikényszeriteni a jobb pártokat...de most a fujj fujj hajrá..aki nem velem az fideszes bohóckodás megy.

rogán

#784009 Ibiza

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/rogan_antal_sot...

rogán egy kispályás parasztgyerek.. de nem hüje..mármint sztem intelligens..valamit épit..nem értem (vagy értem és vagy nagy dolgok vagy nagyon bizalmatlan) miért személyesen kell neki tárgyalni..mikor tudja járnak a nyomában.. valószinűleg a telefonját figyelik bemérik..és a kocsiját is...ha én tudom ő is tudhatja..nekik van biztonságtechnikai tanácsadóik.. akár önkéntesek is..

A fenti anyagot ki tudja összehozni?

De ha már sunnyog akkor nem tudná normálisan konspirálni?

Sztem valakik súgnak.. helyzetbe hozzák a legényt.. azt sem zárom ki a külföldi erők is rádolgoznak..

amúgy szinjátékot látunk..emberek ugranak a nekik guritott macskajátékokra.. miközben egy másik dimenzióban jót röhögnek rajtuk.

ezt amás dimenziót érzékelhetitek az UD.zrt hanganyagából.

http://www.dailymotion.com/video/x2ujh6a

re

#784007 prospero Előzmény: #784003

"Amint megszüntetik a kötvényt 24 órán belül megszavazzák " ezen jót derültem! Ki hiszi ezt el ezek után a Fideszből a Jobbiknak? Azt hiszed ott idióták gyülekezete van? Persze megszavazzák kivéve ha egy újabb jó ötletük lesz a betartásra. :-)!

Erre a vonatra a Jobbik mégegyszer már nem száll fel és a kötvény ki lesz vezetve valszeg.

re

#784006 walex Előzmény: #784005

Nézegess pár településes fityisz fb oldalt. Ott 70-es IQ-val rendelkezőknek írják a szöveget ugyanazon stílusban, mint ahogy itt teszi a propagandista.

Emlékszel még a fityisz 2010-es választási programjára? Választás előtt 1 héttel tákoltak össze valamit, amire rámondták, hogy ez a program.
Hát a 2014-esre? (Folytatjuk.)
Csomó ötletet lenyúltak Vonáktól, amivel semmi baj sincs, mert nem bánom, ha megvalósul, de az ellenzéki pártok közül per pillanat max. ők így, hogy Schiffer kikerült a körből, más tök esélytelen.

nem is az volt a cél.. v…

#784004 Ibiza Előzmény: #783997

nem is az volt a cél.. vonáért kapta a kutya fidesz :) mert hát báncsák szegényt.

re

#784003 walex Előzmény: #783996

Elfelejted, hogy itt nem a 70 IQ-s szavazótáborotok fórumozik.

Ezt a szöveget bemásolhatnád bármelyik fityisz fb oldalra, ugyanaz a nagy megmagyarázás van, hogy csúnya Jobbik, de azért az offshore kötvény bizniszt tessék békén hagyni, mert minden a legnagyobb rendben vele, különben is megígérték, hogy valószínűleg év végén talán megszűnik.
Csúnya Jobbik. Micsoda dolog ez, hogy nem hittek a sohasem hazudó vezérünknek?

Vona megtalálta a gyenge pontotokat és szemmel láthatóan nem tudtok vele mit kezdeni semmilyen netes fórumon / fb oldalon sem.

Egyébként meg világosan elmondták, amint megszüntetik a letelepedési kötvényt, 24 órán belül megszavazzák az alkotmánymódosítást.
Akkor hajrá! Elő a rengetegszer bemutatott 1 napos törvényalkotással/módosítással. Meg lehet mutatni, mennyire is akarja ezt a narancskomi párt!

a világ minden országába…

#784002 Ibiza Előzmény: #783993

a világ minden országába letelepedhetsz egy bizonyos összeg felett..ez lehet vállalkozás ingatlanvásárlás vagy csupán egy bankbetét..

kicsit más ha ha társadalom által adókból szőtt szociális hálót akarják kihasználni úgy, hogy semmilyen hozzáadott értéket munkát teljesitményt nem adnak a közösbe..ha kihasználták utána mennek egy házzal tovább..

Te se tudsz különbséget …

#783997 prospero Előzmény: #783993

Te se tudsz különbséget tenni az illegális migránsok brüsszel általi betelepítése és a letelepedési kötvény között? Hát gratulálok.:-)!