Galántainál jó lesz, nagyon jó kis száraz kunsági borai vannak!
Waszira majd ráírok!
Akkor most ki is jön???
Galántainál jó lesz, nagyon jó kis száraz kunsági borai vannak!
Waszira majd ráírok!
Akkor most ki is jön???
én már Kalocsáról megyek, Kiskőrösről vállalok fuvart Vadkertig :)
ha lehet en is letennem a kocsikat Bp-en. Akkor en is be be sem az idopontot
Pestiek az M5-ön jönnek, úgyhogy beugorhatnak értem.. :-)
foglalom a 4szobát,az a biztos. első körben
találkozo SVK-n(első találkozási pontot majd rögzitjük) dec 3 szombat du. 3-4óra.
másodikban akkor Galántai legyen a pincészet?jol ismerem őt is,de Fontot,Fritmannt is.Galántait beszéltük-legyen ő.
akkor rendezem ott is a dolgokat,vacsorával a pincészetben.
hány óra legyen?olyan este 6ra?
Waszit még nem hivtam,de én tőle nem várok igazából semmit,én egyedül megszervezem és állok is a társaságnak bizonyos dolgokat,ha előkerül egyszerűen bekapcsolodik,mint vendég,kész.
de felettébb érdekesen tűnt el,nemtom,okt 6án volt bent a bux topikban.
1. a reggelit én állom mindenkinek másnapra leszervezem.
rántotta,virsli,kontinentális(vaj,dzsem,péksütemény stb)reggeli.
2. valószinúleg a vacsorat(2személyes tálak 2-3tipusu körettel),ha borászat készül vacsorával az árban akkor a belépőt a buliba és az első kör italt a szórakozohelyen mindenkinek szintén én állom.
3. aki gondolja beállási lehetőséget biztositok nálam kutya,riasztóval ellátott helyen.
hirtelen ennyi.
szállitásunkat is leszervezem.
Én tuti ráérek,így megyek! Waszit hívtátok??? Mi van vele?
Aki írta, h megy, annak gondolom fix..
oké,rendben.
mindent tisztáztatok.
akkor december 3 svk.
lássam a létszámot,mind a 4 szobát foglalhatom holnap?
akkor ki jön?
Herceg,Joepappa,Bazsy,Rigo?Rbbj?mostmár akkor fixre hogyan állunk?
Abszolut nem sértődök meg... nagyon sűrü nekem is az év vége... dec.3.-a biztos nem jó... akkor van a szülinapom és nem Magyarországon töltöm... de majd jövőre tartunk egy nagyobb erdőbényei bulit.. érezzétek jól magatokat... nekem is nagyon erőltetett tempóban sikerült volna csak ez a bényei projekt, mert az előző szombat is csak neccesen lett volna jó! üdv Néktek! :)
nagyon külföldön vagyok :) DEC 3 Soltvadkert legyen akkor köszi :
én meg nem värok holnapig, hanem felhivom most....mi a fenére värsz? :D
nem is rád gondoltam, te....
Mindenki másra gondoltam, aki nem szervezö. Csak néhányan írkálunk a topikba, ilyen alacsony érdeklödés talän még sose volt.
a dátum mindkét esetben december 3 lenne.
Létszámokat illetően,a következőt látom:
Bénye: Csoki,Herceg,Joepappa,Bazsy-Waszi??? az oldalról szinte ennyien.
SVK: Rigó,Rbbj,Bazsy,Herceg,Joepappa,Sumér,-Waszi??
első nekifutásra ez látszik.
OK,intézkedj:)
Ja ,én nem sértésnek vettem az ő hsz-ét, részben igaza is van.
sőt ,ő is azt hiszem SVK-ra jönne pl.
:)
Mondom, felhívom őket holnap, ha nem jelentkeznek be. Robbajj cincogásával meg ne törődj, majd megszervezi ő jobban, ha szeretné.
részemről,nem sokáig fog akadozni,mert 2nap, 5nap, 1hét és nem lesz szállás,a borászoknak másik csoportjuk,rendezvényük lesz-vagy elfoglaltak lesznek december 3án,nem lehet 1héttel előtte leakasztani ezt az egészet a szögről,igy időpont híján nem lesz,nincs alapom,hogy tovább keverjem a xart:)
itt a különbség az,programtól függetlenül,ahogyan én látom megszolitottságom okán,hogy bényére menne 3-4-5emberke,SVK-ra meg akár 8-10fő,legfőképpen a távolság miatt.Ez és Csoki viszonylag ritka megjelenése,és egy kisebb provokácio okán keveredtem ártatlanul az ügybe:)Waszi meg gőzöm sincs hová tűnt,még augusztusban beszéltem vele telefonon,akkor rendben volt.
De..én Csokit sem szeretném megbántani,megsérteni,főleg,hogy bírom a gyereket:)kialakult egy állapot,ezt a kusza helyzetet,mindenképpen Herceg-Joepappa-Csoki trionak kellene egyeztetni.És nem mindkét helyszin jó,hanem tessék határozottan egyeztetni:)))és lebaxni mindenkit és beállitani a sorba:)hogy akár- bénye lesz és pont.
Én nem sértődöm semmin,nem tolakodom ezzel az egésszel,ha nem jön össze, visszatérek jövőre rá,csak leirom,amit gondolok a dologról,amivel határozottságom ellenére,(mint tényekkel),ugy érzem mindenki egyetérthet.
igen,alapvetően csapongó ötletelés az idei tervezet valóban:))),- "legyen svk,na akkor bénye lesz,de svk jobb lenne,de minden jo,de sehol ne legyen semmi"-ilyen hasonlo volt eddig a menete a dolgoknak:)))
kiváncsian várom mostmár a folytatást:)