Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

:-/ Korai volt. Bár nem …

#782692 Csusza Előzmény: #782562

:-/ Korai volt. Bár nem tudom, meddig tudod tartani.

Én most kezdtem elgondolkodni, hogy mikor lenne esetleg érdemes megpróbálni ráadni. Csak nem szokásom, így eléggé bizonytalan vagyok.

veszélyes shortolni az O…

#782689 matgab Előzmény: #782562

veszélyes shortolni az OTP-t meg a magyar tőzsde papírjait, mert folyamatosan felülteljesítjünk mindenkit...

Csak akkor lenne értelme, ha az usa tényleg elkezdene esni masszívan, akkor a magyar piac is vagy kis mértékben esne, vagy ott is meredeken zuhannánk (bár sztem inkább az első). De addig?? Vesznek minket, mintha nem lenne holnap.

forditva.. a clinton leá…

#782572 Ibiza Előzmény: #782505

forditva.. a clinton leány be van rágva ránk...hazaárulóink már berakták Moaktáját..a másik bohóc nem mond hüjélet..mármint de de amúgy nem ,)..azt mondja usának nem kéne megmondani másoknak mi a jó..nem kellene a világ csendőre szerepben tündökölni..

ez a sort elrepült.szép …

#782562 Sumér harcos Előzmény: #782363

ez a sort elrepült.

szép bukó,buk a rest,bukováváré ilyenek....

viszont visszanyitottam most ma záró körül.

kiváncsi leszek.

Ez kitörésgyanús, basszu…

#782561 Csusza

Ez kitörésgyanús, basszus. Jó tréfa, mert ugye ne pénteken várjunk emelkedést... :-)

ÁÁÁ, bazz, hogy a rühes …

#782533 Csusza Előzmény: #782502

ÁÁÁ, bazz, hogy a rühes telekom miatt nem tudtam feljebb húzni a stopokat, így elment az utolsó két adagom 7612-n. Beker átlag 7450 volt.

Most nincs semmi papírom.

De majd lesz! :-D

Ja. As me. Tcom lapátra …

#782505 polgarmester Előzmény: #782453

Ja. As me. Tcom lapátra várok én is. A piacok az amcsi elnökválasztásokig menetelnek még kicsit szerintem, ha az alzheimeres szőke nyugger nyer annak örülünk, ha a vörösnyakú milliárdos paréj nyer- akkor állítólag sírunk. Azért érdekes, hogy rettegnek egy milliárdos üzletembertől. Na mindegy. Majdnem.

Utolsó két adagomra nagy…

#782502 Csusza

Utolsó két adagomra nagyon szűk stopot állítottam be. Eléggé megfeszítették a húrt...

Vagy nem is vicc, ki tud…

#782453 Csusza Előzmény: #782364

Vagy nem is vicc, ki tudja... :-)

Egész nap nem volt netem -megőrülök ettől a retkes telekomtól!-, így lemaradtam egy vételről 500-nál és egy kiszállóról 600 alatt. Ilyesmi lett volna a terv...

Bekattant a stop, 7531-…

#782334 Csusza Előzmény: #782332

Bekattant a stop, 7531-en eladott 3 adagot. Beker ~7400 volt.

2 adag maradt még, azokat tartom.

Néha el szokott tűnni eg…

#782324 Csusza Előzmény: #782318

Néha el szokott tűnni egy időre. Gondolom más dolga van. Vagy csak tesztel minket, háttérből figyelve, hogy hiányoljuk-e... :-)

Tegnap végül nem adtam el, mert t-com hálózatfejlesztés óta -a korszerűség jegyében- nálunk néha nincs net, épp akkor sem volt. Most tartom, és aggódva figyelem, hogy erről az 550-ről merre billen.

Nem szokásom, de most egy stopot azért beraktam, ha lefordulna.

Grat.Ezt a "néccászonves…

#782279 Csusza Előzmény: #782268

Grat.

Ezt a "néccászonveszekosztnemadomelidőbenésmegsétáltatomésagutamegüthogymilyenhülyevagyok" dolgot én is előadtam. :-)

Nap végén tervezem eladni a pakkom egy részét. Csak addig ne engedjék vissza...