:-/ Korai volt. Bár nem tudom, meddig tudod tartani.
Én most kezdtem elgondolkodni, hogy mikor lenne esetleg érdemes megpróbálni ráadni. Csak nem szokásom, így eléggé bizonytalan vagyok.
:-/ Korai volt. Bár nem tudom, meddig tudod tartani.
Én most kezdtem elgondolkodni, hogy mikor lenne esetleg érdemes megpróbálni ráadni. Csak nem szokásom, így eléggé bizonytalan vagyok.
veszélyes shortolni az OTP-t meg a magyar tőzsde papírjait, mert folyamatosan felülteljesítjünk mindenkit...
Csak akkor lenne értelme, ha az usa tényleg elkezdene esni masszívan, akkor a magyar piac is vagy kis mértékben esne, vagy ott is meredeken zuhannánk (bár sztem inkább az első). De addig?? Vesznek minket, mintha nem lenne holnap.
forditva.. a clinton leány be van rágva ránk...hazaárulóink már berakták Moaktáját..a másik bohóc nem mond hüjélet..mármint de de amúgy nem ,)..azt mondja usának nem kéne megmondani másoknak mi a jó..nem kellene a világ csendőre szerepben tündökölni..
ez a sort elrepült.
szép bukó,buk a rest,bukováváré ilyenek....
viszont visszanyitottam most ma záró körül.
kiváncsi leszek.
Ez kitörésgyanús, basszus. Jó tréfa, mert ugye ne pénteken várjunk emelkedést... :-)
ÁÁÁ, bazz, hogy a rühes telekom miatt nem tudtam feljebb húzni a stopokat, így elment az utolsó két adagom 7612-n. Beker átlag 7450 volt.
Most nincs semmi papírom.
De majd lesz! :-D
Ja. As me. Tcom lapátra várok én is. A piacok az amcsi elnökválasztásokig menetelnek még kicsit szerintem, ha az alzheimeres szőke nyugger nyer annak örülünk, ha a vörösnyakú milliárdos paréj nyer- akkor állítólag sírunk. Azért érdekes, hogy rettegnek egy milliárdos üzletembertől. Na mindegy. Majdnem.
Utolsó két adagomra nagyon szűk stopot állítottam be. Eléggé megfeszítették a húrt...
Vagy nem is vicc, ki tudja... :-)
Egész nap nem volt netem -megőrülök ettől a retkes telekomtól!-, így lemaradtam egy vételről 500-nál és egy kiszállóról 600 alatt. Ilyesmi lett volna a terv...
?:)hol,lemaradtam vmiről?vagy vicc?:)
grat.
tegnap nyitottam egy sortot.
van benne riziko.
nagyon nem engedik esni.
Bekattant a stop, 7531-en eladott 3 adagot. Beker ~7400 volt.
2 adag maradt még, azokat tartom.
Lesz egy bennfentesünk. Mi bajunk lehet? ;-)
Néha el szokott tűnni egy időre. Gondolom más dolga van. Vagy csak tesztel minket, háttérből figyelve, hogy hiányoljuk-e... :-)
Tegnap végül nem adtam el, mert t-com hálózatfejlesztés óta -a korszerűség jegyében- nálunk néha nincs net, épp akkor sem volt. Most tartom, és aggódva figyelem, hogy erről az 550-ről merre billen.
Nem szokásom, de most egy stopot azért beraktam, ha lefordulna.
IT tag lett, nem fórumozhat :)
köszi.
Polgármester-asszony nagyon eltűnt az oldalról.
remélem nem mondott le.