Na már eszembe is jutott:
Hogyan kell vastag bőrt növeszteni az arcra? Úgy tűnik ebben kompetens vagy. Az előbbi idézett mondatod tökéletes referencia. :)
"Csakhogy ez nemzeti ünnep volt maki...másrészt majd a mondataidat ne felejtsd el ha mások alkalmazzák a timagyarok" megemlékezésén."
Nem okozol te csalódást pici sziget. Nemóriád csak addig tart, hogy emlékezz, hol hagytad a billentyűzetet. A nemzeti ünnepek szétcseszése a balos kormányok alatt lett meghonosítva, hazafiak által. Kereplősök, Gay motorosok stb.
Ettől függetlenül egyetértek. A felháborodásod teljesen jogos. De fogadj meg egy tanácsot. Hiteles csak úgy lehetnél, ha egyben elhatárolódnál az ünnepszétcseszést meghonosítóktól is valami módon. Nyilván tudsz betenni emlékeztetőnek linkeket abból az időszakból is, (2002-10) ahol valami fórumon ugyanígy méltatlankodtál az ünnep szétcseszése miatt. Merthogy anélkül csak egy sz@rkupac benyomását kelted ám. Sajnálatos lenne, ha tévesen ítélnének meg az olvasók, akiknek a magvas gondolataidat szánod. Aztán ha ezáltal kompetensé válnál a válaszra, kérdeznék valamit, mert teljesen belezavarodtam.
Nem értem ezt a libsi csürhét. Most mi szükség volt visszanyúlni a konzervatív hagyományteremtők megoldásaihoz. Akkor most libsik, vagy nem libsik? De ha már konzervatív eszközökkel operálnak, miért nem veszik át teljesen a bevált megoldást? Hisz honosítva lett a kereplő is anno, mint ünepszétcsesző eszköz. Mért kell mindig újítani? Fütyűnek. Most mért kell fütyűni? Ménem jó nekik, ami már bevált. Ezeknek ez az újítgatósdi a dilijük. Pedig ha kereplővel mennek, símán elvegyülhettek volna a fidesznyik tömegben. Aztánmeg a kereplőt a sípszkenner se észleli. Gond nélkül átjutottak volna az őrzőkön. Be a beltenyészet közepibe. Aztán a tömegben nyugodtan kereplőzhettek volna kedvükre. A fidesznyiknek fel se tűnik. Saját hang. Zajnak meg zaj. Ugyanúgy, mint a fütty. Fura népek ezek. -Mármint a libsik. Nem ám a fidesznyikre gondoltam. Azok nem furák.- Mér jó nekik, hogy összeveretik magukat egy újítás miatt? Ezt sose értettem. Hát nem mindegy, hogy mi kering, mi körül? Bocs. Kicsit elkalandoztam. Visszatérve az eredeti mederbe.... Hoppá. Elfelejtettem, hogy mit akartam még kérdezni. Mire válaszolsz ezekre, eszembe jut. Talán.
"
Úgy gondolom, hogy közterületen egy demokráciában az alkotmányos keretek között maradó szabad vélemény nyilvánítása nem korlátozható."Csakhogy ez nemzeti ünnep volt maki...másrészt majd a mondataidat ne felejtsd el ha mások alkalmazzák a timagyarok" megemlékezésén.
vki ott volt, szemelyesen meg tudja erösiteni pontosan mi es hogyan volt?
Mert amit bärmelyik media leir, azt mär fenntartäsokkal kezelem....
az igen:
" folyamatosan fütyültek, kisebb megszakításokkal. Az ünnepi műsor alatt is sípoltak, fütyültek, kiabáltak, egy idős forradalmárt kifütyültek a színpadon, továbbá Áder János magyar és Andrzej Duda lengyel államfőt is."
ha holokauszt megemlékezésen fütyülgetnének mások akkor lenne nagy szipogás..
ami most hősies nekik akkor az fasiszta merénylet lenne..
Még a magyar himnusz alatt is fütyültek.
Ebből látszik, hogy ezek nem tekintik magukat magyaroknak. Bárkinek bármilyen véleménye van bárkiről, az a minimum, hogy egy adott ország állampolgára, csendben marad a saját országának himnusza alatt.
A balliberálisok ma megint levizsgáztak.
Hirdetik álljon össze mindenki, csak Orbán menjen, csak 500 napot kell együtt kibírni. Hogy utána mi lesz? Még Lajos sem tudja. Csodás választási program.
Fidesz helyében benyújtanék egy alkotmány módosítót a választási rendszerrel kapcsolatban. Ha pártok összeállnak, annyiszor 5% kelljen a bejutáshoz, ahány párt összefogott, 3 vagy több párt esetén ne legyen elég a 15%, mint 2014-ben. 5 párt esetén legyen 25%, ha már arányosítva van.
Így megmutathatja az MSZP-Együtt-PM-Moma-Liberálisok ötös, hogy mennyien is állnak mögöttük.
Azért az ma mindent vitt, hogy amikor Karácsony bocsánatot kért a 10 évvel ezelőtti eseményekért mások helyett, akkor a színpadon mellette álló Fletó némi hezitálás után megtapsolta.
De ez se gyenge. Kunczét zavarja a korrupció.
https://kuruc.informacio/r/6/165295/
Ez súlyos taktikai hiba a részéről. Egyedül többre menne. Kibontja a zászlót és máris sorakozna mögötte a nép. :) De több önbizalmat várnék tőle, nem kell vegyülni mindenféle csőcselékkel. Ez nem bölcs lépés a részéről vsz. Türelemre van szükség és a megfelelő időpontban kell koncentrálni az erőket. :) Nix ugribugri.
Nézegetem most a videókat forradalmi hangulatba került a nép, fantasztikus megemlékezés jól példázza hol tartunk jelenleg, hol tart az ország, 56-os áldozatok forognak a sírjukban.
Anyázás, verekedés, sípolás, Viktor valamit ordibál a tribünről nem lehet érteni nép közben üti egymást. Magyarország 2016 jó kis élőkép. Építő szellemi folyamatok eredménye.
Zolika Füttyűűjetek:)
ma vhogy nem jött össze a forradalom,Lajosnak meg program semmi:)azért áll össze már minden népséggel,mert nem várhat kékvérű Zolikákra,ha azok nem aktivizálodnak:)
szaros kis tetvek..belebolondulnak nem tudnak forrcsit csinálni.. :DD szánalmas csürhe..
Lajos nem viccel aktivizálta magát, de nem értem miért akar vegyülni mindenféle népséggel, párttal. Saját erőből lenne a leghatékonyabb. Több önbizalmat. :) Felsorakozna mögötte a nép ha saját párttal egyedül nyomulna.
Lajos megmondta a tutit. Mindenki álljon össze, aki le akarja váltani a Fideszt. Csak 500 napot kell együtt kibírniuk, utána nem tudja, hogy mi jön. Komoly program. :D
http://index.hu/belfold/2016/10/23/2016_oktober_23...
Egyik nemzeti "hősünk". Síppal kell ugye ünnepelni.
http://index.hu/belfold/2016/10/23/2016_oktober_23...
Bezzeg 10 éve ugye mekkora nagy demokrácia volt, amikor hülyére vertek minden békés állampolgárt is, akik épp az Astoria körül voltak a Fidesz nagygyűlés után.
„Áder János, Magyarország köztársaság elnöke – a belügyminiszter előterjesztésére – kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének 60., valamint a köztársaság kikiáltásának 27. évfordulója alkalmából előléptette rendőr altábornaggyá Tasnádi László r. vezérőrnagy urat, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárát” – olvasható a kormány központi honlapjának október 23-i mellékletén.
A rendészeti államtitkárról a két évvel ezelőtti kinevezésekor derült ki, hogy 1989-ben a BRFK állambiztonsági szervének operatív tisztje volt. Tasnádinak ÁVH-s múltú ügynök jelentett Nagy Imre újratemetéséről.
Shalom!
További jó halszagú kitüntetéseket!
Rogán Tóni helikoperes érdemrendet a nemzet nagyjainak !