Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #782576

mert én liberális vagyok füles.mondtam párszor.. nem a szabados libsibalos cionanachista.szofista.aki csak a magáét fújja..mást el nem fogad..amortizálja a szokásokat értékeket....belemegy a privát zónádba...oda tolja furcsa arcát a képedbe.

hanem a rendes liberális (amúgy saját világkép Világlátásom a természet ismeretéből fakad.. de neked kellenek a skatulyáidhoz valami fogódzók :DD)

szabadság szerelem e kettő kell nekem.. taszitanak a urambátyámozás a születéssel járó előjogok..de szeretem hazám..szeretem a magyart..a hagyományainkat..nyitott a világra..

Engem zavar ha a politikus vagy képviselő nem teszi a dolgát.nem az országért a képviselteiért dolgozik..ha idegen érdekeket képvisel..eleve zavar ha valaki elvállal valamit a társadalom palettájáról..utána szarul vagy nem végzi el.

Én mondtam neked a skatulyáidat..erre rám akarod löcsölni..kicsit gagyi..nekem nincsenek skatulyáim.. kiérlelt gondolataim..és erős tapasztalatom van...egyforma mércével mérek mindent..nálam a kivétel nem a szabályt erősíti..hanem új szabályt alkot..