Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

szelektiv a hallásod... …

#782594 rbbj11 Előzmény: #782579

szelektiv a hallásod... Amit nem akarsz, nem hallasz meg. Te bajod. Mas: mi ez a fules?? Mar sokszor kerdeztem. Nem tudom mit is takar nalad, de pejorativnak tunik a szovegkornyezete alapjan, ahol hasznalod ujra es ujra.

mert én liberális vagyok…

#782579 Ibiza Előzmény: #782576

mert én liberális vagyok füles.mondtam párszor.. nem a szabados libsibalos cionanachista.szofista.aki csak a magáét fújja..mást el nem fogad..amortizálja a szokásokat értékeket....belemegy a privát zónádba...oda tolja furcsa arcát a képedbe.

hanem a rendes liberális (amúgy saját világkép Világlátásom a természet ismeretéből fakad.. de neked kellenek a skatulyáidhoz valami fogódzók :DD)

szabadság szerelem e kettő kell nekem.. taszitanak a urambátyámozás a születéssel járó előjogok..de szeretem hazám..szeretem a magyart..a hagyományainkat..nyitott a világra..

Engem zavar ha a politikus vagy képviselő nem teszi a dolgát.nem az országért a képviselteiért dolgozik..ha idegen érdekeket képvisel..eleve zavar ha valaki elvállal valamit a társadalom palettájáról..utána szarul vagy nem végzi el.

Én mondtam neked a skatulyáidat..erre rám akarod löcsölni..kicsit gagyi..nekem nincsenek skatulyáim.. kiérlelt gondolataim..és erős tapasztalatom van...egyforma mércével mérek mindent..nálam a kivétel nem a szabályt erősíti..hanem új szabályt alkot..

jaj mär..." bácsi azt mo…

#782576 rbbj11 Előzmény: #782569

jaj mär..." bácsi azt mondja elsősorban ember..ez pont az amit én mondok..ember,magyar, kisebbséged a sorrend.. és számomra ez a helyes mentalitás.."

Ezt tudom, ezt állítottam épp szembe azzal, hogy ballib is az öreg! Ha hibbant zsidó ballib, akkor hogy lehet, hogy mégis olyan elveket vall, mint te? ;)

Épp azt akarom cäfolni, hogy buták a skatulyäid.

ritka kevés eszed van.. …

#782569 Ibiza Előzmény: #782557

ritka kevés eszed van.. a bácsi azt mondja elsősorban ember..ez pont az amit én mondok..ember,magyar, kisebbséged a sorrend.. és számomra ez a helyes mentalitás..

A bácsi asszimilálódott..vagy csak világi nézeteket vallott.. sok zsidó pont ezt keni a "fasiszták" fejére..nem volt kötelező eldobni a zsidó vallást.. ismertem nem egyet..akik tartották szokásaikat.. nem volt kötelező eldobni de ők vagy szüleik eldobták..mostanában tudták meg ők zsidók. és most kompenzálnak.. nekem ugranak.. mindenről más tehet..persze nem ők...

Már ezerszer elmondtam nekem milyen párt kell..és ez közel sem a fidesz..a fidesz max50%-os.. de szita agyadból már rég kiesett..

a bácsi nem mondja létezik az urbánus zsidó értelmiségi csoport aki kikéri magának hogy nincs a vezetésben.. ezt Német M. is elmondta..és emlékezhetünk zukman kirohanására..amikor azt mondja kikéri magának mszp ki akarja szoritani a zsidókat a vezetésből..de ne értelmezd..úgy is kialszod.

Bücher von Paul Lendvai:…

#782558 rbbj11 Előzmény: #782557

Bücher von Paul Lendvai: "Orbáns Ungarn", Verlag Kremayr & Scheriau, Wien Oktober 2016

az öregember egy az egyb…

#782557 rbbj11 Előzmény: #782555

az öregember egy az egyben élö adásban cáfolja ibiza teljesen fals világképét: baloldali zsidóként elismeri, hogy fidesz nem antiszemita, söt, Orbán tämogatja a magyar zsidóságot, és magyar zsidó közösség az egyik legnagyobb Europäban, amit Orbán Jobbiktól egyfajta módon meg is védett stb stb

Elmondja azt is, h. ö elsö körben ember, és ezért annak sem volt szerepe, h feleségei nem is voltak többnyire valläsosak, nemhogy zsidók lettek volna.

Elítéli az mszp-t és megérti az öszödi beszédet stb. Ennek ellenére tartja aggasztónak és borzasztónak, ahogy Orbán az országból egy szervilis Orbániát csinál....

Szal hiäba mossa össze és állitja be prospero, Ibiza es tsai a Fidesz kritikussägot ballib összeesküvés elméletekkel, itt van egy ember, aki élö példája, h teljes józansággal, racionalitással is elítéli a mai Fideszt, mindenféle utálat és hazudozás nélkül.

izé ... Uff, vakmajom mondja

#782464 TrendMan

"Újra elővettem Cicerót. Érdemes volt.

„És hogy előadásom visszakanyarodjék oda, ahonnan kiindult: nincs rútabb bűn a pénzsóvárságnál, főleg olyan személyek esetében, akik az államot igazgatják. Nemcsak hitvány dolog ugyanis nyerészkedésre használni a közügyeket, hanem bűnös, sőt szentségtelen tett is. Ezért a pythói Apollo azon jóslata, hogy Spártát semmi más nem pusztítja majd el, csak a kapzsiság, nem pusztán a lacedaemoniaknak szólt, hanem valamennyi gazdag népnek is. Márpedig az állam vezetői semmivel sem tudják olyan könnyen megnyerni sokak jóindulatát, mint a feddhetetlenséggel és a mértékletességgel. Azok viszont, akik népszerűek akarnak lenni, vagy a földkérdéssel próbálkoznak, elűzve a birtokosokat otthonukból, vagy úgy gondolják, hogy a fölvett hiteleket oda kell ajándékozni az adósoknak. Az ilyen eljárások alapjaiban rázzák meg az államot: megingatva először is az egyetértést, mely nem létezhet akkor, ha egyesektől elkobozzák és másoknak juttatják a pénzt; másodszor is megrendül a méltányosság, amely teljes egészében megsemmisül, amennyiben senki sem rendelkezik azzal, ami az övé. Mert ahogy már fentebb mondtam: minden városnak és államnak az az igazi célja, hogy mindenki szabadon és zavartalanul megőrizhesse a vagyonát.És amikor így lerombolják az államot, ezek az emberek még azt a népszerűséget sem vívják ki maguknak, amit elérni véltek. Az ugyanis, akit ők fosztottak ki, ellenségükké lesz; az viszont, akit ők részesítettek ajándékban, úgy színleli majd, mintha ő el sem akarta volna fogadni a juttatást, s főképp a hitelek elengedése esetén leplezi örömét, nehogy az legyen a látszat: nem volt hitelképes. Az pedig, akin a jogtalanság esett, emlékezik és szívén viseli a fájdalmát. Még ha többen vannak is azok, akik hitvány módon tettek szert javakra, mint azok, akiket jogtalanul megfosztottak vagyonuktól, azért az előbbiek még nem lesznek hatalmasabbak is: a dolgokat ugyanis nem számuk, hanem súlyuk alapján ítélik meg. Mert miféle igazság az, hogy olyan földet, mely sok éven vagy egyenesen századokon át másnak a tulajdonában állt, olyan ember kaparintson meg, akinek korábban ilyen nem volt, s ugyanakkor elveszítse az, aki addig birtokolta?”

Cicero: De officiis"iy

elfogták robbantót?

#782462 Ibiza Előzmény: #782435

igen egykutya kft..de a fele melót megcsináják..Én meg 100%ot várok el egy kormánytól..hiszem magam is ennyit teszek abban amit vállalok.

elfogták robbantót?

#782435 KawaBazsy Előzmény: #782377

Én elhiszem neked, h mindig van/lesz vki vagy vkik, akik szeretnének uralkodni, s ingyenélni, csak arra akartam rávilágítani, h a Fidesz is pont ebbe a bandába tartozik.

világos beszéd.

#782431 KawaBazsy Előzmény: #782372

Idézzek?? Viccelsz? Hiszen tudod, h mennyire takargatják a csókát, hivatalosan ott sincs..

A kukrim nem dizájn elem, bár eddig még csak sonkát vágtam vele. :-)