Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

UA

#782870 Janicroft Előzmény: #782814

Az Under armour-ban nem látom a potenciált, bevételei nem növekednek, költségeket nagyjából szinten tartják, P/E 33 fölött, sztem ez nagyon drága még a tegnapi esés után is. Mi a stratégiád ebben, mire számítasz?

potenciális részvények...

#782824 Stef Előzmény: #782814

Az SDRL-hez annyit tennék hozzá, hogy tipikus példája a "good company, bad stock"-nak...

Idővel ki fog lőni, és nem fog megállni $7-nél... az alját keresem én is. Eddig nem adott long setupot nekem, igaz, itt a risk nagy de a reward is ;)

richter pakk kiszálló

#782818 matgab Előzmény: #782814

ja és az Ageas is egész szépen erektálódik mióta a JP morgan is ajánlotta... Mondjuk a 36-os beker áram még mindig messze van, de legalább már nem 28...

richter pakk kiszálló

#782816 matgab Előzmény: #782814

kva OTP-t megint mikor sikerült eladnom? Pont a lokális minimumon a kitörés előtti napon. Pont úgy, mint amikor 5700-on eladtam az 6200-es vételeimet, ahonnan felszáguldott 7000-ig...

richter pakk kiszálló

#782814 matgab Előzmény: #782809

potenciális részvények, amik kecsegtetnek:

Mylan: mintha kezdene kicsit magára találni abból a sokkból, amivel idáig verték...

Osram: Felvásárlás belengetése ellenére ott van mint a hír előtt...

Under armour: Ebből most jól be is pakoltam a kosárba...

DBK és Commerzbank: Bár elképzelhetőnek tartok még egy korrekciót, de alapvetően már annyi rossz hír volt, csődbe meg csak nem mennek...

Lending Club: Vhogy én még midig érzem itt a szunnyadó oroszlán szagát...

Coeur Mining (és más arany ezüst bányák): Már egyszer megégettemvele magam, de ha év végéig feltámadna az arany+ezüst

Seadrill, de csak 2 USD alatt... Olyan nincs, hogy ugyanannyi legyen az árfolyama 50 USD-s olajnál, mint 30 alatti olaj árnál. Előbb utóbb fel kell pattania, vagy csődbe kell mennie. De a norvég milliárdos csak alányúlna mint a szép Jennifernek egy jó román discoban ha gond lenne...

Örök titkos favorit:

4IG: itt valami alakul nagyon. a Nagyok felvitték a árfolyamot majdnem 3k-ig, most pihentetik porszívóznak és figyelnek arra hogy minden nap legyen benne kötés. Távlati tervek, A kategória néha egy-egy meglepő több milliós kötés. Úgy fortyog, mint a láva a Vezúv alatt...

richter pakk kiszálló

#782809 matgab Előzmény: #782729

under armour vétel... Nem tudtam ellenállni a csábításnak...

A ruhaiparban elég nagy kitettséggel rendelkezem, úgyhogy vegyen karácsonyra mindenki Zarát, Massimo Duttit, Bershka-t, Pull and Bear-t, Stradivarius-t, Nike-t és legfőképp under armour-t!

:-)

richter pakk kiszálló

#782709 matgab Előzmény: #782705

azok nem bírnák el a faktor nyomását. Egyszer vettem kínai részvényalapot, 2008 augusztus végén...

richter pakk kiszálló

#782690 matgab Előzmény: #782685

2015 decemberében vásárolt inditex pakk csökkentve lett.

nagyjából ennyiért vettem, anno felszaladt 35-ig, utána bezuhant 27-ig, most árában eladtam...

richter pakk kiszálló

#782685 matgab Előzmény: #782443

úgy látszik megint pont a kitörés előtti pillanatban adtam el az OTP-t és a Richtert is... És hol maradt a világon mindenki által hirdetett pánik, az amerikai elnökválasztás miatti para, az emelkedő csatornából kieső usa tőzsdeindex, hol van az év legrosszabb tőzsdei hónapjának minősített október hatása??

Vagy most már megtartják a piacokat az usa elnökválasztásig és majd utána lesz egy durva esés? Mert ekkora buborékoknál kell, hogy legyen esés is valamikor. Az utolsó komolyabb esés meg januárban volt...

richter pakk csökkentve

#782434 matgab Előzmény: #782367

Deutsche Bankból direkt nagyon kis mennyiséget vettem, hogy ha bezuhan a vételemet követően 10%-ot, akkor jó áron tudjak venni sokat. De ez a szemét faktor már kijátsza a faktor-kijátszásomat is és ilyenkor ha már ilyen kicsit veszek, akkor meg nem kezd el esni, hanem kilő, hogy lássam, hogy mennyit nem nyertem...

richter pakk csökkentve

#782367 matgab Előzmény: #782312

Richterből is teljesen kiszálltam.

Sok cash, kevés ötlet. Most jön az überbull időszaka?

richter pakk csökkentve

#782312 Stef Előzmény: #781752

Hihetetlen vagy! Utólag néztem meg (ma kerültem 2 hét után újra piac elé), aznap adta be a tökéletes setupot egy longra a Richter!

Ott van az a faktor nagyon! :)