q3.ra enyhén parádézik... +17%on hasít...
gondolom dbd.t is erre húzták meg ...
Az Osram-ra már van konkrét ajánlat 70 EUR-n egy kínai cégtől?
A Monsanto felvásárlásnál ugye a hatóságok jóváhagyása el fog húzódni akár egy évig is, ez most ilyen 50-50%. Ha nem engedélyezik, akkor az árfolyamban benne van lefele 20%, ha igen, akkor felfele. Szóval szerintem jelen árfolyamon nem éri meg a Monsanto-t megvenni, mert a hozam-kockázat arány nincs meg minimum kettes. Pont annyi rizikó van benne, mint amennyit nyerhetsz.
én a monsanto felvásárláson égetem a kápém...:-(
De amúgy ott van az Osram is. Bejelentették a 70 EUR-os felvásárlási árat, felpattant az árfolyam 60 fölé, de vissza is csorgott azóta a felvásárlás előtti árfolyamra. Félnek, hogy a németek megvédik a céget a kínaiaktól? Mondjuk az Osramban az a jó, hogy ha elmaradna a felvásárlás, akkor is itt volt az árfolyam, tehát nem esne elvileg...
A Time Warner 87 dolláron áll, pedig 107-ért veszik meg, az jó 19%-os nyerő lenne (ha az üzlet összejönne). Az a baj, hogy a Staples-Office depo felvásárlás meghiúulása miatt olyan szinten megégettem magam, hogy már ebbe sem merek belevenni....
Megint igen erős negyedévet produkált az Under Armour, bevétel, EBITDA, illetve profit soron is 20 százalék fölötti volt a bővülés. Az is nagyon pozitív jel, hogy az Amerikán kívüli terjeszkedés is egyre jobban megy, itt 74 százalékos volt a növekedés. A sportszergyártó az egész éves célokat is megerősítette, ugyanakkor a későbbi évekre várt növekedési számok csalódást okozhattak a befektetőknek, a menedzsment szerint a ruházat iránti kereslet is kisebb mértékben nőhet, mint azt korábban várták. A gyorsjelentésre igen heves árfolyamreakció érkezett, a kezdeti mínuszból 2 százalékos pluszba ugrott nyitás előtt a részvény, most viszont 15 százalék feletti a mínusz.
KBC
azért a 15% minuszt kicsit erősnek érzem egy ilyen gyj-re...
semmi hasonlosägot nem lätok a két charton, ami a crash elöjele lenne
paypal szépet ment pénteken. Bevezetés óta nézegetem, mert látom benne a fantáziát, de nem vettem még.. Talán ezért is emelkedik...
Most nézem 5$ alatt van, nálam 5$ alatt vétel, mivel szept.ben a szabad cashből mtel-t vettem, így most vakarom a fejem...
jól megijedtek a piacok :)
8-ból 5 film Disney gyártású, ebből kasza lesz
http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/10/18/ameri...
ahogy nézem a 90es szint elég stabilnak tűnik, így akár jó beszálló is lehet a jövőre nézve... ha sikerülne az espn-től megszabadulni még jobb sztori is alakulhat...
sosem írnám le, egyébként vmi cikket olvastam és vettem belőle :) mai jó hír miatt, amit beáraztak már azért, de rábővítettem :)
végre... van AMRS-em :) fckyeah, kellett
http://blog.equilor.hu/2016/10/11/az-utolso-alcoa-...
Fúúúúh nem tudom, hogy honnan jött a tudatalattimnak, de azzal szórakoztatott álmomban, hogy az Arcelor Mittal felvásárolta az Alcoat... annyira nem értettem még álmomban se, hogy még most is a sokk hatása alatt vagyok... :-DDD
http://www.marketwatch.com/story/sp-500s-triangle-...
Háromszögből kitörés lefelé vagy esetleg felfelé, de mindenesetre háromszög.