Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

NCR

#782922 Koffein

q3.ra enyhén parádézik... +17%on hasít...

gondolom dbd.t is erre húzták meg ...

AT&T felvásárolhatja a Time Warnert

#782821 Janicroft Előzmény: #782808

Az Osram-ra már van konkrét ajánlat 70 EUR-n egy kínai cégtől?

A Monsanto felvásárlásnál ugye a hatóságok jóváhagyása el fog húzódni akár egy évig is, ez most ilyen 50-50%. Ha nem engedélyezik, akkor az árfolyamban benne van lefele 20%, ha igen, akkor felfele. Szóval szerintem jelen árfolyamon nem éri meg a Monsanto-t megvenni, mert a hozam-kockázat arány nincs meg minimum kettes. Pont annyi rizikó van benne, mint amennyit nyerhetsz.

#782808 matgab Előzmény: #782807

én a monsanto felvásárláson égetem a kápém...:-(

De amúgy ott van az Osram is. Bejelentették a 70 EUR-os felvásárlási árat, felpattant az árfolyam 60 fölé, de vissza is csorgott azóta a felvásárlás előtti árfolyamra. Félnek, hogy a németek megvédik a céget a kínaiaktól? Mondjuk az Osramban az a jó, hogy ha elmaradna a felvásárlás, akkor is itt volt az árfolyam, tehát nem esne elvileg...

#782807 Janicroft Előzmény: #782581

A Time Warner 87 dolláron áll, pedig 107-ért veszik meg, az jó 19%-os nyerő lenne (ha az üzlet összejönne). Az a baj, hogy a Staples-Office depo felvásárlás meghiúulása miatt olyan szinten megégettem magam, hogy már ebbe sem merek belevenni....

goldman és líbia

#782806 matgab Előzmény: #782739

Megint igen erős negyedévet produkált az Under Armour, bevétel, EBITDA, illetve profit soron is 20 százalék fölötti volt a bővülés. Az is nagyon pozitív jel, hogy az Amerikán kívüli terjeszkedés is egyre jobban megy, itt 74 százalékos volt a növekedés. A sportszergyártó az egész éves célokat is megerősítette, ugyanakkor a későbbi évekre várt növekedési számok csalódást okozhattak a befektetőknek, a menedzsment szerint a ruházat iránti kereslet is kisebb mértékben nőhet, mint azt korábban várták. A gyorsjelentésre igen heves árfolyamreakció érkezett, a kezdeti mínuszból 2 százalékos pluszba ugrott nyitás előtt a részvény, most viszont 15 százalék feletti a mínusz.

KBC

azért a 15% minuszt kicsit erősnek érzem egy ilyen gyj-re...

#782661 matgab Előzmény: #782581

paypal szépet ment pénteken. Bevezetés óta nézegetem, mert látom benne a fantáziát, de nem vettem még.. Talán ezért is emelkedik...

Nokia

#782342 Koffein

Most nézem 5$ alatt van, nálam 5$ alatt vétel, mivel szept.ben a szabad cashből mtel-t vettem, így most vakarom a fejem...

Wells Fargo - nem létező számlákat kreáltak

#781854 Kissherceg Előzmény: #781821

sosem írnám le, egyébként vmi cikket olvastam és vettem belőle :) mai jó hír miatt, amit beáraztak már azért, de rábővítettem :)