Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

szuper ez az ábra, szép ez a kor, téphetem a hajamat mindenkor

#782046 TrendMan Előzmény: #782042

Szerintem azért vándorolt 40 évig, mert egy emberöltő sosem elég, hogy az ember megérkezzen oda, ahová készül.

Az, hogy másnak is rossz lesz, engem nem nyugtat le.

szuper ez az ábra, szép ez a kor, téphetem a hajamat mindenkor

#782042 prospero Előzmény: #782035

én is néztem. Mit gondolsz Mózes miért 40 évig vándorolt a pusztában? Az más kérdés, hogy mire elérnénk a polgárosodás kívánt színvonalát,addigra nyugat fog az iszlám hatása alá kerülni. (A fejlődés sajátossága ugye, hogy nem egyenletes, egyenletes vonalú előrevivő "mozgás".

Vannak max: 10%nyian Németországban és már felkerült a lemez, hogyha az arabok nem tanulnak meg németül, akkor a németek tanuljanak meg arabul, plusz az európai ünnepek pl.karácsony betiltása némely bevándorlók által is lakott helyeken stb. Baloldali/Liberális/zöld politikusokkal támogatva.

Tőzsdenyúl tévelygése

#782040 tozsdenyul Előzmény: #781954

"csak azért, mert nem tetszik egy másik ember által leírt vélemény"

Ha releváns a vélemény szempontjából, akkor nagyon is. A véleményhez hozzá tartozik, mennyire hiteles, mind képmutatás, mind mögöttes tapasztalat szempontjából.

Az utcán sem mondasz olyat, ami totál szembemegy a személyiségeddel.

Persze, ha valaki az interneten csak játssza magát, nem hiteles személy, akkor nem szeretné felvállalni, az ezt lenullázó tényeket vele kapcsolatban. És hápog, hogy hát micsoda dolog már.

"mások magánéleti dolgaival, egy fórumon nem etikus dobálózni, ha már tudomásunk van róla"

Ez az internet baszki, minden fent marad örökre, ha nem akarod, hogy dobálózzanak, akkor nem osztod meg.

Ha megosztottad, akkor viszont utólag ne picsogjunk, talán tanuljuk meg, hogy mi is az az internet és hogy müködik. Számtalanszor begépeltem már dolgokat, amiket szépen kitöröltem mielött elküldtem, mert olyasmit adhat ki, amit nem óhajtok az egész világgal megosztani, föleg a troll alfelével.

Ha az utcán csinálsz hülyeséget, azzal is együtt kell éljen például a gyereked is, hozzátartozik a hülyeséghez.

Ha nem akarsz hiteltelennek tünni, akkor ne adj ambivalens képet magadról, ha meg játszod az eszed a neten és ezt az inkognítót élvezed akkor meg ne bukj le.

De aki szembesít, hogy képmutató vagy, csak a tükör, ha valami nem tetszik, az te magad leszel.

frici színt vall :)

#782031 banyaiz Előzmény: #781884

Nem vagyok egy Friderikusz életmű szakértő, sokféle műsora volt. Nem lehet mondani lekövettem mindegyiket. ATV beszélgetős műsorát nézegettem néha, nem volt rossz, sőt. Aztán volt olyan műfaj is amiből 1 perc is sok volt. Talán annyit el tudok róla mondani bármilyen tv-s műfajban nyomult éppen ott egy bizonyos szintet hozott. Ami még nem lenne rendkívüli de ezzel már a mai médiában a kollégái közül kiemelkedett. :)

De ha olyasmi lenne a média ahogy én elképzelem akkor kb a legjobb műsora amiket így veterán korában összehozott mondjuk ez az ATV-s produkció lenne a a tv csatornán a könnyed kikapcsolódó műsor. Milyen lazulós műsor van a tv-ben mit tudom én sztárénekes vagyok vagy valami ilyen szuperprodukció műsorsávjában kikapcsolódásnak leadnám Fridi politikai beszélgetős műsorát.

Ez lenne a csatorna adjunk a pihenésnek műsora. Mondjuk egy szombat este leadnék a népnek egy Eizenstein filmet aztán Fridi a pol beszélgetős műsorával , és megvolt a lazulós , kikapcsolódós percek a csatorna életében. :)

Ezért mondom , hogy valahol már elég mélyen vagyunk ha Fridi is besokallt. Nem csak politikai , hanem szakmai vagy média összessége mint színvonal értelemben is.

Örülök neki, hogy van az mélység ahol nem kíván részt venni. :) De azért nem vagyok elájulva a dologtól.

Na megjött Hajós reakció…

#782023 prospero

Na megjött Hajós reakciója Friderikuszra. Teljesen normális gondolatok, észrevételek - phiona, tozsdenyul okulására:

„Nem vagyok senkinek a távkapcsolóval irányítható forradalmára. Voltam, és nem történt semmi. Nem nyitottam fel embermilliók szemét zseniális gondolataimmal, és hatalmas kiállásom mögé sem sorakoztak együtt menetelő tömegek. Amióta felnőttem és rájöttem, hogy hol és mi a dolgom, hatásosabb vagyok. Erkölcsi kioktatást pedig nem fogadok el senkitől, a szüleimen és még néhány makulátlan emberen kívül. Érdekes, pont ők nem is szoktak kioktatni…

Kényelmesebb lett volna, ha Sándor egyszerűen csak felhív és lebasz, ahogy néha szokott. Attól még ugyanúgy szeretem, ahogy most is. De ha már így alakult, csinálhatjuk nyilvánosan. Fontos kérdést vet fel, a topic közismert neve: „meddigtűrjükmééég”. Jelentem, jelenleg magánügy.

Amikor felhívott, hogy dilemmája van, folytassa-e a csatornánál, azt mondta kicsit tőlem is várja, hogy billentsem át, mert pro és kontra is vannak érvei. Hosszan beszélgettünk, sok mindenről, ami tudtommal nem tartozik senkire. Azt nem titkolom, hogy a végén azt mondtam neki: „én nem akarok most pattogni, de ha te ezt meg mered lépni, akkor nagyon foglak becsülni ezért és felnézek rád.” Ezt azóta is tartom. Nem mesélem el, hogy más beszélgetéseinkben miket mesélt más ügyeiről (amikért nem nézek fel rá), mert magánügy. Ezt a továbbiakban is tartom.

Szeretem saját magam meghatározni, hogy mikor és hogyan ellenzékiskedek és mikor foglalkozom más feladataimmal. Magánvállalkozó vagyok, nem közintézmény. Magándöntéseim vannak, és magánritmusom. Kérem, mindenki hagyjon békén az ötleteivel, hogy mit tehetek én, hogy hazánk állapotán változtassak, mert amúgy ezen is dolgozom, csak okosabban és hatásosabban, mint a legtöbben. És tudom, mi az ára, mi a bére.

Én megyek a saját utamon, és vállalom érte a saját felelősségemet. Ahogy gondolom az RTL Híradója is, a HírTV is, az ATV is maga dönti el, hogy mikor és mennyire lesz egyszercsak ellenzéki, és meddig nem. Ahogy az index.hu, a 444.hu, a Mancs is maga dönti el, hogy kitől fogad el pénzt a működésére és meddig. És, ahogy minden kedves állampolgártársam is el tudja dönteni, hogy mikor áll fel a munkahelyéről tulajdonosváltás miatt.

Felnőtt vagyok. Ki merem mondani a véleményemet, ha kérdik. És merek csendben lenni, ha felesleges a véleményem. Mindenki tudja, hogy nem vagyok fideszes. Mindenki ismerheti a véleményemet Orbán Viktorról, ő is, ha érdekelné (nem hinném, max. Anikót). Voltam már, lehetek még másnak is az ellenzéke, most az övé vagyok (Tiéd vagyok, Viktor, nánaná :) ). S persze, nem tetszik sok minden nekem sem.

Nem tetszik a Tények. De a Barátok Közt se. Nem tetszik, ahogy a Népszabadságot eltiporták. És az se, amit a Klubrádióval műveltek. Nem tetszett a kerítés, a plakátkampány, az MNB-s alapítványok, a civilek letekkelése, a Diákfeszt kinyírása, a Juhász Péter barátom dózerolása. De az se tetszik, ahogy nem tartjuk el az atlatszo.hu-t, ahogy nem segítünk a hajléktalanokon, ahogy lassan semmit sem teszünk a szegényekért, a romákért, a háború elől menekültekért.

Csomó minden nem tetszik. Na, und? Biztos én se tetszem sokaknak. És, akkor mi van? Akkor vonuljak ki? Honnan? Hova? Az életemből, ami tetszik nekem, a ti életetekbe, ami nektek sem tetszik? Vonuljatok ti. Ki vagy fel, ahogy akartok. Vonultam én is, most más a feladatom. Azt nem adom!

De. Amikor fontos közügyekből a celebek cicaharcot csinálnak, akkor ártalmassá válnak. Ha tudjuk, hol a helyünk, részesei, alkotói lehetünk a közbeszédnek. Sándor, gratulálok, ezt jól megcsináltad. Belevittél egy táncba, feleslegesen, a legrosszabkor. Ha lapítok, vesztek – ha őszinte vagyok, ütnek. Köszke.

Szopatsz, Sándor? :) Valahol most megint picit hátradőlhet a Legfőbb Homloklebeny, mert egymást marjuk. Mert ti néhányán nem értitek, hogy mi a tét, és mi a szérum, mert mindig magatokkal vagytok elfoglalva. Kérni tudtok csak hangosan. Várni, tűrni, bukni, figyelni csendben, azt nem. Kérem, mindenki vegye észre, hogy mikor lett korszerűtlen, és mikor-hol nincs rá szükség. Én pl. nem megyek diáktüntetésre, mert nem vagyok diák. Pedig biztos élvezném, ahogy felnéznek rám a kicsik, mert azt merem mondani a színpadon, hogy „meddigtűrjükmééég!” Szerintem nem ez a dolgom.

Előbb voltam TV2-es, mint az Andy. Néha nem tudom követni, hogy melyik csatorna melyik része épp melyik oligarchaágé (barackfa virágé). Én úgy látom, egy magyar tévé a magyar nézőké. Én hozzájuk beszélek, őket szórakoztatom, amíg lehet. Élvezem, és igyekszem jól csinálni. Nem fogom abbahagyni, csak mert budai kastélyokból leüzennek nekem. Üzenjetek át egymásnak, két utcára vagytok.

Most a TV2-nél tudom a feladatomat végezni. Ez egy deal? Igen. Nem tetszik? Nem bánom. Olvassatok több Szun-Ce-t…

Az én munkám az, hogy műsort csinálok, a feladatom pedig, hogy ott vagyok a TV2-ben és szabadon beszélek. Ez a feladatom most, lakmusz vagyok. És közben sok pénzt keresek, és népszerű vagyok? Hát, bocsi, de ügyes vagyok. Ügyesen beszélek. A magam és néha talán mások nevében. Mások előtt, néha mások helyett. Hol ülve, hol táncolva. De szabadon, nem felkérésre, távirányítással. És leginkább: hangosan. Ez a feladatom.

Például, hogy néha azt mondjam (hangosan, hogy mindenki megértse):

NEM-FÉ-LÜNK!

(ps.: Amúgy, ha valaki beugrik helyettem a mai két előadásomra, a holnapi forgatásra, éjjel meg megírja a dalszöveget, bemegy a kórházba látogatni, elviszi a gyereket a meccsére, megcsinálja a vasárnapi gyerekelőadást és az esti tévéfelvételt, aztán elmegy hétfőn helyettem Debrecenbe és a keddi tizenkét órás forgatást is átvállalja, akkor kivonulok én is szívesen :) )”

Tőzsdenyúl tévelygése

#782019 Csusza Előzmény: #781986

Általában csak írok, a válaszok nem szoktak érdekelni. :-D

De jogos, és most olvastam is, de még nem volt időm semmire, dolgoznom kell. Kb 20 év után alkalmazott lettem. :-D Na jó, persze a magam módján, nem az a fix munkaidős dolog. ;-)

Aki gondolja, már írhatja is a dossziémba, hogy közveszélyes munkakerülő vagyok.

Tőzsdenyúl tévelygése

#782006 phiona Előzmény: #781984

Sokakat nem látsz élőben akik írnak itt. Én ritkán írok, akik gyakran is: rejtőzködnek. Én nem, meg lehet ismerni meg személyesen elég rendes is vagyok, a kritikus énem ált este a híreket olvasva tör elő :-) A „nagy nevek” akiket a tőkepiac is elismert bloggereknek tart, nyilván nem adom ki. Nem feltétlenül aktívak itt manapság. Jósnős: sztem nálad lesz a tali SVK-n, fax akarja csoki távoli hideg vizét :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#782003 phiona Előzmény: #781986

Nincs PÜ-m most, ha írtál nem jött át. Viszont h néztem: 2010 júliusától vagyok itt.

Tőzsdenyúl tévelygése

#782000 phiona Előzmény: #781983

Hátt figyu… vagy őszintén vagy sehogy :-) Anyám szerint is elszálltam mert túl sok a rajongóm és nincs kontrollom. Sztem meg én látok jól, ő öreg már és van kontrollom ajjajaj, fiatalok szednek szét h érvelj, ez a legkeményebb. Mindig elfogadtatom az érveimet, nem jegyekért és nem itt… pasim se kímélt soha. És nem h elfogadtatom hanem ők mondják ki h végül is igazad van. Tudom h megosztó amit képviselek, lehet x-elni de mégis mindenki inkább tapadni szeretne… meleg a kályhám a szívem fűti meg a hozzám hasonlóké (nah jó a fa is :-))

Csusza: mi volt konkrétan amiben bántottalak? nem emlékszem és bocsánat. Nagy a szám és az egóm is, lehet h akaratlanul beléd mentem de absz nem elmlékszem – csak a maira, ahol te jöttél belém. Arra sem emlékszem h egyáltalán hozzzászóló lettél volna a napokban a main kívül, biztos én öregszem.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781996 Sumér harcos Előzmény: #781993

:)

de 2009 óta volt,

2009-2010ben láttam olykor 70-120főt ,aki egyszerre,egyidejűleg online volt.

a találkozókon meg mindig mások szerepeltek,akik nagyrésze eltűnt azóta,elbukott vagyonnal,vagy a franc tudja kire sértődött meg,vagy egyszerűen nem foglalkozik tőzsdével,közélettel, semmivel,senkivel,ami miatt ide jönne.

most az utobbi 2évben van egy állandósult ultramag,akik szinte minden találkozón szerepelnek,kitartottak 2009 óta is,vagy ezért-vagy azért.

igy 80dossziém van:)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781994 matgab Előzmény: #781991

http://www.portfolio.hu/befektetes/kiszivargott_eg...

Azért jól keresnek ezek a sofőrök az ügyészségen, hogy van a questornál kiveendő 200 milliója...

És milyen szerencsés, hogy pont egy nappal a bedőlés előtt jutott eszébe kivenni mind... Micsoda véletlenek, hihetetlen.

Ha ezt tudom, akkor én is inkább sofőr lettem volna..

Tőzsdenyúl tévelygése

#781988 Ibiza Előzmény: #781982

tudom mit tettél tavaly télen..:) ha talin is volt akkor végetek.. kompromittáló fotó hegyek..