Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tőzsdenyúl tévelygése

phiona Előzmény: #781954

Tévedsz megint, mert 1 fórumozó karakteréhez tartozik amit megoszt magáról vagy amit megosztanak róla mások. A tigrincsest én se gondoltam idekeverni, pedig sokat elárulna róla – de épp elegek a megszólalásai is ide a képhez. Amúgy simán megosztottam volna mert erre kértek, de volt bennem a fék h ne: bár ő tett azért h ide eljusson a szitu, de h ne bulvárosítsuk a fórumot. Nekem történetesen jó a memóriám, emlékszem Csusza miket mesélt magáról. Én is meséltem. Lealázott csontig, te nem ezt sérelmezed hanem h visszautalok arra amiket magáról mondott. Ejjejj, baj van a szemüveggel :-) Ne érveljek hanem mondjam h igen feri lövetett, viktor jó, mert ezt akarjátok hallani? Te is valszeg haszonélvezője vagy, vmi multinál v kkv-nál valszeg, és kényelmesen a segget közvetlenül nem te nyalod. H tigrincskéről mit adhatnék ki: valszeg örökre az én titkom marad, de árnyalná h miféle ember beszél HAZÁ-ról… polgári értékekről és a többiről. És gyaláz másokat, akiknek van joga ezt a szót képviselni. De boruljatok össze, Prospival is, én lépek… Szemen máris köpheted magad, mert nem értesz az 1x1-nél többet v önáltatóan nem akarsz. Fricized fridit, kétesként állítod be cinikus mosollyal, lehet más vélemény de vállaljuk fel. Én felvállalom, te meg ilyen izéke-mizéke, lássuk a mainstream-et és majd úgy. És te adsz erkölcsi leckét nekem :-) Láma: nincs itt merre, agymosottak… erős feudális gyökerű megfelelési kényszerrel.

És figyi Koffein: nyilvános közzétett infókat ill nekem küldötteket használtam, utóbbit ki se adtam, de huhúhú de aggódsz h magánélet. Mindenki reszkíroz bármikor bármit lép… amit mond már nyílt titok, mit véded? Mert szembesítettem vele és vele rokonszenvezel, ez nem érv. Velem nem kell rokonszenvezni, baromi gáz h eladható tudásom van külföldön is miközben a nép itt satnyul, belátom. Bocsánat, nem tehetek róla, jó szüleim iskoláim voltak, jól tanultam mindig, jó géneket örököltem minden szempontból. Viszont! A figyelmem korán azok felé fordult akiknek ez nincs meg, teszek értük nap mint nap és és adakozom is rendszeresen. Ti megteszitek-e? Nem alapítványoknak kell, ott gyakran kilopják, hanem közvetlenül a rászorulóknak. Egyenlőtlen az elosztás a születési képességekben és az életutakban, akinek több van, adnia kell annak akinek kevesebb – sztem.

Engem itt többen személyesen ismernek az úm „legnagyobb” nevek közül, és tisztelnek, bár vannak vitáink a színfalak mögött… Ez nem tartozik rátok, az tartozik h ok nélkül belém kötsz és provokálsz. Kétlaki vagyok, ez is az én ügyem. Megosztottam magánéletem és ezzel jössz? ejjej :-)

De lépek nyugi, mogyorózgassatok tigrincskével.