Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Tőzsdenyúl tévelygése

Koffein Előzmény: #781934

nem is érdekel a háttér. ha mindenkiről tudnék mindent, akkor sem írnám azt, hogy "most állj le mert különben kiadom amit rólad tudok", vagy hogy "Rólad itt azt lehet tudni h...", csak azért, mert nem tetszik egy másik ember által leírt vélemény. ha ilyet írnék, vagy mondanék, szemen köpném magam.

fridit nem gyalázta senki, vagyis nem láttam, hogy gyalázta volna bárki is. én írtam, hogy neki van a legkevesebb joga nevén nevezni azokat a műsorvezetőket, akik a véleményük ellenére a tv2ön standupolnak hétvégente...

te döntöd el, hogy maradsz, vagy mész, ettől szép a fórum, több vélemény, gondolat találkozik, de van egy képzeletbeli határ, hogy mások magánéleti dolgaival, egy fórumon nem etikus dobálózni, ha már tudomásunk van róla... ha meg ennyire ismeritek egymást, beszéljétek meg személyesen, vagy privátba... legyen elég, hogy szankció nélkül repdeshetnek az anyázások, meg a fene tudja milyen szavak, miközben ennek a tizedéért máshol kib@xák a usereket... ebből az is következik, hogy kissherceg tűrőképességét mindenki becsülje meg :-)))