Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Tőzsdenyúl tévelygése

#781954 Koffein Előzmény: #781934

nem is érdekel a háttér. ha mindenkiről tudnék mindent, akkor sem írnám azt, hogy "most állj le mert különben kiadom amit rólad tudok", vagy hogy "Rólad itt azt lehet tudni h...", csak azért, mert nem tetszik egy másik ember által leírt vélemény. ha ilyet írnék, vagy mondanék, szemen köpném magam.

fridit nem gyalázta senki, vagyis nem láttam, hogy gyalázta volna bárki is. én írtam, hogy neki van a legkevesebb joga nevén nevezni azokat a műsorvezetőket, akik a véleményük ellenére a tv2ön standupolnak hétvégente...

te döntöd el, hogy maradsz, vagy mész, ettől szép a fórum, több vélemény, gondolat találkozik, de van egy képzeletbeli határ, hogy mások magánéleti dolgaival, egy fórumon nem etikus dobálózni, ha már tudomásunk van róla... ha meg ennyire ismeritek egymást, beszéljétek meg személyesen, vagy privátba... legyen elég, hogy szankció nélkül repdeshetnek az anyázások, meg a fene tudja milyen szavak, miközben ennek a tizedéért máshol kib@xák a usereket... ebből az is következik, hogy kissherceg tűrőképességét mindenki becsülje meg :-)))

Tőzsdenyúl tévelygése

#781951 Ibiza Előzmény: #781934

:) öntsd ki a lelked cicamica..

Normálisan Én nyomom az én igazságomat te a tiédet..ütköztetjük..oszt annyi.. általában a többi fórumtaggal ez van..

"közzététel igényével kerestek meg, bizonyos hölgy, de én is úgy döntöttem h nem ide való."..az inkább gagyiság.. ez inkább te vagy... rólad szól...egy sértett visszautasított nő.

úgy élek ne kelljen hazudnom.. annyit várok el másoktól (inkább kevesebbet) mit amit magam megteszek. Egyforma mércével mérek..mert van egy értékrendem..Nekem van hazám szeretem az országom szeretem az embereket..függetlenül éppen kik maszatolják..kik hazaárulják..

Hál isten rendben van a családom..barátaim..életem egyik legsikeresebb de legfárasztóbb éve van mögöttem..

Próbáld ki talán megnyugodnál kicsit.

Ha az frusztrál amit írok az már te gondod.. általában egy összeszedett kiérlelt gondolatsort láthatsz tőlem..egy szubjektív véleményt.. ha ez kivált gondolatokat..az jó..ha gondolatsorokat ébreszt az még jobb.. ha érzelmeket akkor inkább érdekes..de az már nem az én dolgom.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781948 KawaBazsy Előzmény: #781921

Ok, no de én nem rejtőzködöm, rendszeresen megmutatom az ábrázatom találkozókon. Őt is hívtuk Bényére, hátha idén eljön.. :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781939 Láma Előzmény: #781909

Mindig ez történik, ha az ibiza félék tartósan mérgeznek egy fórumot. A normálisak is azon a szinten kezdenek kommunikálni. Ami ibizával szemben szinte természetes. De nem hiszem, hogy egymással szemben nektek otthonos ez a szint, függetlenül attól, hogy ki ütött, és ki csak visszaütött. Innen nézve jót tenne mindkettőtőknek és a fórumnak is, ha újrafogalmaznátok ezt a néhány utolso hozzászólást. Érdekes kísérlet lenne, Képesek vagytok rá?

Tőzsdenyúl tévelygése

#781934 phiona Előzmény: #781927

Nem tudod a hátteret… közzététel igényével kerestek meg, bizonyos hölgy, de én is úgy döntöttem h nem ide való. Az illető tigrincs elég gáz magában is, viszont túllépte a tolerancia határát. Még nem adtam ki, de én is emberből vagyok… nem fiú aki ha kurvázzák az anyját verekszik, de ilyesmi: nem engedem az őseimet gyalázni. Nem engedem a hazaszeretetünket elvitatni, h senkiházi seggnyaló hazafiatlannak állítson be. Igen, vannak indulataim, van dühöm, kb ez élteti a közéletiségem :-) Nem teszik: oké, punnyadjatok a sárban, és hiába haltak a hősök, brava. Én megélek máshol is de itt szeretek meg a felelősség… De üldözzétek csak el az értelmiséget, Fridit és a többit gyalázzátok, örüljetek h vége a Népszabinak és tiétek lesz az ország – 2 milla nyuggeré cigóé és a rogis migráncsoké, fizessétek is ki ti a kötvényeiket, sok sikert!

Tőzsdenyúl tévelygése

#781932 Ibiza Előzmény: #781922

tudod te mit gondolod már ezerszer átnyálaztad a beírásaimat.. profilalkottál jegyzeteltél igaz picinyem? :) milyen szinű a dossziém?

már kb ezerszer leírtam egy ember egy vélemény.. te/ti minősítgetitek mások véleményét.. én alapból nem szoktam.

cigózni annyira elegáns mint zsidózni.. arra viszont felkapod a fejed.. mi ez a kettős etalon?..

már többször pofára estél ezen a fórumon...azért itt vannak arcok...lehet máshol nagyokat vakítasz.. de úgy látom te tényleg olyan vagy mint az a bizonyos vadász a medve barlangjánál.. :)

szerénység elvtársnő szerénység.. szép simán nyugiban leírod a saját véleményed...másokéval kapcsolatban pedig ellentmondással élhetsz..

tudod cicamica van egy állítás és annak az alátámasztása.. ha az állítással nem értesz egyet akkor szembeállítasz ezzel egy állítást és azt támasztod alá.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781927 Koffein Előzmény: #781922

hihetetlen :D

a fórumozók véleményét, a magánéletük kiadásával akarod visszafogni? ez komoly? ez mindennek a legalja... szabad sajtó mi? meg szabad vélemény formálás? amit saját magad állítasz le mindenki szeme láttára?? ... és te félsz az orbán kormánytól, hogy megfigyelnek? jön a ner, meg a tek, meg a fekete autó mi? így nem csodálom... :DDD

Tőzsdenyúl tévelygése

#781925 Ibiza Előzmény: #781922

olyan vagy mint egy szemetesedény..időnként kijön belőle ami benne van..ki a f@szt érdekel te mit gondolsz hogy tudsz rólam.. annyit tudsz amennyit Én kiadtam magamból..ebből te mit raktál ki az már a vacak kis sértett személyed agyszüleménye...ki tudja miből fakad..mert visszautasítottalak..vagy péniszirígység.. ezt fejtse meg a szakorvosod.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781922 phiona Előzmény: #781916

No Maki most állj le mert különben kiadom amit rólad tudok. Nem szoktam ilyet nem is tervezem, de lássuk ki tudja h mi a HAZA, cigó asszonyt verő esetleg a jó rasszista, jó polgár vagy más is lehet? Diktatúrát tudjuk, amikor idealizált faszok mondják h mi legyen – kell? Hátha nem azt mondja amit vársz, necces…És oké, mondj mást h te mit vársz egy államtól. Nem mondtál csak piszkítasz, ellenségképet gyártasz. Csak te lehetsz tökéletes aha, meg az a hatalom aminek benyaltál, mint mindnek.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781917 phiona Előzmény: #781909

Nem az 1 db szemet becsültem le hanem annak adtam hangot h ezt lovagolták úgy meg mintha tömeges lett volna. Sajnálom ha az illető öngyi lett (és ha ez igaz, sok a hazugság a neten), baromi szar ügy rosszkor lenni rossz helyen. Az államrendet meg mindig meg kell védeni, minden állam ezt csinálja ha van miért – ártalmatlan vonuláskor persze (jó esetben) nem, ha foglalnak gyújtogatnak meg igen..

Fajtám: 1, túlnyomórészt az elcsatolt területekről származó gyökerekkel. Ugyanazt vallom amiben neveltek, nekem volt polgári neveltetésem ugyanis. Nem zsidó. A nagyapám 56-ban munkástanács elnöke volt, veséit a börtönben leverték és alig élte túl azokat az éveket, fia disszidálni kényszerült 18 évesen, évekig nem hallottak róla. Utóbb Pulitzer díjas újságíró lett, SZER és a többi, szóval te nekem ne hepciáskodj kisasszonyként itt :-) Az én családom velem együtt odatette és teszi magát, nem váltogat, van nemzeti önérzetünk.

Rólad itt azt lehet tudni h Ausztriában vagy síoktató és van 1 fiad akit az anyja nevel mivel váltatok. Meg azt látni h tetszik neked a rendszer. Hogy miért, az nem derül ki. Ellopják bakker a valagad alól a sílécet is, de bólogatok, igen, igen – ez vagy te.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781916 Ibiza Előzmény: #781909

fogalmuk sincs miről beszélsz.. nem tudják mi az, hogy HAZA.. mi a diktatúra.. orbán egy f@sz..de nem ahogy ők gondolják..ezek nem liberálisok mert senki véleményét nem fogadják el.. vagy az van amit akarnak vagy pusztuljon minden.. ez az új balcionliberális eszme..

megtévesztett és a lelkiismeretüket nyugtató emberekkel.. a deviánsokkal..növelik bázisukat.. ezért keverik maszatolják a fogalmakat és erodálják az értékeket...minden nap egy új erkölcsi korlátot, határt eszmét támadnak.. zsizsikek..mindenbe belemásznak..összerondítanak..

Tőzsdenyúl tévelygése

#781915 Koffein Előzmény: #781912

maradjunk annyiba, a hőbörgőket a rendőrök direkt terelték, irányították rá az astoriára, ahol fideszes megemlékezés/tüntetés volt. feri szét akarta verni, amit meg is tett.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781912 phiona Előzmény: #781904

Bazmeg de tényleg :-) 2006-ban betörtek és égett a Tv székház, előtte az autók, a fociultrák jó nagy heccet csináltak… ehhez képest Viktor mit lövethetne ártalmatlan vonuló tömegre, amilyen tüntik mostanában voltak? Csak mert véleménye van? nem ugyanaz mint a média főhadiszállását elfoglalni és autókat elégetni, nem igaz h nem érted. Viktor előbb lőne könnygázt meg gumit, 23-ára már valszeg meg is van a terv ha lenne a legkisebb atrocitás is… és biztos migráncs magyarok akik tiltakozni mernek, mert itt minden az övék, Mária is Felcsúton szállt le szal…

Azt tudom h 96-ban ártatlan is kapott gumibotot, mert épp az utcán járt – ahol gyalulnak ugye hullik a forgács… És a nép töke akkor is kivolt, épp Ferivel, jogosan, csatlakoztak is sokan de ez is kis fidesznyik indítású játék volt mint oly sok azóta. Nem bejelentett tünti dehogy, hanem hátulról sunyin a kopaszokkal… ők nem voltak kint, ők röhögtek fotelből a markukba. És a szemük sem sült ki, és azóta sem :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781909 Csusza Előzmény: #781900

"1 db szembe fúródott gumilövedék volt". Neked csak "1 db", de az az ember nemrég lett öngyilkos. 1 db ember öngyilkos lett. Neked ez nyilván semmi. Csak 1 db. "az államrendet meg kellett védeni" Ijesztő, ahogy éppen köpönyeget vált a fajtád, aszerint hogy kommunistának, munkásőrnek, kapitalistának, kereszténynek, zsidónak, liberálisnak, vagy éppen minek éri meg lenni. Gratulálok a "liberségedhez"!

A kötözködésed nem érdekel, de engem ne minősíts! Fogalmad sincs a "magamféle konformistákról".
És az 56-osokat pedig hagyják békén a magadfélék!

Befejeztem, veled nem akarok beszélgetni többet.

Tőzsdenyúl tévelygése

#781904 Koffein Előzmény: #781894

2006ban ott voltam, habár egy gyrosért ugrottunk le a kálvinra, mert akkoriban a kálvin téri starkebabba árulták a legkirályabb gyrost, oszt arra eszméltünk, hogy visít a tömeg, fut ki merre lát, lovasrendőrök, könnygáz brrr nem volt az kellemes, pár mp alatt annyian voltak bent, mint csúcsidőben a 7es buszon, mint a heringek, mozdulni se lehetett... :-/

phiona: elárulom direkt pózoltunk a haverral, rendőr pacek tartja a kamerát veszi a tömeget, majd beálltunk, így jó, nem homályos? ... fekete autó sehol... :-)) de a feri érához képest, nem vertek szét, nem lőttek könnygázt, nem lőttek gumilövedéket... szóval érdekes, hogy 2006ban nem kellett félni a jelvény nélküli rendőröktől, most meg kell félni. ha valaki kimegy bármilyen tüntetésre, hogy kifejezze a nem tetszését, vállalja, hogy lefotózzák, levideózzák stb stb...

Tőzsdenyúl tévelygése

#781900 phiona Előzmény: #781894

Feri nem az idolom, írtam már h személyes okom is lenne gyűlölni, de nem gyűlölök senkit. Viktort se, csak látom h milyen káros. Többen már a diktatúrát idealizálják itt – mondj egyet, amiben emberhez méltóan lehet v lehetett élni. Én liber vagyok igen, ami alatt azt értem h becsületesen adózom, nem keveset, betartom a szabályokat, és cserébe elvárom h hagyjanak élni! Nem kell segílyke, de ne is pofázzanak bele h mikor vásárolok, mikor és hova utazok (ez jön majd), és főleg, h mit gondoljak! Ne nézzenek hülyébe és ne akarják az agyamat mosni vackokkal az én pénzemen, inkább arra költsék h legyen normális iskola ne birkaképző, meg legyen normális kórház ne sebfaló baktérium tenyészet és temető! Ha ezt el tudod fogadni, megköszönöm. Amúgy a külhoniak mellett szavaztam és erdélyiekkel dolgoztatunk régóta, van aki így nevelte fel a gyermekét. Te mit tettél értük? És igen akkor nem voltak tüntik, ezt mindig meg kell valakinek szervezni… érdekes, a Fidesz nem szervezte meg.

2006… mindenki tudja aki nem vak h fidesznyik provokáció volt… ua kopaszok… A rendőrség valóban nem volt a helyzet magaslatán de 1 db szembe fúródott gumilövedék volt, felkészületlenek voltak a sokkban és bénáztak. Nem mentem őket de az államrendet meg kellett védeni. Szted Viktor nem tenné hasonló esetben?

23-án tünti? nem is rossz ötlet :-) Tudod ha az 56-osok is magadféle konformisták lettek volna, most nem lenne apropója Róluk se beszélni…

frici színt vall :)

#781896 phiona Előzmény: #781888

Sajnos nem hülyeség… a NAV-oson (Vida Ildikó) pl a székházzal szembeni sarkon srévizavé állványos kamera vette szemből a vonulókat operatőrrel, ha ott voltál, látnod kellett. Alkotmány utca, a keskeny úttesten lehetett csak menni, mindenkit felvettek. Vagy az Andrássy úti és Erzsébet hídi vonuláskor a drónok, ezt amit fotózott fel is tették a netre, a családom heccből kikockázott :-) /Értsd: megtaláltak a képen és viccelődtek, amúgy a tágabb családomból előrébb v hátrább voltak többen, erre büszke vagyok h voltak pedig nem is beszéltük előre meg./ Engem nem zavar és vállalom, nem belőlük élek, de tudom h sokan félnek. Tanártól postásig de az állami cégek kis emberei is, önkoris ügyintéző is… sok tévé is kint van, bármikor lehetnek vágókép. Hogy fideszék rohadtul bosszúállók pedig nap nap után bizonyítják.

Hajós meg Tilla azért érdekes, mert ők amúgy minőségi alkotó jó emberek, Tilla filmet is rendezett amit Oscarra is neveztek, rokkant témában. Hajós is pozitív kreatív fazon, van szívük. Egy Hajdú féle görcs meg a többi médiaceleb nem téma, de minőséget veszteni veszteség, jól beszél Fridi. Volt választásuk de lefeküdtek a pénznek, amúgy ha a megérzésem nem csal meg fognak ők szólalni erre, lássuk :-)

Tőzsdenyúl tévelygése

#781894 Csusza Előzmény: #781777

Elnézést, csak egy költői kérdés: Mondjuk 2004 december 5_én hol is voltatok, mire is szavaztatok, ti "civilek", mit is mondott akkor idolotok, a nagy hazafi, feri? Csak az igazat? Akkor is Zrínyi Rákóczi Széchenyi Kossuth stb népe voltatok? Akkor mintha nem láttalak volna benneteket tüntizni...

Nem várok választ.

És szégyellje magát az összes szar alak, akinek van bőr a pofáján 23-án tüntetni. Akik 2006-ban otthon lapítottak, és bólogattak a szemkilövetésekhez.