Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tőzsdenyúl tévelygése

phiona Előzmény: #781894

Feri nem az idolom, írtam már h személyes okom is lenne gyűlölni, de nem gyűlölök senkit. Viktort se, csak látom h milyen káros. Többen már a diktatúrát idealizálják itt – mondj egyet, amiben emberhez méltóan lehet v lehetett élni. Én liber vagyok igen, ami alatt azt értem h becsületesen adózom, nem keveset, betartom a szabályokat, és cserébe elvárom h hagyjanak élni! Nem kell segílyke, de ne is pofázzanak bele h mikor vásárolok, mikor és hova utazok (ez jön majd), és főleg, h mit gondoljak! Ne nézzenek hülyébe és ne akarják az agyamat mosni vackokkal az én pénzemen, inkább arra költsék h legyen normális iskola ne birkaképző, meg legyen normális kórház ne sebfaló baktérium tenyészet és temető! Ha ezt el tudod fogadni, megköszönöm. Amúgy a külhoniak mellett szavaztam és erdélyiekkel dolgoztatunk régóta, van aki így nevelte fel a gyermekét. Te mit tettél értük? És igen akkor nem voltak tüntik, ezt mindig meg kell valakinek szervezni… érdekes, a Fidesz nem szervezte meg.

2006… mindenki tudja aki nem vak h fidesznyik provokáció volt… ua kopaszok… A rendőrség valóban nem volt a helyzet magaslatán de 1 db szembe fúródott gumilövedék volt, felkészületlenek voltak a sokkban és bénáztak. Nem mentem őket de az államrendet meg kellett védeni. Szted Viktor nem tenné hasonló esetben?

23-án tünti? nem is rossz ötlet :-) Tudod ha az 56-osok is magadféle konformisták lettek volna, most nem lenne apropója Róluk se beszélni…