Sajnos nem hülyeség… a NAV-oson (Vida Ildikó) pl a székházzal szembeni sarkon srévizavé állványos kamera vette szemből a vonulókat operatőrrel, ha ott voltál, látnod kellett. Alkotmány utca, a keskeny úttesten lehetett csak menni, mindenkit felvettek. Vagy az Andrássy úti és Erzsébet hídi vonuláskor a drónok, ezt amit fotózott fel is tették a netre, a családom heccből kikockázott :-) /Értsd: megtaláltak a képen és viccelődtek, amúgy a tágabb családomból előrébb v hátrább voltak többen, erre büszke vagyok h voltak pedig nem is beszéltük előre meg./ Engem nem zavar és vállalom, nem belőlük élek, de tudom h sokan félnek. Tanártól postásig de az állami cégek kis emberei is, önkoris ügyintéző is… sok tévé is kint van, bármikor lehetnek vágókép. Hogy fideszék rohadtul bosszúállók pedig nap nap után bizonyítják.
Hajós meg Tilla azért érdekes, mert ők amúgy minőségi alkotó jó emberek, Tilla filmet is rendezett amit Oscarra is neveztek, rokkant témában. Hajós is pozitív kreatív fazon, van szívük. Egy Hajdú féle görcs meg a többi médiaceleb nem téma, de minőséget veszteni veszteség, jól beszél Fridi. Volt választásuk de lefeküdtek a pénznek, amúgy ha a megérzésem nem csal meg fognak ők szólalni erre, lássuk :-)