Tőzsdenyúl tévelygése
phiona Előzmény: #781909Nem az 1 db szemet becsültem le hanem annak adtam hangot h ezt lovagolták úgy meg mintha tömeges lett volna. Sajnálom ha az illető öngyi lett (és ha ez igaz, sok a hazugság a neten), baromi szar ügy rosszkor lenni rossz helyen. Az államrendet meg mindig meg kell védeni, minden állam ezt csinálja ha van miért – ártalmatlan vonuláskor persze (jó esetben) nem, ha foglalnak gyújtogatnak meg igen..
Fajtám: 1, túlnyomórészt az elcsatolt területekről származó gyökerekkel. Ugyanazt vallom amiben neveltek, nekem volt polgári neveltetésem ugyanis. Nem zsidó. A nagyapám 56-ban munkástanács elnöke volt, veséit a börtönben leverték és alig élte túl azokat az éveket, fia disszidálni kényszerült 18 évesen, évekig nem hallottak róla. Utóbb Pulitzer díjas újságíró lett, SZER és a többi, szóval te nekem ne hepciáskodj kisasszonyként itt :-) Az én családom velem együtt odatette és teszi magát, nem váltogat, van nemzeti önérzetünk.
Rólad itt azt lehet tudni h Ausztriában vagy síoktató és van 1 fiad akit az anyja nevel mivel váltatok. Meg azt látni h tetszik neked a rendszer. Hogy miért, az nem derül ki. Ellopják bakker a valagad alól a sílécet is, de bólogatok, igen, igen – ez vagy te.