Hehe, sztem 1280 sosem volt (legalábbis a válság óta).. :-)
Hehe, sztem 1280 sosem volt (legalábbis a válság óta).. :-)
úgy keveredtem ide, hogy 2009-ben vettem otp részvényt 2500-on. Aztán kissherceg elemzéseit meg egon elemzéseit figyeltem, és tanácsuk ellenére shortoltam 1280-ról napon belül, pont aznap amikor fordult, majd visszavettem, elkapott a kereskedési kényszer. Utána tanácsotokra hallgatva visszafogtam magam, mivel be kellett látnom, kisbüfiként marinéni vagyok. Kiszálltam a pakk egy részével 5000 körül, másik részével 7000 körül, harmadik része még mindig megvan 2500 ról, vettem hozzá richtert és mtelt, legutóbb pedig anyt. Minipakk az összes. Kereskedésről azért nem írok, mert nem értek hozzá, viszont más témákról van véleményem, másoknak meg más, de nem érzem úgy, hogy az eltérő véleményen lévőket ki kellene " írtani " erről fórumról, sőt azt gondolom, ez a fórum addig él, amíg vannak olyanok akiknek a más véleménye megjelenik. Lsd. banyaiz eltérő álláspontja igencsak pörgette a migránstopicot.
ez valami katyvasz gágogás.. vigyél bele egy kis eszet libacsek..
ezt korábban is beírhattad volna..amikor elküldik prosperót az anyjába vagy hasonló..
és mennyi a hozzáadott érték? a hozzászólások nagyobb része a napi kereskedés során generálódott.. ti ehhez semmit nem tesztek hozzá..
szerK: a hozzászólások száma mint frusztráció..kicsit gyermeteg.. akkor a hányszor hozzá nem szólás az a kisebbségi érzés mértékegysége.. a lepkefing sűrűségű hozzászólások száma a sekélyesség mértékegysége..
az undok kismalacként viselkedők hozzászólása (pl nyúl.. erős a képzavar) a meg nem értett zsebzsenik..a körbezárt villámok.. a kiválasztottsággal kűzdők mértékegysége?
Minden normális ember mást akar mint a mai politikai paletta..a magam részéről már ezerszer beírtam..
ezért osztják meg az embereket a szekértáborok a meglévők szekerét tolják..némi képzavarral..
Ér pénzt. Csak a működés fedezetét és az árat - úgy látszik - nem hajlandó megfizetni senki. Se az előfizetők, se a hirdető szponzorok, se az ideológiailag elkötelezett ballib oldal pénzes emberei, se más külföldi befektető, se a megyei lapokra hajtó állítólagos kormányember. Tehát mégsem ér pénzt ez az ideológiailag elkötelezett újságírói műhely. Egyelőre ez látszik. Kár érte.
elsö reakció, jó lesz ez :)
Kár ,hogy kevés ennyire értelmes ember van manapság a TV-kben... Talán ezért nem is nézek TV-t... csak sportot...
Nem is tudtam ,hogy a vidámvasárnapos nyominger a tulajdonosa az ATV-nek... Az is issza bort és tolja a vizet magából...
előbb vagy utóbb amúgy is becsődölt volna... napilap a múlt, a neten hamarabb hozzájutsz a napi híradagodhoz, mint az újságból :)
ha az ellenzéki oldalnak nagyon kellett volna, akkor kettéválasztják, és csak a nyomtatott részét adják el, a nol.hu -t megtartják... de még erre sem volt eszük... ekkor hol volt a nagy sajtószabadság? vaú vaú stb?
tegye már fel a kezét, az aki nap mint nap megvette a népszabit, vagy bármilyen nyomtatott napilapot megvásárol... nem heti, vagy havonta megjelenő folyóiratokra gondolok :)
Élénk a fantáziám de azt nem tudom elképzelni ez racionális gazdasági döntés. Még ott volt opcióként a papíralap megszüntetése és csak neten menjen tovább, létszámcsökkentés és a többi.
Nem tudom elhinni, hogy egy Népszabadság ne érne pénzt. 40.000-es megrendelői állomány se kevés + net.
Milyen előfizetői számok lehetnek papíralapon ma? Szerintem ha valaki átlépi a 100 k-t az már nagy király.
Az megint egy másik kérdés ki tenne bele mrd-okat vagy 100 milliókat. Főleg ilyen piaci viszonyok között.
De az , hogy semmit nem ér, és így le kell nullázni nehéz elhinnem.
Egy ilyen újságot a semmiből felépíteni hát minimum sok száz millió vagy inkább mrd-os nagyságrend lehet.
Ezek szerint egy átlag ember vagy, aki pénzügyi területen melózik, van 3 lánya, s magánemberként néha hozzászólsz a fórumhoz? Ja, s a Fidesz felé hajlasz inkább? Mesélj még! :-)
Gyengébbek kedvéért: agitpropagandista:
Agitációs és propaganda, azaz a politikai nevelő munkával és propaganda (Ld. ott) tevékenységgel foglalkozó (osztály vagy személy). http://meszotar.hu/keres-agitprop
Mivel sem agitpropos osztály munkatársa, sem agitpropagandával foglalkozó hivatásos személy nem vagyok - (pénzügyi területen dolgozom a versenyszférában) - ezért sajnálatotokra, minden "prospero agitpropos" információ terjesztése rólam: hazugság.
Hazudsz te és hazudsz phiona te is.
Ezentúl: propaganda - wikipédia:
"A propagandának több módszere is jól ismert:
Az argumentum ad hominem (latinul „személy elleni érvelés”, „személyeskedés”), vagy röviden ad hominem olyan érvelési hiba, amely a vitapartner személyét, tulajdonságait, vagy személyes érdekeit veszi célba, esetleg cselekedeteit, szavait használja fel vele szemben, gyakran elvonva a figyelmet arról, amit a másik fél állít. (vö. prospero agitpropos, célja: ne foglalkozz azzal amit állít)
A félelemre való rájátszás, az érzelmek, személyes érdekek és a pánik kihasználása elterjedt propagandafogásnak számít. (vö. Itt nemzethalál van/lesz Orbán kormányzásnak köszönhetően)
Előfordul, hogy a megfoghatatlan fenyegetést egyetlen, démonizált személyhez kötik, a veszélyesnek tartott politika erőhöz egy ismert arcot társítanak.(vö. Orbán maga a patásördög aki az ország elveszejtésén dolgozik) (prospero meg agitpropos.)
A náci kártya, más szóval Hitlerrel való párhuzamba állítás (reductio ad Hitlerum) széles körben alkalmazott retorikai fogásnak számít, mely alkalmas a vitapartner vagy a más véleményen álló politikai erő megbélyegzésére. (ballibsi lapok által Orbán hitlerként történő ábrázolása)
A propaganda képes elemberteleníteni a célzott személyt, jelen esetben különböző jelzők használatával: engem.
Ezek után én vagyok az agitpropos akinek szégyellni kell magát kedves phiona és gerinces "2018-ban Fidesz győzelemnek örülő" tozsdenyul?
LOL! :-)!
Tudod h dramaturgiailag provokállak :-)
Sztem amúgy előbb beüt a válság, az EU el fogja zárni a csapokat felénk – csalók a pályázataink, alapja van, és alig várják h kicsinálják a nem EU-konform Viktort. Az államkötvényeinket se jegyzik a végtelenségig és jönnek a hideg telek. A nép roppant forgandó ld Madách ember tragédiája miltiádészi szín, az éhező nép pedig akkor megy utcára ha már a bőrén is érzi… gyorsan változik majd a cár atyuska megítélése a maradék 1-2 milla fannál is. Nyuggerek főleg amúgy, és eljöhet h a nyugdíjakat se tudjuk fizetni – nekik se, mi már tudjuk h nekünk sose lesz állami, max néhányezres maszatolásra készülnek már most.
Sok család a nagyszülők nyugdíjából él, sajnos nem vicc… aktív szülő nettó fizujánál gyakran több a nyugdíj, a gyerek meg ha diákmunkázik is max 900-at keres óránként bruttó, és suli mellett nem tud sokat vállalni. A mama meg ad, neki úgyse kell… adja a papáét is, az óccsó gyógyszert váltja ki, azzal jól elvan, amíg. Be is butul kicsit tőle és élteti Viktort :-)
De jön a hideg, nem csak meteorológiai értelemben… amúgy ez az egyetlen ami megvédhet minket, az EU. Most azzal h betart, írja fel ami jár, aztán majd jöhessünk vissza h főúr fizetek :-) mert kiadja majd, ha rendeződnek a viszonyok. Most ez 1 elbaszott ország amit sáskák leptek el, és a fősáska még hangoskodik is ráadásul. Le kell csapni.
A problémát abban látom h a politika gyárilag hazug. Gyurcsány csak kimondta az igazságot a hazugságról de mind hazudik és hazudni kell, most: miből finanszíroz kampányokat, miből lett az oligarchiája vagyona stb. OV abban zseniális volt h ellopta az országot mert így a strómanjaival gazdaságilag megkerülhetetlenné vált. És akié a vagyon azé a hatalom, ezért is kellene tabula rázát tartani és visszaállamosítani a lopott vagyont. Mert nem illeti őket, nem tettek érte csak ellopták, a népet illeti. Ehhez viszont forradalom kell. És igazad van h el kell menni a falig vagy a gödör aljáig, és teljesen új szemlélet kell, de a cölöpök le vannak téve és ebben a mozgástérbe ha beszállsz vagy elkurvulsz vagy esélytelen leszel… Teljesen lebontani meg nem lehet, hiszen mindenütt és minden hamis, az EU is, a világ is… jó szándékú civilek ezért is berzenkednek. Szal nem látom a megoldást egyelőre, de semmiképp se az a válasz h ez, ami az országunkat tönkreteszi menjen tovább, és erre szavazzunk. Szavazólapok lesznek, nem álmok ’18-ban is… ha addig visszük, és hát elég szar lesz ha MSZP DK Jobbik stb lesz az alternatíva. Mit tehetnénk? Azt, hogy hangosan kiállunk a civil szféra mellett, nem azt keressük ami elválaszt, hanem ami összeköt. Hagyjuk és támogatjuk h kinőjenek arcok – nem a tökéleteset keressük hanem a jobbat… Jelenleg az értelmiség java része parkoló pályán van, mert a fidesz a saját kontraproduktív sekélyes prosztó bandáját futtatja, a parkoló pályás értelmiség pedig tudással és támogatással odaállna bármi pozitív mögé. Annyira nyomjuk az unortodoxiát meg Mária népe is vagyunk ugye :-) miért ne nálunk jöhetne létre végre valami igazi? Meg lehetne próbálkozni ezzel a „nem hazudunk” politikával, voltak civilek akik próbálták, neten gyűjtött pénzek, mire használtuk, korrekt elszámolás, itt voltunk ott voltunk – és tényleg ott voltak, jól beszéltek. Nehogymá Zrínyi Rákóczi Széchenyi Kossuth stb népe így végezze… a csúti rabigájában… Csak kevés ha 1-2-10 ezer megy ki tüntetni, kevés ha mindenki megalkuszik mert van még kenyér… most. Aztán majd kapu sem lesz menekülni, ha hagyjuk.
Tigrincs 1 ratkó korszakos nyalizásra szocializált frusztrált egyed aki mert van felület magát itt éli ki… és a saját problémáit másokra vetíti, árulkodó és tipikus. Szeretne kis visszaigazolást h az evidenciákat amiket mások máshol 1000 felé leírtak ő találta ki… csóri követő 1 bites, de legalább lelkes, amúgy nem oszt nem szoroz, max fárasztó annak aki olvassa. Én ugrom mintha nem is lenne.
Ahogy Prospero sem tényező, pofozóbábnak jó meg vicces, főleg h nem veszi le h nem elemi iskola 3. osztályában tart miseórát… lenézik a közönséget jah, de azért mert az ő szintjük ez. A szomorú h ő is a mi pénzünkből van fizetve. Hogy bekukult a kis drága, ment útmutatásért :-)