Tőzsdenyúl tévelygése
Turkoglu Előzmény: #781747Asszem Nyúl most nagyon egyetértek ezzel az írásoddal...
Pont így gondolom én is...
Annyit hozzá tennék, hogy azért ez a mostani csőcselék azért minimálisan jobb mint a Fleto féle gitt egylet, de még bőven az ingerküszöböm felett vannak... És teljesen egyetértek veled, hogy ezeknek egy igazán keservesen nagyot kell bukniuk és nem úgy, hogy a többi hasonlóan korrupt mocsok pártocska összeáll hanem jön valami új aki elsöpri ezeket a földről még a parlament környékéről is és nem bratyizik velük az ülések után kéz kezet mos alapon, hanem új erkölcsi alapokat hozva ezeket gond nélkül elszámoltatja és példát statuálnak... És végre olyan emberek kerülnek a parlamentünkbe akik egészen más szellemi és spirituális szinten vannak. Egyébként engem igazán az se zavarna ha itthon nem demokrácia lenne hanem egy diktatúra, csak a diktátor legyen egy kimagasló tudású empatikus emberi lény akivel ha mindenben nem is értenék egyet ,de tudnám, hogy a döntéseit nem egyéni érdekek hanem a közösség szolgálata vezérli... Mert jelenleg nem is tudom hogy van-e az általam leírtakhoz kicsit is hasonló képviselő, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel...