Hozzászólás
prospero Előzmény: #781682Gyengébbek kedvéért: agitpropagandista:
Agitációs és propaganda, azaz a politikai nevelő munkával és propaganda (Ld. ott) tevékenységgel foglalkozó (osztály vagy személy). http://meszotar.hu/keres-agitprop
Mivel sem agitpropos osztály munkatársa, sem agitpropagandával foglalkozó hivatásos személy nem vagyok - (pénzügyi területen dolgozom a versenyszférában) - ezért sajnálatotokra, minden "prospero agitpropos" információ terjesztése rólam: hazugság.
Hazudsz te és hazudsz phiona te is.
Ezentúl: propaganda - wikipédia:
"A propagandának több módszere is jól ismert:
Az argumentum ad hominem (latinul „személy elleni érvelés”, „személyeskedés”), vagy röviden ad hominem olyan érvelési hiba, amely a vitapartner személyét, tulajdonságait, vagy személyes érdekeit veszi célba, esetleg cselekedeteit, szavait használja fel vele szemben, gyakran elvonva a figyelmet arról, amit a másik fél állít. (vö. prospero agitpropos, célja: ne foglalkozz azzal amit állít)
A félelemre való rájátszás, az érzelmek, személyes érdekek és a pánik kihasználása elterjedt propagandafogásnak számít. (vö. Itt nemzethalál van/lesz Orbán kormányzásnak köszönhetően)
Előfordul, hogy a megfoghatatlan fenyegetést egyetlen, démonizált személyhez kötik, a veszélyesnek tartott politika erőhöz egy ismert arcot társítanak.(vö. Orbán maga a patásördög aki az ország elveszejtésén dolgozik) (prospero meg agitpropos.)
A náci kártya, más szóval Hitlerrel való párhuzamba állítás (reductio ad Hitlerum) széles körben alkalmazott retorikai fogásnak számít, mely alkalmas a vitapartner vagy a más véleményen álló politikai erő megbélyegzésére. (ballibsi lapok által Orbán hitlerként történő ábrázolása)
A propaganda képes elemberteleníteni a célzott személyt, jelen esetben különböző jelzők használatával: engem.
Ezek után én vagyok az agitpropos akinek szégyellni kell magát kedves phiona és gerinces "2018-ban Fidesz győzelemnek örülő" tozsdenyul?
LOL! :-)!