A kutyások plakát inváziója (az én szemembe) ugyanolyan undorítóvá teszi, a kutyások kampányát, mint a kormány több milliárdos propagandája. Azt elfogadhatónak tartom, hogy ez az ellenkampány, egy görbetükröt tart a táradalomnak, elolvassa az ember, jót rötyög. De amikor már spam szerűen mindenhonnan ez köszön vissza. Kezd sok lenni.
Mire is buzdítanak? Arra, hogy ragasszunk tele mindent és mindenhol, mert mi liberálisak vagyunk, nekünk mindent szabad kinyilatkoztatással. Ha valaki hozzá mer nyúlni, akkor az megkapja a magáét. Egy harci kutyához méltóan fogjuk szétmarcangolni, mert mi vagyunk a 2farkú kutyák, csupa nagy betűvel A KUTYÁK.
Az, hogy lealázzák a szerencsétlen takarítót, az mellékes? Azért kell beszólni, fenyegetőzni, kérdőre vonni, mert a munkáját végzi? Azért mert a munkáltatójától kapott egy megbízást, hogy takarítsa el az optikai spamokat? Ez már az én mércémmel tekintve is sok. Tudom, van akinek ez nem sok, ez az alap, a kezdet. Hisz mindent fel kell matricázni, a kutyás matricákkal, villanyoszlopot, buszmegállót, szemetesládát, emlékműveket, padokat, aluljárókat stb. Kell a reklám, ha jön a takarító, mert ez a munkája, hogy a spamokat letépkedje (itt megjegyzem, lehet újat mondok, de kampányidőszakon kívül is letépkedi a matricákat, ha netalán a saját cégedet, vagy akár gondolataidat reklámoznád), akkor ingerülten le kell filmezni, fel kell tenni facebookra, blogokat írni, fröcsögni, minél nagyobb a hiszti annál nagyobb a siker (így lehet bekerülni egy rtl klubba, vagy atv-be), hisz beszélnek a kutyáról, következőkor még jobban megnézik az emberek azokat a plakátokat, benne volt a médiába x+1-szer is. Majd következőkor kétszer, de az is lehet, hogy háromszor is meggondolják, hogy lemerjék-e kaparni azt a matricát. Hát a jó kurv@ nénikéjét annak, aki leszedi, úgy-e? Úgy-e? Hát NEM!!!
Itt jegyezném meg, igen, tudom, vannak, voltak önkéntesek is, akik szabadidejükben kapargatt(n)ak és vágtak pofán matricázókat kérdezés nélkül. Részemről ez a cselekedet is el van ítélve, mert olyan nincs, hogy pofán vágod, csak mert valaki kérdez valamit. Akkor sem, ha oltári nagy baromságok kérdez, vagy képvisel. Ebből is látszik, hogy mennyire benne van a feszkó az emberekbe. Nem kommunikál, csak cselekszik (kezdenek ösztönlénnyé válni), be van mindenki feszülve. Lehet, ha egy sör mellett a két szereplő ütközteti nézetteit, akkor valahol középen találkozik. De nem, azt nem meri megtenni, mert az nem trendi.
Úgy gondolom, hogy ezek a kutyák túltolták, nem kicsit, nagyon. Hisz ha elmegy az ember sétálni a városba pl a gellért környékére, kutyás plakátok és matricákkal van tele minden, ugyanez a rakparton, a körúton, hidakon, az egész városban mindenhol kutyás matricák. Egyszerűen undorító.
Csak úgy mellékszálként. Olvasom, hogy 30millió ft-ot gyűjtöttek össze. Erre azt mondom, hogy hiszi a piszi, meg a lárifári. Ha azt mondanák, hogy 200-300millió támogatást kaptak, akkor már kezdene hihető formát kapni az egész sztori. Az egész országot körbeplakátolják 30millióból? Mi van? Plusz felmatricázzák egész Budapestet naponta kétszer??? WTF??? (és az ország többi részét meg sem említettem) Mindezt 30 millióból? Ugyan már, ezt hadd ne kelljen elhinnem, mert ez a töménytelen optikai spam, ami visszaköszön, már túlmutat a 30 milliós keretösszegen.
Szóval, nálam a kutyák elérték azt, hogy feljöjjenek a kormány szintjére, pedig a fidesz kampányától is hányok.