Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Mi ez a nagy vidámság?:)…

#780186 banyaiz Előzmény: #780140

Mi ez a nagy vidámság?:) Látod megint emberkednek itt a népek, catanát megint elő kellene rántanom , de hát csak kihúzom pár centire megcsillanjon rajta a napfény és vissza a helyére. Mindenért nem kezdhetünk háborút, mert az kész vérfürdő akkor. :) Bölcsességre , és belátásra van szükség, tolerancia stb.

ja még egy érdekes monda…

#780185 Ibiza Előzmény: #780183

ja még egy érdekes mondat benne "..a független intézmények felszámolásával," :)

azért van benne pár kiny…

#780183 Ibiza Előzmény: #780181

azért van benne pár kinyilatkoztatás és ellentmondás.

- Ha nem lenne jó nálunk az oktatás akkor nem lenne annyi külföldön elhelyezkedő magyar fiatal. Nemrég 2013-14 tán még jobb volt az oktatásunk mint az osztrák vagy a skandináv.. a migráns ügy után ez hirtelen elmúlt.. kicsit gyanakodjunk.

- a mutyiszférával kapcsolatosan.. ha valaki olcsón jut valamihez akkor nagyobb hatékonysággal tudja beindítani annak a működtetését hiszen több forrása marad plusz a haveri kutya hitelezőtől jobb feltételeket kap.. ráadásul ezeket a mutyeszokat egy irányba lehet állítani akkor az a gdp növekedés felé mutat így ala natúr.. függetlenül a gusztustalanságtól és a piaciatlanságtól.

- azt mondja intézményrendszer szétzüllesztett én meg azt mondom nem.. átalakult és hatékonyabb véleményem szerint.. a nemzeti bank kiemelkedik ebben.. furcsa de sztem nem rossz az ingatlanbefektetése...az oktatási szándéka..

- igen nagy kérdés az eus pénz utáni időszak..talán ellenzék ezért nem törexik nyerni? vagy orbánék is ezért teszik ellenszenvessé magukat? ki tudja? Már írtam.. Ha nincsenek rá tervek akkor végünk..de nem gondolom így lenne..talán a mutyeszezés erre van kitalálva..akik megszerzik a javakat azok üzemeltetni akarják..nyereséget elkönyvelni..

Sokan okoskodnak orosz magyar kapcsolat okán.. meg az azeri kapcsolatokat kritizálták.. talán ez a vonal is egy megoldás.. oroszok importálják a zöldséget gyümölcsöt.. azerieknél hatalmas gmo mentes szűz földek..

Tetszik nem van egy geo helyzetünk..ezt ki kell használni..mi európaiak vagyunk.. mellettünk már szlávok.. és kaukázusi gondolkodásúak...mi híd vagy kapu lehetünk..egy ugródeszka.. egy bázispont..ezt ugattam..repterek..jó vasút.. raktárak.. szállítmányozás.. magas szintű bankrendszer..és irodaszolgáltatás..azzal egyetértek..eus és adópénzeket ebbe kellett volna nyomni...250-el.. ha visszaemléxünk orbán első útjai keletre irányultak..kína és egyéb arab országok..(csak mellesleg azt gondolom volt igérvénye ezért hajtotta el az IMF-et.. utána valami történt...)

Usa és a nyugat nem nagyon fogja nekünk megbocsátani kitörtünk a rabszolgaságból..a gyarmati létből.. a hazaáruló kollaboránsai is körmük szakadtáig fasisztázni akadályozni fognak..és a hű csatlósaik a cionliberális erők..eus és magyarországi hadai.("urbánus zsidó értelmiség" N.M.) ha fejlődünk akkor betagozódnak..nem akarnak kimaradni.. akkor kézcsók után jöhetnek..

A gondolkodásmódjukat láthatjuk a komcsik által elherdált magyar vagyonelemek kapcsán.. piacot vettek..nem fejlesztettek.. elsorvasztottak.. tehát a nyugat mint piacot tart minket.. nem véletlenül csak az autóipar jön ide nyugatról..közel vagyunk a just in time beszállításhoz és olcsó a munkaerő..még úgy is, hogy jobban fizetnek mint az átlag.

Kutya párt kampányáról (vélemény)

#780182 Koffein

A kutyások plakát inváziója (az én szemembe) ugyanolyan undorítóvá teszi, a kutyások kampányát, mint a kormány több milliárdos propagandája. Azt elfogadhatónak tartom, hogy ez az ellenkampány, egy görbetükröt tart a táradalomnak, elolvassa az ember, jót rötyög. De amikor már spam szerűen mindenhonnan ez köszön vissza. Kezd sok lenni.

Mire is buzdítanak? Arra, hogy ragasszunk tele mindent és mindenhol, mert mi liberálisak vagyunk, nekünk mindent szabad kinyilatkoztatással. Ha valaki hozzá mer nyúlni, akkor az megkapja a magáét. Egy harci kutyához méltóan fogjuk szétmarcangolni, mert mi vagyunk a 2farkú kutyák, csupa nagy betűvel A KUTYÁK.

Az, hogy lealázzák a szerencsétlen takarítót, az mellékes? Azért kell beszólni, fenyegetőzni, kérdőre vonni, mert a munkáját végzi? Azért mert a munkáltatójától kapott egy megbízást, hogy takarítsa el az optikai spamokat? Ez már az én mércémmel tekintve is sok. Tudom, van akinek ez nem sok, ez az alap, a kezdet. Hisz mindent fel kell matricázni, a kutyás matricákkal, villanyoszlopot, buszmegállót, szemetesládát, emlékműveket, padokat, aluljárókat stb. Kell a reklám, ha jön a takarító, mert ez a munkája, hogy a spamokat letépkedje (itt megjegyzem, lehet újat mondok, de kampányidőszakon kívül is letépkedi a matricákat, ha netalán a saját cégedet, vagy akár gondolataidat reklámoznád), akkor ingerülten le kell filmezni, fel kell tenni facebookra, blogokat írni, fröcsögni, minél nagyobb a hiszti annál nagyobb a siker (így lehet bekerülni egy rtl klubba, vagy atv-be), hisz beszélnek a kutyáról, következőkor még jobban megnézik az emberek azokat a plakátokat, benne volt a médiába x+1-szer is. Majd következőkor kétszer, de az is lehet, hogy háromszor is meggondolják, hogy lemerjék-e kaparni azt a matricát. Hát a jó kurv@ nénikéjét annak, aki leszedi, úgy-e? Úgy-e? Hát NEM!!!

Itt jegyezném meg, igen, tudom, vannak, voltak önkéntesek is, akik szabadidejükben kapargatt(n)ak és vágtak pofán matricázókat kérdezés nélkül. Részemről ez a cselekedet is el van ítélve, mert olyan nincs, hogy pofán vágod, csak mert valaki kérdez valamit. Akkor sem, ha oltári nagy baromságok kérdez, vagy képvisel. Ebből is látszik, hogy mennyire benne van a feszkó az emberekbe. Nem kommunikál, csak cselekszik (kezdenek ösztönlénnyé válni), be van mindenki feszülve. Lehet, ha egy sör mellett a két szereplő ütközteti nézetteit, akkor valahol középen találkozik. De nem, azt nem meri megtenni, mert az nem trendi.

Úgy gondolom, hogy ezek a kutyák túltolták, nem kicsit, nagyon. Hisz ha elmegy az ember sétálni a városba pl a gellért környékére, kutyás plakátok és matricákkal van tele minden, ugyanez a rakparton, a körúton, hidakon, az egész városban mindenhol kutyás matricák. Egyszerűen undorító.

Csak úgy mellékszálként. Olvasom, hogy 30millió ft-ot gyűjtöttek össze. Erre azt mondom, hogy hiszi a piszi, meg a lárifári. Ha azt mondanák, hogy 200-300millió támogatást kaptak, akkor már kezdene hihető formát kapni az egész sztori. Az egész országot körbeplakátolják 30millióból? Mi van? Plusz felmatricázzák egész Budapestet naponta kétszer??? WTF??? (és az ország többi részét meg sem említettem) Mindezt 30 millióból? Ugyan már, ezt hadd ne kelljen elhinnem, mert ez a töménytelen optikai spam, ami visszaköszön, már túlmutat a 30 milliós keretösszegen.

Szóval, nálam a kutyák elérték azt, hogy feljöjjenek a kormány szintjére, pedig a fidesz kampányától is hányok.

Dehogy vagyok agresszív,…

#780159 Koffein Előzmény: #780120

Dehogy vagyok agresszív, csak határozott fellépés történt, néhol, néhol, mókás szófordulatokkal megfűszerezve ;-))

Amúgy egyetértek a #780108 hsz. tartalmával, ha a személyemnek címzett részt kivesszük az írásból.

A 30millán gondolkodj el, hogy mennyire valós, talán ha megszorozzuk alsó hangon 10el... számlákat közzé tették? mi menyibe került? Képernyőmentés a bankszámla/paypal végösszegéről? Gondolom te is tudod, hogy egy ilyen xls-t bárki összedobhat.

szavazás

#780157 Ibiza Előzmény: #780147

csak megjegyzem amíg ilyen szinten gondolkodtok.. a zorbán rendelte meg a robbantásot.. írjunk hüje a zorbánt a szavazólapra.. legyen sáskajárás dögvész az országban csakhogy nehogy a zorbán..arra nincs eszetek a politikusoknak mindig jó lesz..te szopod meg..hallottál olyat rossz lett a mezőgazdasági termés és csökkentik a képviselők pénzét? kirúgják a mezőgazdasági minisztert? nem..azt hallod drágbb lesz ez vagy az..mert...

amikor büntetlenül kampányolnak állítólagosan magyar eus képviselők az ország ellen.. arra lobbiznak ne kapjunk eus pénzt.. amíg nem az számít ki mit csinál nem az amit mond.. olyanok beszélnek nektek tisztességről akinek láthattuk a regnálását.. pusztítását.. addig ne csodálkozzatok ilyen pártok ilyen politikusok jutnak nektek..

Tetszik nem demokrácia van..szólásszabadság..

Ilyen parlamenti képviselők..ilyen bohóc politikusok járnak az országnak?

Egy országban sem gondolnak emberek egyformát dolgokról..de azért van egy irány amin haladnak..egy értékrend..ha felnőttél akkor el kell fogadnod mások véleményét..elfogadod és teszed a dolgod.

Értékválság van.. mindent megkérdőjeleznek és nevetségessé tesznek.. gond az ha ..nincs bázispontod..nem kaptál stabil alapokat..sem a szüleidtől sem az ismerősöktől..sem az iskoládból (ma már azok is politizálnak polarizálódnak) nem tudsz önálló gondolatot kialakítani mert nincs mire építkezni.. féregként terjedő izmusok..médiás befolyások programozzák fel az agyad..és leszel gazdaállata valami élősködőnek... egy eldobható biorobotja egy mammont imádó szarzsáknak.

szavazás

#780155 Sumér harcos Előzmény: #780147

bányaizolirulezz:)

csak azt tudnám netmaster hová lett,vki innen irogatott az 100%,valszeg elfelejtette a jelszót 3éve:)

szavazás

#780147 Ibiza Előzmény: #780130

álmodni szép..kivetülnek a vágyak..

emiatt a gondolkodás miatt tartunk itt..

nem az lenne a normális..mindenki elmegy és beixeli amit gondol?

nem ez a svájc?

áááá neeem.. mindkettőt bejelölöm..f@szt rajzolok rá... (pedig portrét nem kell rárajzolni) nem megyek el de ugatok elmegyek de szabotálok.. beszarok a fülkébe.. úgy szavazok nem szavazok....a komcsilibsik meg röhögcsélnek rajtatok..a fiad meg mehet lányruhába a suliba.

Spade doki

#780139 tozsdenyul

magyar ingatlanhoz nem értek, nem is foglalkozom vele, lehet hogy lesz még menekülö effektus EU-ból, nem tudom

A világon viszont mindenhol máshol tetözött az ingatlan, USA, svájc, London, svéd stb

Ott nem vennék

A magyar ingatlanpiac aljat jól belötted ez tény, taps :)

Viszont érdeklödve olvasnám, mit vársz 5-10 éves távon forinttól, én dollár erösödését és euró gyengülését várom, a perifériáknál különösen - ebböl nekem tartós erösödés forintra, különösen dollárral szemben nem nagyon jön ki.

Amíg USD a tartalék.

szavazás

#780138 tozsdenyul Előzmény: #780135

huf beesést milyen idötávon mondtam?

Ha jól emlékszem volt itt IMF visszahívás is, amikor huf meg cds kicsit elszállt, persze relatív, van akinek 20% gyengülés is semmi :)

Ma úgy vagyok vele, hogy 320 alatt nem tervezek usd-t visszaváltani...az még 15% körüli gyengülés, és persze hogy tévedhetek is

Kamatnál arra emlékszem, hogy Simor szerinted még 2015-ben is 7%-nál tartana, de aztán csak lehiggadtál olyan 4 körülre :)

Gazdasági növekedésröl:

Ma 3db Marshall-segélynél tartunk (NSZK 3 éves teljes segélyét inflációval és árfolyammal korrigálva). Lesz majd 2020-ig 4db Marshall-segély is.

Így vagyunk régiós tök utolsók.

Szerk: a lopás kérdést ezzel ki is veséztük? :)

Magyarország meg tök kafa hely lett, ezért megy el mindenki.

Én örülök, hogy 90%-ban okosabb vagy, nem sajnálom töled, írhatnál gyakrabban is, hogy ne csak másokat bacogtass írásra, hanem jó példát mutass, talán okulhatunk is.

szavazás

#780137 banyaiz Előzmény: #780135

Engem mindig összevonnak mostanában egy hsz-be Tőzsdenyúllal. Semmi kifogásom ellene mert értelmes srácnak tűnik, nem azért mondom, csak hát mégis jelzem.

Múltkor is rend fegyelem ügyet képviseltük 2-en. Most meg tévedünk gazdasági , és migrációs kérdésekben, igaz, hogy én mindig tévedtem benne kis megkülönböztetés ezt is megbecsülöm. :)

Migráció és gazdasági ügyben is pallérozatlan elme vagyok ez tény, de éhes vagyok tanításra, mester valamit nyilatkoztass ki ezekről a dolgokról. De egy kicsit konkrétabban annál, hogy hatalmas nagy dolgok vannak. Hátha megvilágosodok. :)

Emlékszem két "vitánkra" az egyik jegybanki alapkamat témája volt . Vártad 0 közelébe pontosabban 2% alá vagy hogyan is volt, én nem 1-0 neked. Másik pedig bankos ügyben volt ott még mindenféle banki terrorizálást vártál amikor én a műsor végét 1-1.

Lehet te úgy számoltad már 20:1 neked , csak hát vszínű a valóságot más dimenziókban követted le. Sikereket , kudarcokat, de nem baj ne szomorodj el ez miatt. Sikerek kudarcok relatív dolgok mint a hétvégi robbantás nagysága . :) Katanám itt van könnyen jár ki a hüvelyéből tehát készen állok a további küzdelemre migrációs és gazdasági kérdésekben. :)

Nagy idők tanúi vagyunk szellemóriások vezetése alatt ebből is kiemelkedik a népszavazás , nyugtázom.

Az a rejtélyes nagy dolog vajon mi lehet ami a népszavazásunk nélkül nem jönne létre a jövőben. Az a fontos, hogy népszavazásunk nélkül nem jönne létre ez a hangsúlyos. Pozitív , építő jellegű kb semmi.

Szerintem a nagy terv az annyi amit te felvázoltál mint belpol hatás . Többi mellékes, részletkérdés , nem motivációs szempont. Persze lesznek olyan dolgok amiket ehhez kapcsolnak majd néhány logikai bukfenccel szokás szerint. Ez a papírforma.

Hasonlóan mint az unortodox gazd elemek miatt hajtottunk végre sikeres gazdasági fordulatot kinyilatkoztatás. Akit a valóság nem zavar meg az még esetleg komolyan is veheti . :)

Remélem nem ilyen eredményekre gondolsz.

szavazás

#780136 Spade Előzmény: #780128
köteleznek de ezer módja van az obstrukciónak meg a kibújásnak, lásd görögök kibújása a migránsok esetén. Az obstrukció majd 200 éves magyar hagyomány persze görög is :)
Mind1 h viktornak mire kell 30-50 éves távlatban hiba az idősíkokat összekeverni, sztem

szavazás

#780135 Spade Előzmény: #780132

persze persze a 10 másik esetről se feledjkezzünk meg amikor totál hülyeségeket mondtál kezdve a huf beeséstől az imf felmondási katasztrófáig, MNB belebukásig kötvény kamat elszállásig,a gazdasági növekedéstől a lakásár emelkedésig. Én meg jót Tehát még mindig 90% h te mondasz és gondolsz hülyeséget. Bányaizről meg ne is beszéljünk egyenesen kontraindikátor migráns és gazdasági kérdésekben.

A mémed fogja vagy olyan mértékben h nem enged kilépni és logikusan gondolkozni.

szavazás

#780133 banyaiz Előzmény: #780129

+ rend és fegyelem ne felejtsük el mint fontos dolgokat.

De hát nem akarom rombolni az illúziókat ha valaki kényszerbetelepítés ellen harcolni akar felőlem tegye, ki vagyok én , hogy leromboljam az illúzióit. Meg aztán még az is lehet ha nem megy el szavazni és a városában alacsony lesz a részvétel büntetőintézkedésként oda telepítenek migránsokat. Kemény csapásokat kell elszenvednie majd. Nem kockáztatnám ezt. Nem csodálom, hogy ezek után már csak a "logikus" megoldás maradt . Szavazás a kényszerbetelepítés ellen vagy mi is fog történni. :)

Vszínű egy jó ebéd után kimegyek horgászni aztán megnézem , hogy rettegnem kell e a kényszerbetelepítéstől, vagy sem. :) Lehet, hogy ebédelni se fogok tudni, hogy most aztán mi is lesz, nagy a tét, sőt hatalmas.

szavazás

#780132 tozsdenyul Előzmény: #780126

spade, semmi baj, naiváknak is megvan a helye

Micsoda meggyözödéssel nyomtad sok évvel ezelött, hogy a fidesz sosem tudná megközelíteni se a szoci lopást

Majd sok mást is átértékelhetsz...

szavazás

#780130 banyaiz Előzmény: #780126

Arról ne is ábrándozzunk, hogy itt megáll a történet. Legjobb az ha minél több konfliktussal folytatódik a történet. Egy eleve belpolitikailag nyertes ügyben lehet karatézni Brüsszellel stb.

Kicsit lecsillapítaná a kedélyeket 10% alatti részvétel az egy KO -val felérne, álomeredmény. De hát a szomorú valóságban nagyobb részvétel és ha nem is érvényes akkor is lehet mondani amit mondtál ,hogy győztek a nemek 90%-ban mit tudom én 45%-os részvétellel és indulhat a zárcsökkentés. Nagy győzelem volt, de ez csak egy csata volt nem a háború .

Nem a győzelem a lényeg a háború. Lehetőleg minél tovább tartson annál jobb. Ritka az ilyen jó háború ki kell használni. :)

Na de mond el minek asszisztálna ehhez egy csöppet is értelmes ember? Nehéz lenne megmagyarázni vsz.

Csak nehogy azt mond azért ne legyen kényszerbetelepítés. Mert akkor fejembe húzom a monitort. :) Mit látsz te ebben az nekem rejtély, sejtelmesen fogalmazol nagyon globális hatásokat feltételezek. :)