Hozzászólás
Ibiza Előzmény: #780181azért van benne pár kinyilatkoztatás és ellentmondás.
- Ha nem lenne jó nálunk az oktatás akkor nem lenne annyi külföldön elhelyezkedő magyar fiatal. Nemrég 2013-14 tán még jobb volt az oktatásunk mint az osztrák vagy a skandináv.. a migráns ügy után ez hirtelen elmúlt.. kicsit gyanakodjunk.
- a mutyiszférával kapcsolatosan.. ha valaki olcsón jut valamihez akkor nagyobb hatékonysággal tudja beindítani annak a működtetését hiszen több forrása marad plusz a haveri kutya hitelezőtől jobb feltételeket kap.. ráadásul ezeket a mutyeszokat egy irányba lehet állítani akkor az a gdp növekedés felé mutat így ala natúr.. függetlenül a gusztustalanságtól és a piaciatlanságtól.
- azt mondja intézményrendszer szétzüllesztett én meg azt mondom nem.. átalakult és hatékonyabb véleményem szerint.. a nemzeti bank kiemelkedik ebben.. furcsa de sztem nem rossz az ingatlanbefektetése...az oktatási szándéka..
- igen nagy kérdés az eus pénz utáni időszak..talán ellenzék ezért nem törexik nyerni? vagy orbánék is ezért teszik ellenszenvessé magukat? ki tudja? Már írtam.. Ha nincsenek rá tervek akkor végünk..de nem gondolom így lenne..talán a mutyeszezés erre van kitalálva..akik megszerzik a javakat azok üzemeltetni akarják..nyereséget elkönyvelni..
Sokan okoskodnak orosz magyar kapcsolat okán.. meg az azeri kapcsolatokat kritizálták.. talán ez a vonal is egy megoldás.. oroszok importálják a zöldséget gyümölcsöt.. azerieknél hatalmas gmo mentes szűz földek..
Tetszik nem van egy geo helyzetünk..ezt ki kell használni..mi európaiak vagyunk.. mellettünk már szlávok.. és kaukázusi gondolkodásúak...mi híd vagy kapu lehetünk..egy ugródeszka.. egy bázispont..ezt ugattam..repterek..jó vasút.. raktárak.. szállítmányozás.. magas szintű bankrendszer..és irodaszolgáltatás..azzal egyetértek..eus és adópénzeket ebbe kellett volna nyomni...250-el.. ha visszaemléxünk orbán első útjai keletre irányultak..kína és egyéb arab országok..(csak mellesleg azt gondolom volt igérvénye ezért hajtotta el az IMF-et.. utána valami történt...)
Usa és a nyugat nem nagyon fogja nekünk megbocsátani kitörtünk a rabszolgaságból..a gyarmati létből.. a hazaáruló kollaboránsai is körmük szakadtáig fasisztázni akadályozni fognak..és a hű csatlósaik a cionliberális erők..eus és magyarországi hadai.("urbánus zsidó értelmiség" N.M.) ha fejlődünk akkor betagozódnak..nem akarnak kimaradni.. akkor kézcsók után jöhetnek..
A gondolkodásmódjukat láthatjuk a komcsik által elherdált magyar vagyonelemek kapcsán.. piacot vettek..nem fejlesztettek.. elsorvasztottak.. tehát a nyugat mint piacot tart minket.. nem véletlenül csak az autóipar jön ide nyugatról..közel vagyunk a just in time beszállításhoz és olcsó a munkaerő..még úgy is, hogy jobban fizetnek mint az átlag.