Nagy botrány van kibontakozóban.
A Wells Fargo alkalmazottai - nagy menedzseri nyomás alatt - sok ezer fals hitel számlát hoztak létre azok tulajdonosainak tudta és beleegyezése nélkül:
Nagy botrány van kibontakozóban.
A Wells Fargo alkalmazottai - nagy menedzseri nyomás alatt - sok ezer fals hitel számlát hoztak létre azok tulajdonosainak tudta és beleegyezése nélkül:
EpiPen árképzéssel kapcsolatban kapták szét a Mylan ceo-ját, mert nagyon drágán adják, mivel nincs versenytársa a terméknek...
Nekitámadtak, mint a vérfarkasok, hogy fogalma sincs a riportól, amiről szól a meghallgatás... elvileg annyira nem tudja, hogy miről van szó, vagy inkább nem akar válaszolni, hogy még meg is kérdik, hogy ő e a mylan ceo-ja? :-))
Amúgy ez összefoglaló, egy két kattintással meg lehet találni a 2-3órás műsort...
mit mondtak? Nem tudom hanggal hallgatni...
Ráadásul tegnap vettem egy csomó Mylan-t...
Enyhén lealázták a WFC vezért...
megnézve a videót, tuti be van nyugtatózva, hisz még egy verejtékcsepp sem jelent meg rajta... habár a háta mögött helyette is izzadnak... :)
mit számít az a néhány milliárd dolláros ajánlat, ha egyszer a faktor 107.9-nél színre lépett,akkor ott az árfolyam be fog nézni 100 alá...
a piac nem nagyon hisz az összeolvadásba... még pár nap és 100alatt lesz...
USA kamatdöntés pontosan mikor?
Jövő csütörtök? Péntek?
Ksz
vettem is Under-t, jo hogy beleolvastam ide, mert el is felejtettem mär AEO-t és GAP-ot, lehet ideje lesz visszavennem az eladott pakkjaimat bennük
a hatóságok miatt paráztak most rá, hogy nem engedélyezik a dealt, politikai gazdasági kockázat...
És miért esik mostt erre a hírre? Komolyan nem értem....
Vagy matgab rábővített? :DDD
monsanto elfogadta a bayer 128$os ajánlatát. már csak a hatóságoknak kell rábólintani. most már poziból figyelem a sztorit...
A napokban belevettem az acélipari óriásba.Az acélára felfele korrigál de még mindig olcsó.Ez szerintetek korrekció vagy van most valami fundás felhajtóerő az acél piacán?
tinder körül kitört a balhé, futótűz
http://24.hu/mobil/2016/09/02/a-tindernek-vege-kit...
mondom ránézek, hátha beadták rendesen, erre enyhe pluszban van... emlékeim alapján kb 12$ körül néztem rá, most már 16on van... váááá mi van itt? minden megy, csak az haldoklik amiben benne ülök? :-/ grrrr
nem tudom mit csináljak a Mylan részvénypakkommal... Minden nap azt hiszem, hogy ennél jobban már nem ütik tovább, aztán másnap a piac bizonyit , hogy tévedek...
általam figyelt USA ruházati kiskereket jobban ütik, mint a nyersnyagokat, ami nem semmi teljesítmény mostanában...
AF&F -17%
de szépen esik a GAP, az AEO, és az Under armour, sőt még a VF Corp is. Még jó, hogy az Inditex szépen tartja magát. Egyszer törje már át azt a tetves 32 EUR-os ellenállást és akkor mehet megint 35-ig... Jó év lesz ez ott sztem.
Az ETF-ek kritikája, avagy a passziv befektetések, mint a világ megrontói?