USA kamatdöntés pontosan mikor?
Jövő csütörtök? Péntek?
Ksz
USA kamatdöntés pontosan mikor?
Jövő csütörtök? Péntek?
Ksz
vettem is Under-t, jo hogy beleolvastam ide, mert el is felejtettem mär AEO-t és GAP-ot, lehet ideje lesz visszavennem az eladott pakkjaimat bennük
a hatóságok miatt paráztak most rá, hogy nem engedélyezik a dealt, politikai gazdasági kockázat...
És miért esik mostt erre a hírre? Komolyan nem értem....
Vagy matgab rábővített? :DDD
monsanto elfogadta a bayer 128$os ajánlatát. már csak a hatóságoknak kell rábólintani. most már poziból figyelem a sztorit...
A napokban belevettem az acélipari óriásba.Az acélára felfele korrigál de még mindig olcsó.Ez szerintetek korrekció vagy van most valami fundás felhajtóerő az acél piacán?
tinder körül kitört a balhé, futótűz
http://24.hu/mobil/2016/09/02/a-tindernek-vege-kit...
mondom ránézek, hátha beadták rendesen, erre enyhe pluszban van... emlékeim alapján kb 12$ körül néztem rá, most már 16on van... váááá mi van itt? minden megy, csak az haldoklik amiben benne ülök? :-/ grrrr
nem tudom mit csináljak a Mylan részvénypakkommal... Minden nap azt hiszem, hogy ennél jobban már nem ütik tovább, aztán másnap a piac bizonyit , hogy tévedek...
általam figyelt USA ruházati kiskereket jobban ütik, mint a nyersnyagokat, ami nem semmi teljesítmény mostanában...
AF&F -17%
de szépen esik a GAP, az AEO, és az Under armour, sőt még a VF Corp is. Még jó, hogy az Inditex szépen tartja magát. Egyszer törje már át azt a tetves 32 EUR-os ellenállást és akkor mehet megint 35-ig... Jó év lesz ez ott sztem.
Az ETF-ek kritikája, avagy a passziv befektetések, mint a világ megrontói?
Ez a Yelen ismét felkavarta a piacokat... egyszerűen nem bír a vérével :)
lassacskán csak felvásárolják a monsantot, csak kéretik magukat
"Közeledhettek az álláspontok a Bayer és a Monsanto között a felvásárlással kapcsolatban,írja a Bloomberg ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva. Már hónapok óta húzódik az akvizíció, ugyanis az amerikai cég kevesellte a Bayer ajánlatát, amiben 125 dollárt fizetne a Monsanto részvényeiért. Úgy tűnik, a Bayer hajlandó lehet emelni ajánlatán, bár még egyáltalán nem biztos, hogy nyélbe ütik az üzletet. A Monsanto árfolyama 4 százalékos pluszba ugrott nyitás előtt, míg a Bayer 0,5 százalék körül emelkedik."
van benne fantázia, figyelőlistára fel is került. pozitív, hogy a bennfentesek is csipegetik és nem adogatják
öröm látni, hogy Bill Gates milyen gazdag, de 8 éve még közel 800 millió db MS volt neki, most van 180 millió darab :) jó az öreg jótékony a háznál
szépet ment, de messze még az ath :)
Kb év elején néztem az Avonra, most meg eszembe juttatta a kedves párom, így gondoltam gyorsban ránézek... mit ne mondjak, a fordulat kezd bekövetkezni... januári szintekhez képest enyhén duplázott, a q2 ahogy nézem meg is verte a várakozásokat...
OCN azóta duplázott, nyaralás miatt kiszálltam, kicsit bosszant