Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

nem rossz de ki emléxik …

#779688 Ibiza Előzmény: #779686

nem rossz de ki emléxik már a gagyi közepi 300alá szúrásra..

http://stooq.com/q/?s=eurhuf

3y válaszd ki

amúgy csak azért ment mert vettem 309 en egy raklappal.. igaz egy kisebbet hétfőn.. gondoltam hátha nincs még felminősítés.

Amúgy jó pénz a forint.. ár-érték arányban sokat kapnak ez eurért.. munkában szolgáltatásban..most talán mennek föl a bérek romlik az arány.. talán érdemes lenne eurra váltani 300körüli értéken..

nem fogják de elvileg lenne jelentősége..a sorosféle malacok hoppon maradnának.. hacsak nem tudnak belső infókat az eurral kapcsolatban.. elég megbízható helyről hllottam a bankokban pihennek a shillingek meg a német márkák.

Én nem értek hozzá, de a…

#779686 Csusza

Én nem értek hozzá, de azért figyelgetem forintot, és ma eur/huf 308-ig ment, ami nem gyenge szerintem, mintha ez egy szint lenne.
https://finance.yahoo.com/chart/EURHUF=X#eyJtdWx0a...

OTP-ben meg forgalomnövekedést látok. Intézményiek már vehetik, ezt nem érdemes feledni, meg ők nem tudtak előre árazni.

Valóban nem ment 9 ezerig három nap alatt, ez viszont igaz, tehát szar a papír, temetni kell... :-)

Azért arra nem számíthat…

#779660 banyaiz Előzmény: #779644

Azért arra nem számíthattunk, hogy erre a híre kilő 8 k fölé. Főleg most, hogy itt ősszel azért lesz esemény külföldön.

Lényeg a lényeg, hogy a szopóágról arra az ágra keveredtünk ahol a jó hírek érkeznek. Ebből sorozatból chf hitel őrületek, bankadó, tranzakciós adó ötletelés egyéb sarcokon, bóvliba süllyedés stb stb , tartunk a fény felé, jó sorozatba kerültünk. A tendencia kedvezőre fordult. :) Ezen kell tovább robognunk.

Pünkösdi királyság volt …

#779618 Ibiza

Pünkösdi királyság volt a felértékelés, a Huf is csak pár órát bölénykedett.

7250 komoly szint az 500az karcsú..de ezzel sem bír..650ig el kellene menni de nem tud átmenni a zöccázon..inkább a 250 az iránya sztem.. 186nál elemi vételi erő szokott kerekedni.. 250-500 között ellesz egy darabig ahogy látom.

longom kidobva ma,nem ny…

#779535 Sumér harcos

longom kidobva ma,nem nyitottam semmit.

sortom van még 1.

ts9 sortcertit pedig ma nyitóban legyalulták,illetve a bolondok orájában-ez,mint tény,ebből nem volt.

Mai nyitás

#779533 Csusza Előzmény: #779528

Csodálkoztam is volna, ha nem valami hasonlót művelsz! ;-) Grat.

Én csak délelőtt kerültem gép elé, örültem is, amikor láttam, milyen nyitóról maradtam le. :-/

De sebaj, a vonat még csak most indul az állomásról!

Mai nyitás

#779528 Tapasz

Reggel nyitóban eladtam az összes otp részvényem, majd egy pakkot visszavettem 7536 ért

7515, egy adag vétel. Zá…

#779512 Csusza

7515, egy adag vétel. Zászlónak látom...

Érett már egy ideje. Ár…

#779500 banyaiz Előzmény: #779483

Érett már egy ideje. Árfolyamilag is árazták már a fundás javulást , Bux se 20 k környékén mászkál.

Konzervatívabb alapoknak bekerülünk a listájába. Jó ez, jobb mint mikor esünk bele a bóvliba és megy az ökörködés mennyire unortodoxak vagyunk, és mennyire nem számít a minősítés mert baromi fasza gyerekek vagyunk.

Ennél mindenképpen jobb hír bármit is okozzon rövid távon árfolyamilag. :)

Meg se álljunk tripla A-ig azt kívánom .

Hét érdekes lesz fed szerdán , kijöttünk bóvliból.

Kijöttünk bóvliból. …

#779471 banyaiz Előzmény: #779313

Kijöttünk bóvliból. Ez álomforgatókönyv. Nem adták könnyen ezt a jobb minősítést. Nem lehet vádolni őket elkapkodták a dolgot, de ide is eljutottunk. Lassan lassan lekerülnek ezek a nyomasztó dolgok.

7250 komoly színt..7180o…

#779313 Ibiza Előzmény: #779305

7250 komoly színt..7180on nagy vételi erő szokott kerekedni..

tegnap zártam még1 sorto…

#779305 Sumér harcos

tegnap zártam még1 sortot.

nyitottam mást is.

a longhivők a 7200ban és 7000ben biznak,bizhatnak.

szeretném,ha benézne 7100alá legalább.