Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

K + S jövőkép :(

#779950 olvas0 Előzmény: #779868

K+S re 14 euros célárak vannak a jelenlegi piaci környezetben, de egyenlőre ott sem vétel. Vételekkel meg kell várni a javuló piaci környezetet, amíg akár 10-12euros árig is leeshet. Általános short van kiadva a papírra...

Sajnálom

halihó

#779868 matgab Előzmény: #779860

elvileg ott nem olyan biztosan működik...

PErsze pl. a tegnap csökkentett Lending Club részvényem ma +4,2%-on van... Nem hiába támadt tegnap lyan érzésem, hogy ezt most azonnal ki kell dobni. Még jó hogy most már okosban nem az egészet dobom ki, csak egy részét... MAjd akkor dobom ki az egészet, amikor olyan érzésem támad, hogy még venni kéne...

halihó

#779860 rbbj11 Előzmény: #779673

ilyen utänväsärläsoknäl is müködik a faktor? Tehät innen 38 a target? Mert akkor shortolom és kapsz a profitbol vmit :

halihó

#779765 matgab Előzmény: #776551

"Kirobbanó formában van a forint, ami tavaly május óta nem látott szintekre erősödött. Az euróval szembeni jegyzés a kora délutáni órákban már 306,5, és hamarosan akár ki is törhet a 306 és 318 forint közötti csatornából a hazai fizetőeszköz, melyben az elmúlt közel másfél évben mozgott." KBC

Na ki volt az, aki júl 26-án megjósolta nektek, hogy a HUF gigasztikusan erősödni fog??
Katt előzmény...

halihó

#779726 matgab Előzmény: #779696

Nagy menetelés előtt áll az Ageas árfolyama, miután tegnap remekelt a részvény a tőzsdén, és fontos technikai szinteket tört át. A hosszú távú kép sem fest rosszul, ráadásul itt még a hozam-kockázat arány is elfogadhatónak tűnik.

Az Ageas napi grafikonja (Brüsszel: AGS)

Ageas

KBC...
Helyes.

Közben az ITX is jelentett egy szép Q2-t, remélem most már tényleg elmegy 36-ig mindkét papír árfolyama (még a globális összeomlás előtt ...:-) )

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-09-21/...

halihó

#779523 Koffein Előzmény: #779518

ahogy utánaolvastam sok a negatív tényező, ezért esett, esik...

- a részvényeseknek még bele kell egyezni kb 2017 elején ülnek össze...

- amerikai + eu versenyjogi hatóságok engedélye

- politikai kockázat...

- ahogy haladunk előre az időben és a fennálló akadályokat sikerül legyűrniük, úgy fog emelkedni, a felvásárlási árig, ha valahol megbicsaklanak és elkaszálják, akkor futhat ki merre lát... :-))

halihó

#779518 matgab Előzmény: #779318

én 107.95-ön vettem anno...

Ami durva és nem vártam volna az az, hogy a MO.US is esett 10%-ot a vásárlásom óta, pedig az az elmúlt 30 évben a világ legjobban teljesítő részvénye volt...

halihó

#779318 Janicroft Előzmény: #779317

128 dollárt fizet részvényenként a Bayer a Monsantoért, jelentette be a német cég, vagyis sikerült megállapodni a feleknek hosszas egyeztetést követően. Az összesen 66 milliárd dollár értékű ügyletet viszont még el kell fogadnia a hatóságoknak is. A hírekre a Bayer árfolyama 3 százalékos pluszba ugrott, a Monsanto viszont csak fél százalékkal emelkedik nyitás előtt, és 106,5 dollár közelében mozog, így 20 százalékkal alacsonyabban van az árfolyam, mint az ajánlatban szereplő összeg.

És tényleg, még ott tanáyzik 106-on......

halihó

#779088 matgab Előzmény: #779036

Raiffeisen nagyon beindult... 11 EUR-nál gondolkodtam, hogy kéne venni, de az a hajó úgy látszik már elment...

halihó

#778993 matgab Előzmény: #778992

viszont vettem Richtert (már van, úh nem faktoros!) 5850-en. 10 perc alatt persze 5840 már az árf....