Szerintem az lehetett az elképzelés biztonsági játékkal is verjük őket. Szélső védők nem mentek fel támadásokkal, középpálya is biztonsági volt.
Csak ez nem jött be. Szerintem vagy nekik kellett volna esni támadó felállásában abból kiindulva, hogy csak jobbak vagyunk náluk egy rohangálós meccsen 1-2 góllal. Vagy a jó öreg brit taktikát kellett volna alkalmazni minden labdát előrevágni a 16-osukon belülre pálya minden részéről hátha egyszer bepattan, lecsorgó, valakinek a fejére esik vagy ilyesmi. :)
Sok esélyünk egyébként sincs kijutni ebből a csoportból vsz, de ezzel az x-el .
Játékosok, Gera szintű középpályás nagyon hiányzott, Dzsudzsák arab tempóban nyomta, Németh mintha a pályán se lett volna . Szalait azért nem akarom bántani mert át se tudtuk játszani a pályát, alig jutottunk el lőtávolba. :) Bognárt hiányoltam, és még egy csatárt Böde mondjuk birkózzon a szélben a műfüvön arra teljesen ideális. Hátha kapussal együtt valahogy bepréseli a lasztit. Szóval egy ilyen északír hozzáállással mentem volna erre a meccsre. Mert ilyen körülmények között még egy pengés csapat is megszenvedne ha focizni akar. Mi meg alapjáraton se vagyunk egy labdazsonglőr társulat. :)
A másik része ahhoz képest mennyire biztonsági volt a felállásunk elég sok helyzete volt Feröernek.