Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Szerintem az lehetett az…

#778978 banyaiz Előzmény: #778961

Szerintem az lehetett az elképzelés biztonsági játékkal is verjük őket. Szélső védők nem mentek fel támadásokkal, középpálya is biztonsági volt.

Csak ez nem jött be. Szerintem vagy nekik kellett volna esni támadó felállásában abból kiindulva, hogy csak jobbak vagyunk náluk egy rohangálós meccsen 1-2 góllal. Vagy a jó öreg brit taktikát kellett volna alkalmazni minden labdát előrevágni a 16-osukon belülre pálya minden részéről hátha egyszer bepattan, lecsorgó, valakinek a fejére esik vagy ilyesmi. :)

Sok esélyünk egyébként sincs kijutni ebből a csoportból vsz, de ezzel az x-el .

Játékosok, Gera szintű középpályás nagyon hiányzott, Dzsudzsák arab tempóban nyomta, Németh mintha a pályán se lett volna . Szalait azért nem akarom bántani mert át se tudtuk játszani a pályát, alig jutottunk el lőtávolba. :) Bognárt hiányoltam, és még egy csatárt Böde mondjuk birkózzon a szélben a műfüvön arra teljesen ideális. Hátha kapussal együtt valahogy bepréseli a lasztit. Szóval egy ilyen északír hozzáállással mentem volna erre a meccsre. Mert ilyen körülmények között még egy pengés csapat is megszenvedne ha focizni akar. Mi meg alapjáraton se vagyunk egy labdazsonglőr társulat. :)

A másik része ahhoz képest mennyire biztonsági volt a felállásunk elég sok helyzete volt Feröernek.

Szokásunkhoz híven össze…

#778975 Sumér harcos Előzmény: #778974

Szokásunkhoz híven összeszedtük a hazai lapok tudósításainak címeit a válogatott gólnélküli selejtezőjéről.

Nemzeti Sport / Műfű, műfoci

Origo / Hervasztó döntetlennel kezdtük a vb-selejtezőket Feröeren

Index / Csak egy gyötrelmes döntetlen jött össze Feröer ellen

Népszabadság / Vb-selejtező: égés a Feröer szigeteken

Magyar Idők / Gól nélküli döntetlennel kezdte a selejtezőt a válogatott

Magyar Nemzet / Dupla nulla: Szégyenteljes döntetlen a feröeri–magyar vb-selejtezőn

Blikk / Csalódás az első vb-selejtezőn - 0-0 Feröer ellen!

Bors / Csalódás: gól nélküli döntetlen a Feröer-szigetek ellen

Ripost / Mélyütést kaptunk az Eb-láz után!

Lokál / Gól nélküli döntetlen a vb-selejtezős nyitányon

HVG / Gyenge játékkal maradt gól és pont nélkül Feröeren a magyar válogatott

Népszava / Dupla nulla

http://www.csakfoci.hu/valogatott/93944-dupla-null...

Szerencsére bealudtam a …

#778964 TrendMan

Szerencsére bealudtam a félidőben.

Foglaljuk össze:

Volt egy jó meccsünk a sógorok ellen, két harcos döntetlen és most ott vagyunk, ahol az elmúlt 30 évben mindig.

A béka segge alatt.

Tekintsünk egy kicsit el…

#778962 matgab Előzmény: #778961

Tekintsünk egy kicsit előre. Svájc jó formában van, valszeg mi fogjuk azt a játékot játsani, amit Feröer ellenünk.

Ha nem Szalaival az élen állunk fel, akkor még kontrákra is van esélyünk. Svájc ellen sokkal inkább Nikolicsot játszanám 1 csatáros játék esetében, ha 2 csatár, akkor árnyékéknek beküldeném Németet, vagy valami gyorsabb technikásabb játékost. Eleknek sem volt értelme , hogy egy Feröer ellen a pályán legyen, Svájc ellen talán segíthet többet Nagynak.

Összességében az EB utáni kijózanodást várok, benne van simán egy vereség a meccsben (mondjuk egy egy gólos) és akkor Svájc nagyon kényelmes helyzetbe kerül a csoportban.

Ha nem nyerünk Svájc ellen sem, akkor tényleg kiestünk. Storck nem az a kockáztatós fajta.

igen, legkésőbb a 60. pe…

#778961 matgab Előzmény: #778955

igen, legkésőbb a 60. percben én is átálltam volna 3 védős megoldásra és felvittem volna egy csatárt. Az már majdnem mindegy, hogy kikapunk vagy döntetlent játszunk egy Feröer ellen. Nyilván Svájc vagy a Portugálok ellen jó az egá is, de Feröer ellen az 2 biztos bukott pont a többiekhez képest. Van olyan, hogy be kell mondani az all in-t, különben elbukjuk.

Az, hogy nem kerültünk helyzetbe 70 percig, az nagyban köszönhető Szalainak. Nem lehet kiugratni mert olyan lassú. Niko 20 perc alatt 2-szer ugrott ki üres területre. Beíveléseket sem érte el, mert egyszerűen ahhoz is lassú volt.

Lettek nekem is sötét lo…

#778955 banyaiz Előzmény: #778952

Lettek nekem is sötét lovak, kicsit bízom bennük megtréfálják a 2 nagyot. Csak nehogy minket tréfáljanak meg, sokkal nem lehetünk jobbak náluk attól félek. :)

Amit még nem értettem a meccsen taktikailag miért nem 2 csatárral támadóbban álltunk neki. Egy ilyen félamatőr csapat ellen még a kifárasztásra is lehetett volna játszani, ha izomból nekik ugrunk.

Nem akarom bántani Szala…

#778953 banyaiz Előzmény: #778950

Nem akarom bántani Szalait mert egy ilyen erősségű csapat ellen , ha akarunk valamit legalább 10-15 gólveszélyes szitunak kellene lennie egy meccsen. Amikor jön be labda 16-on belülre és csatár vagy fejjel , vagy valahogy bekotorja.

Alig tudtunk a 16-osig eljutni. Nem értem miért nem íveltünk , oké szél , de ha máshogy nem megy Böde Szalai vagy Priskin nagydarabok azért ezek a feröeri védők nem izlandi fizikumúnak néztek ki. Egyszerű eszemmel én azt játszattam volna beívelések és előbb utóbb bólint valaki egy gólt. Ha már Elek is játszott de , hogy minek legalább befuthatott volna egy beívelésre .

Nem működött a taktikánk, Német is gyengén focizott nem tudtuk őket földön megverni. Északír taktika kellett volna fenéken rúgni a labdát aztán majd lesz valami 16-on belül. Focizni próbáltunk csak az nem jött össze . :) Ezek a körülmények nem kedveztek a technikás focinak, és azért annyira nem gyenge Feröer.

Szalait én sem hoztam vo…

#778952 Sumér harcos Előzmény: #778950

Szalait én sem hoztam volna,nem igazán kedvenc nálam sem.

Szerintem is Böde jobb lett volna.

Ugyan most egy kis reményképpen-Svájcot ha október 7-én vernénk a következő meccsen itthon,tökéletes nyeregbe keverednénk.

A két esélyes az esetben bukna egyet-egyet.

Lettországot még nem tudom hová tenni,még fekete ló is lehet,következő forduloban feröert fogadja otthon.

Gera nem volt , azt h…

#778951 banyaiz Előzmény: #778948

Gera nem volt , azt hittem , hogy Bognárt fogja játszatni helyette szervezze a középpályát. Kíváncsi lettem volna a játékára . Dzsudzsák nagyon gyenge volt , meg úgy semmi átütő erő nem volt a csapatban.

Ahhoz itt elvesztett 2 pontot visszahozzuk egyszer vernünk kell vagy Svájcot vagy Portugáliát és nem szabad kikapnunk tőlük a többi meccsen.

Vagy 2 nagynak is bukni kell Feröer, Andorra, lettek ellen. Ez is előfordulhat éppen.

na srácok , nem akarok u…

#778950 matgab Előzmény: #778948

na srácok , nem akarok utólag károgni, de amikor Szalait megint behozta Storck, akkor már mondtam, hogy itt nem rúgunk gólt. Bazzeg, ez az ember azért nem rúg gólt sem a válogatottban, sem a klub csapataiban, mert béna, lassú, darabos és még annál is bénább... Az utolsó percekben a gólvonalról nem tudott belepiszkálni a labdába, mert mire megmozdult átpattant a lábán a labda, pedig Dzsudzsi még ki is várt...Se helyzetbe nem tud kerülni, se semmi. Felejtsük már el azt, hogy a válogatottat arra használjuk, hogy bizonyos embereket eladjunk nyugatra/játékot biztosítsunk a válogatottban.
Böde jó lehetett volna ebbe a csapatba Niko mellé. És Priskin helyett már be kellett volna hozni, vagy Niko-t, vagy Bödét...

Sajnos ennyit tudunk... Jó csapat benyom nekünk 2-3 gólt, közepes csapatok ellen ki tudunk hozni egy döntetlent, ha szerencsénk van akkor nyerhetünk, és gyengébb csapatok ellen is szerencsére van szükségünk a győzelemhez... Sajnos a magyar csapatokat már beárazta a nemzetközi kupasorozat is. Július végét sem érik meg a csapatok. A Fradi sz.op egy albán csapat ellen, a többiek meg nevenincs s.zarok ellen is kikaptak.

Nincs kondi -Storck is megmondta- pedig ez nem a tehetségen, hanem a szorgalmon múlik.

Bírom, hogy ez az "őstehetség" Buzsáky a szakértő, akinek játékos korában is a frizurája volt a legfontosabb...

Na mindegy, jó hír, hogy ezzel a pontvesztéssel tét nélkülivé tettük a többi 9 meccset és már tét nélkül játszhatunk, akkor úgyis jobban megy és megkezdhetjük a hosszú, alapos felkészülésünket a 2022-es EB-re...

hiányzott jelenleg az id…

#778949 Sumér harcos Előzmény: #778948

hiányzott jelenleg az idősebb Király,Gera-pofázni a tacskóknak,osztani a pelenkásokat.

Dzsudzsák is elég lanyha volt,erre a szerepre is,meg játékban is.

igazából keverve lesz mé…

#778948 Sumér harcos Előzmény: #778947

igazából keverve lesz még a csoport,hiszen portugália az utolso jelenleg.

Svájc-Portugália 2-0

Andorra- Lettország 0-1

Feröer -Magyarország 0-0

Ez kb game over vb kiju…

#778947 banyaiz Előzmény: #778946

Ez kb game over vb kijutás szempontjából. 2. félidőre kicsit elvesztettem az érdeklődésemet de mintha Feröer veszélyesebb lett volna. Elég komoly szél volt lehet ez zavarta meg a csapatot. Vagy nem tudom mi volt ez a produkció.

kemény ez a meccs. Na …

#778942 banyaiz Előzmény: #778941

kemény ez a meccs. Na jó mondjuk azt még idény eleji a forma, lassan pörgünk fel. :) Valahogy hozni kellene ezt a meccset.

Kilenc légiós a kezdőben…

#778940 Sumér harcos Előzmény: #778933

Kilenc légiós a kezdőben, íme a magyar válogatott összeállítása.
Gulácsi - Fiola, Lang, Guzmics, Kádár - Elek, Nagy Á. - Németh K., Kleinheisler, Dzsudzsák - Priskin

Feröer-szigetek,nem semm…

#778933 Kiss Zoltán

Feröer-szigetek,nem semmi azért!Mintha a Tihanyi-félsziget indulna a vb selejtezőkön!