Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Ez kb game over vb kiju…

#778947 banyaiz Előzmény: #778946

Ez kb game over vb kijutás szempontjából. 2. félidőre kicsit elvesztettem az érdeklődésemet de mintha Feröer veszélyesebb lett volna. Elég komoly szél volt lehet ez zavarta meg a csapatot. Vagy nem tudom mi volt ez a produkció.

kemény ez a meccs. Na …

#778942 banyaiz Előzmény: #778941

kemény ez a meccs. Na jó mondjuk azt még idény eleji a forma, lassan pörgünk fel. :) Valahogy hozni kellene ezt a meccset.

Kilenc légiós a kezdőben…

#778940 Sumér harcos Előzmény: #778933

Kilenc légiós a kezdőben, íme a magyar válogatott összeállítása.
Gulácsi - Fiola, Lang, Guzmics, Kádár - Elek, Nagy Á. - Németh K., Kleinheisler, Dzsudzsák - Priskin

Feröer-szigetek,nem semm…

#778933 Kiss Zoltán

Feröer-szigetek,nem semmi azért!Mintha a Tihanyi-félsziget indulna a vb selejtezőkön!

én kb. évente 4-5 meccse…

#778824 Sumér harcos Előzmény: #778823

én kb. évente 4-5 meccset szoktam játszani kispályás műfüvön,nagyon utálom,esni nem lehet rajta,ha vizes akkor csuszik,ráadásul idén 3meccset szakadó esőben nyomtam végig ,lehetetlen egy pálya.

betiltanám,iagazából nem is értem,hogy ennyire nem azonos pályán hogyan lehet selejtezni?azonos körülmények kellenének.

tessék gyeptéglát rakatni nekik minden válogatott meccseik előtt.

Alighanem jól tették a m…

#778823 Sumér harcos Előzmény: #778795

Alighanem jól tették a magyar válogatottnál, hogy fellocsolt műfüves pályán készültek a kedd esti találkozóra. Az időjósok hétfőre és keddre is szakadó esőt prognosztizálnak Tórshavnban, a hőmérséklet napközben legfeljebb tizenegy fok, estére, a meccs időpontjára pedig öt Celsius-fokig is süllyedhet.

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valog...

"Pár év múlva a felnőtt …

#778795 Sumér harcos Előzmény: #778794

"Pár év múlva a felnőtt csapat középpályája és támadósora így is festhet akár: Nagy Á,Vida(Berecz)- Kalmár(Nagy D.),Kleinheisler(Szántó),Sallai- Mervó(Balogh). Ha védőket is sikerül nevelni és ezek a fiúk beválnak talán lesz jövőnk."

valóban nem biztos,hogy elhanyagolható névsor lesz ez néhány év múlva......

Légiósok: kincset talált…

#778793 Sumér harcos

Légiósok: kincset talált a Bologna Nagy Ádám megszerzésével

Rendkívül alapos és tanulságos elemzést készített Nagy Ádám játékáról Alex Belinger, azultimouomo.com című oldal szerzője, az olasz labdarúgás taktikai mélységeit kutató 22 éves osztrák fiatalember. Amint az Origo felfigyelt rá, a honlapján elérhető, „Beleszerettünk..." címen futó játékosportré-sorozatának legfrissebb részét a 21 éves magyar középpályásnak szentelte: a szerkesztett videobejátszásokkal színesített írás hosszasan taglalja a Bologna nyári szerzeményének pályafutását.

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kincs...

Azt mondja Strorck talá…

#778633 banyaiz Előzmény: #778603

Azt mondja Strorck talán még nehezebb lesz kijutni mint az eb-re? Ne vicceljünk sokkal nehezebbnek néz ki. Ott eleve létszámbővítés miatt 3. helyen selejtezhettünk. Portugál Svájc azért masszívabb mint románok, vagy az é-írek. Arra meg nem alapozhatunk, hogy megint egy görög csapatnak nem lesz kedve focizni mondjuk most a portugáloknak.

Fitnesz ügyileg vhogy azt tudom elképzelni azért sok válogatott megküzd ezzel odaérkezik kizsigerelve szezon közben kisebb sérülések stb. Nálunk annyiban extrémebb lehet még a dolog, hogy alapjáraton sincs toppon nb1-ből érkezve pl. Vagy Dzsudzsák nem is tudom milyen bajnokságból érkezve.

Metamfetamin csodákra képes, vagy EPO.

Mondjuk az durva lenne ha doppigoláson lebukna valaki nb1-ben mondjuk. :) Volt erre már példa történelemben vkit doppingoláson fogtak nb1-ben? Nem hallottam még róla .

1-0 bőven elég nem kell …

#778632 banyaiz Előzmény: #778591

1-0 bőven elég nem kell a gólzápor.

Bognárra vagyok kíváncsi mit fog mutatni. Jó megmozdulásai voltak bajnokságban, legalábbis 2 perces összefoglalóban amit láttam róla, teljes meccsen nem láttam még focizni.

"Drámai" eredményekről s…

#778603 Sumér harcos Előzmény: #778602

"Drámai" eredményekről számolt be a tréner a fizikai felmérők kapcsán:

- Számomra mindig is a fitneszállapot az elsődleges, drámaiak az eredmények, amit pár napja mértünk. Ha ezeket az eredményeket megnézzük, nem meglepő, hogy rég jártunk világbajnokságon. A fizikai erőnlét a legfontosabb, a technika és a taktika csak erre épül rá. Most rosszak voltak az eredmények, ezen változtatni kell, az állóképességen javítani kell. Az Eb előtt hosszan tudtunk együtt készülni, akkor ezt sikerült kiküszöbölni, most erre kevesebb idő lesz - de ezt nem kifogásként említem.

http://www.csakfoci.hu/valogatott/93738-storck-a-k...

Válogatott: Ez a három N…

#778602 Sumér harcos Előzmény: #778601

Válogatott: Ez a három NB I-es klub teszteli megfelelően a játékosait

A Vasas, a Ferencváros és a Haladás már a szövetség által javasolt rendszer szerint teszteli az idény előtt a játékosokat - mondta a német szakvezető azon a szerdai fizikai felmérésen, amelyen a külföldről hazaérkezett, valamint a múlt heti felmérést kihagyó futballisták vettek részt.

http://www.csakfoci.hu/valogatott/93778-valogatott...

Sem Feröer sem Andorra n…

#778591 matgab Előzmény: #778548

Sem Feröer sem Andorra nem lesz feltétlenül könnyű ellenfél. Lichtenstein pl. már elég komoly meglepetéseket okozott az EB kvalifikáció során is.

De Andorrát sem 6-0-lal szokták manapság már pofozni...