Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

én kb. évente 4-5 meccse…

#778824 Sumér harcos Előzmény: #778823

én kb. évente 4-5 meccset szoktam játszani kispályás műfüvön,nagyon utálom,esni nem lehet rajta,ha vizes akkor csuszik,ráadásul idén 3meccset szakadó esőben nyomtam végig ,lehetetlen egy pálya.

betiltanám,iagazából nem is értem,hogy ennyire nem azonos pályán hogyan lehet selejtezni?azonos körülmények kellenének.

tessék gyeptéglát rakatni nekik minden válogatott meccseik előtt.

Alighanem jól tették a m…

#778823 Sumér harcos Előzmény: #778795

Alighanem jól tették a magyar válogatottnál, hogy fellocsolt műfüves pályán készültek a kedd esti találkozóra. Az időjósok hétfőre és keddre is szakadó esőt prognosztizálnak Tórshavnban, a hőmérséklet napközben legfeljebb tizenegy fok, estére, a meccs időpontjára pedig öt Celsius-fokig is süllyedhet.

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valog...

"Pár év múlva a felnőtt …

#778795 Sumér harcos Előzmény: #778794

"Pár év múlva a felnőtt csapat középpályája és támadósora így is festhet akár: Nagy Á,Vida(Berecz)- Kalmár(Nagy D.),Kleinheisler(Szántó),Sallai- Mervó(Balogh). Ha védőket is sikerül nevelni és ezek a fiúk beválnak talán lesz jövőnk."

valóban nem biztos,hogy elhanyagolható névsor lesz ez néhány év múlva......

Légiósok: kincset talált…

#778793 Sumér harcos

Légiósok: kincset talált a Bologna Nagy Ádám megszerzésével

Rendkívül alapos és tanulságos elemzést készített Nagy Ádám játékáról Alex Belinger, azultimouomo.com című oldal szerzője, az olasz labdarúgás taktikai mélységeit kutató 22 éves osztrák fiatalember. Amint az Origo felfigyelt rá, a honlapján elérhető, „Beleszerettünk..." címen futó játékosportré-sorozatának legfrissebb részét a 21 éves magyar középpályásnak szentelte: a szerkesztett videobejátszásokkal színesített írás hosszasan taglalja a Bologna nyári szerzeményének pályafutását.

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kincs...

Azt mondja Strorck talá…

#778633 banyaiz Előzmény: #778603

Azt mondja Strorck talán még nehezebb lesz kijutni mint az eb-re? Ne vicceljünk sokkal nehezebbnek néz ki. Ott eleve létszámbővítés miatt 3. helyen selejtezhettünk. Portugál Svájc azért masszívabb mint románok, vagy az é-írek. Arra meg nem alapozhatunk, hogy megint egy görög csapatnak nem lesz kedve focizni mondjuk most a portugáloknak.

Fitnesz ügyileg vhogy azt tudom elképzelni azért sok válogatott megküzd ezzel odaérkezik kizsigerelve szezon közben kisebb sérülések stb. Nálunk annyiban extrémebb lehet még a dolog, hogy alapjáraton sincs toppon nb1-ből érkezve pl. Vagy Dzsudzsák nem is tudom milyen bajnokságból érkezve.

Metamfetamin csodákra képes, vagy EPO.

Mondjuk az durva lenne ha doppigoláson lebukna valaki nb1-ben mondjuk. :) Volt erre már példa történelemben vkit doppingoláson fogtak nb1-ben? Nem hallottam még róla .

1-0 bőven elég nem kell …

#778632 banyaiz Előzmény: #778591

1-0 bőven elég nem kell a gólzápor.

Bognárra vagyok kíváncsi mit fog mutatni. Jó megmozdulásai voltak bajnokságban, legalábbis 2 perces összefoglalóban amit láttam róla, teljes meccsen nem láttam még focizni.

"Drámai" eredményekről s…

#778603 Sumér harcos Előzmény: #778602

"Drámai" eredményekről számolt be a tréner a fizikai felmérők kapcsán:

- Számomra mindig is a fitneszállapot az elsődleges, drámaiak az eredmények, amit pár napja mértünk. Ha ezeket az eredményeket megnézzük, nem meglepő, hogy rég jártunk világbajnokságon. A fizikai erőnlét a legfontosabb, a technika és a taktika csak erre épül rá. Most rosszak voltak az eredmények, ezen változtatni kell, az állóképességen javítani kell. Az Eb előtt hosszan tudtunk együtt készülni, akkor ezt sikerült kiküszöbölni, most erre kevesebb idő lesz - de ezt nem kifogásként említem.

http://www.csakfoci.hu/valogatott/93738-storck-a-k...

Válogatott: Ez a három N…

#778602 Sumér harcos Előzmény: #778601

Válogatott: Ez a három NB I-es klub teszteli megfelelően a játékosait

A Vasas, a Ferencváros és a Haladás már a szövetség által javasolt rendszer szerint teszteli az idény előtt a játékosokat - mondta a német szakvezető azon a szerdai fizikai felmérésen, amelyen a külföldről hazaérkezett, valamint a múlt heti felmérést kihagyó futballisták vettek részt.

http://www.csakfoci.hu/valogatott/93778-valogatott...

Sem Feröer sem Andorra n…

#778591 matgab Előzmény: #778548

Sem Feröer sem Andorra nem lesz feltétlenül könnyű ellenfél. Lichtenstein pl. már elég komoly meglepetéseket okozott az EB kvalifikáció során is.

De Andorrát sem 6-0-lal szokták manapság már pofozni...

Olvastam. Feröer el…

#778548 banyaiz Előzmény: #778532

Olvastam. Feröer ellen amúgy is nagyon nehéz lesz idegenben, bennük bízom esetleg portugálokat, svájciakat megtréfálják. Nem olyan rossz csapat az.

Fiola még mindig nem épült fel Eb-s sérülésből. Majd következő meccsen lehet játszik mondták akkor, eltelt lassan 3 hónap azóta.

Erőállapotunk azért soha nem volt olyan kirívóan jó ahogy összerakom emlékeimet. :) Utoljára talán Kardos volt jó állapotban még az Újpestből ha jól emlékszem, csak ő meg elég lassú volt ezért mindig szidalmaztam. Nem tudom emlékszel e még rá, nagydarab játékos volt, csak a labdával nem volt túl jó barátságban. Most jó lenne azért ha focizna még.

Foci VB vs HUN

#778547 banyaiz Előzmény: #778520

Azt mondom Matgab ha két nagycsapatot kivéve 100%-osak vagyunk akkor van esélyünk, hátha elkomolytalankodják mondjuk portugálok kiscsapatok ellen hajlamosak rá. Svájcnak nem örülök csoportban van mert azok szinte mindig ott vannak vb-ken precíz csapat. Sokszor csoportelsőként. Portugálok lazábbak egy kicsit ha olyan kedvükben vannak nem pörögnek rá aztán pótselejtezők .

Szóval hozzuk a "kötelezőket" és akkor játszhatunk x-re 2 nagy ellen. Hátha csoda történik és elkapjuk valamelyiket.

Gondolom olvastátok a St…

#778532 TrendMan

Gondolom olvastátok a Storck elemzést arról, hogy a magyar válogatott keret játékosai milyen tragikusan rossz fizikai állapotban vannak. Tegnap volt az Indexen.

Ezt figyelembe véve egy gyötrelmes 1:0 Feröer ellen jó lenne.

Foci VB vs HUN

#778520 matgab Előzmény: #778449

sorsolásunk nem rossz, látható az mlsz gondolkodása:

Indítsunk az elején egy feröer-rel idegenben. Nem lesz könnyű, mert játékosainknak megint rossz az erőnléte és az EB szereplés ellenére sem kerültek jó csapatokhoz, illetve ezek kezdőcsapataiba, de talán meglesz egy 1-0 (istenem, add, hogy ne Szalai játszon, hanem Nikolics, vagy/és Böde!)

2. Utána a győzlemből ihletet merítve megpróbálkozunk itthon Svájc lenyomásával, de legalább egy döntetlennel életben tartani a reményeket. Svájc az első fordulóban belefuthat akár egy nagyobb pofonba is. Játékosaink eddigre már top erőnlétbe kerülnek (önmagukhoz képest),és a feröer elleni győzelem az EB szereplés után sok nézőt fog vonzani a pálya mellé.

3. Lettek ellen idegenben. A lett csapat már régen nem az a csapat, aki kiejtett minket az EB-ért való küzdelemben. Kicsit kockáztos idegenben, de Svájc eleni esetleges siker (már a döntetlen is az) a csapat lendületben van, egy hosszabb összetartás után, a szezon közepén a lehető legjobb formájában. Gera Zoli még vállalni tud egy félidőt, be kell húzni a meccset egy gólos győzelemmel, ha versenyben akarunk maradni - ami egyáltalán nem lehetetlen.

4. levezetésnek Andorra itthon. Hideg lesz, a mérsékelt klímájú Andorraiak fázni fognak, itthon leszünk , egy svájc elleni siker esetén rengeteg és lelkes néző, a fiúk elhiszik, hogy van keresni valójuk és bedaráljuk Andorrát 2-0-ra... Egy svájc elleni kudarc esetén kevés néző -amit lehet majd a hidegre fogni, de ha valamikor akkor itt kötelező hozni a fiúknak a győzelmet...

Ezzel túléltük 2016-ot, év végén lehet ismételni majd az EB meccseinket és dícsérni a szövetséget. Optimális esetben 10-12 ponttal akár csoportelsők vagyunk 8 pont felett hoztuk a minimumot és elmondhatjuk, hogy még versenyben vagyunk, 7 pont alatt majd az lesz, hogy önmagunkba kell nézni és megkezdeni a felkészülést egy újabb sikeres EB-re 2020-ban a fiatalokra alapozva szöveg.

5. Portugália idegenben. márciusban. Itt ez be van kalkulálva, hogy elveszítjük. Szezon eleji forma/ sérülések/ keményen küzdöttünk, de nem volt szerencsénk/ bíró elcsalta / túl hosszú volt a hosszabbítás/ megijedt a csapat a lehetőségtől/ Rágörcsöltünk típusú kifogások kombinációjára kell felkészülnünk lelkileg, attól függően, hogy mi lesz az eredmény.

6. Andorra idegenben. június 9. Kellemes nyár eleji klíma, aranylábú fiaink közül talán egy kettőnek már sikerült beépülnie német/olasz esetleg svájci/holland/portugál első másod osztály csapataiba és az Andorrai fiúk már inkább a nyaralásaikon gondolkoznak. Ha versenyben akarunk maradni, akkor fel kell törni az Andorrai reteszt...

7. Lettek ellen itthon. Remélhetőleg eddigre már megkapta a pofonjait a lett válogatott és szoros küzdelemben van Andorrával, továbbjutási esélyek nélkül kicsit demotiválva érkeznek Mo-ra, az augusztusi forróságba. Nekünk is nekik is szezon eleji forma. Böde Nikolics, Dzsudzsák még jó bevethető korban, Gera már lemondta a válogatottságot, Nagy Ádi, Kleinheisler, Némó, Lang, Kalmár Mervó a legjobb korban. A kapuban a stabil Gulácsi , Bogdán vagy Megyeri. Talán egy-két fiatal tehetség. Itthon ezt be kell húzni, egy gyors gól esetén egy nagyobb arányú győzelem.

8. A lettek utáni önbizalomtól és a sok ponttal a hátunk mögött fogadjuk Portugáliát. Ha a Portugálok nem betliztek eddig Svájc (lettország? ) ellen, akkor ők már torony magasan csoportelsők. Mi Svájccal küzdünk a pótselejtezős helyért. C. Ronaldo már 32 éves, még mindig ő a csapat ásza, de lehet, hogy épp sérült, a spanyol bajnokság még épp csak elindult, talán formán kívül van, vagy hátha besárgázta magát. De papírforma a verségünk, de zöld asztal mellől ideálisabb ötlet nem lehetne Portugália befogására.

9.a mindent eldöntő Svájc Magyarország. Időt nyertünk. Ha sikeres volt az MLSZ munkája akkor már beépült egy két fiatal tehetség és mostani fiataljaink állandó játéklehetőséghez jutnak nyugati fejlett klubokan és a magyar klubcsapatok is már épp csak kiestek eddigre a nemzetközi kupákból. Itt a fiúk lábában a lehetőség, nagyon jó lenne, ha pontelőnnyel érkeznénk ide és csak védekeznünk kellene...

10. Feröer ellen itthon. Ha minden jól akakult, akkor ez már csak formalitás, az új Puskás stadionban pótlelátokat építenek és a tömeg legalább beordítja a gólt Feröernek. Várhatjuk ismét a pótselejtezőt, ne adj isten csoportelsőként jutottunk tovább.

Ha harmadikok vagyunk Svájc mögött, akkor hoztuk a várhatók és végre megint tét nélküli tétmeccsen gyakorolhatunk már a következő kvalifikációra. Jó lesz az Uefa koefficiensünk, mert Feröer, Andorra, Lettország ellen be kell hogy gyűjtsünk legalább 5 győzelmet és max 1 döntetlent. Játszunk még egy pár barátságosat és 2. kalapból fognak húzni minket legközelebb.

Meg amúgy is a nézőknek legalább talán a végén megint egy győzelem esetén jó szájízzel búcsúznak el a sorozattól. Vereség plusz kiesés esetén meg visszahozzuk Dárdait (aki addig vagy bent tudja tartani a Herthát vagy nem) vagy keresünk egy másik kapitányt...

Kezdődnek már a selejtez…

#778497 banyaiz Előzmény: #778494

Kezdődnek már a selejtező meccsek? Ez jó, végre valami értelmes sportágat nézhetünk. Kokszos szpartakiád nem nagyon hozott izgalomba. Cseh Lacinak szurkoltam de hát nem jött össze megint neki az arany. Na majd az aranylábúakat lekövetem. :)

Ebből a csoportból kijutnánk az nagy dolog lenne.

Érdekes ez az állóképességi probléma most kezdődött a szezon, alapozás után vannak. Elvileg most pörögniük kellene. Nem túl jó előjelek így nekiindulni a selejtezőnek. Portugál, Svájc kemény és azért lettek is mire képesek ki tudja.