Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

ezek akkor is kitáraznán…

#778821 matgab Előzmény: #778818

ezek akkor is kitáraznának , ha 5500 lenne az árfolyam...

Hihetetlen, hogy a bank ennyire kedvezményes áron juttatja részvényekhez az igazgatóit. Egy feltétellel ez elképzelhető lenne az én olvasatomban, hogy ha olyan szerződések lettek volna, hogy épp aktuális árfolyamon vehetnének X darabot, amit jövőre kell csak kifizessenek. Ha az árfolyam jóval magasbb, mint az egy évvel azelőtti, akkor esetleg a mennyiség nőhetne, mint bónusz. De ez pl. azt jelentené, hogy ha rosszabb az árfolyam, mint tavaly, akkor is kötelező lenne nekik megvenni egy adott részvénymennyiséget...

Más lenne a vezetők hozzáállása, az biztos...

szép kitárazó árfolyamuk…

#778818 Sumér harcos

szép kitárazó árfolyamuk adódik.....

azért mondja vki, hogy a mutyi igy-mutyi ugy szlogen nem állja meg a helyét ezen az 1papiros szemétdombon....

"

Múlt hét pénteken Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese 4892 forintos átlagárfolyamon 7313 darab OTP-részvényt vett az OTP részvényopciós programjának keretében piacon kívül (OTC) az OTP-től, ezeket 7370 forintos átlagáron el is adta a BÉT-en, vagyis 35,8 millió forintért vett, 53,9 millió forintért adott el papírokat, ezzel 18,1 millió forint nyereségre tett szert (adózás előtt).

Szintén múlt hét pénteken Kovács Antal, az OTP igazgatósági tagja 4892 forintos átlagáron 7240 darab OTP-törzsrészvényt vett tőzsdei kereskedésen kívül (OTC) az OTP-től, és még aznap 7395 forintos átlagáron el is adta a részvényeket, vagyis 35,4 millió forintért vett és 53,5 millió forintért adott el a menedzser, ezzel 18,1 millió forint nyereségre tett szert (adózás előtt)."

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/bencs...

Szeptember 8 ecb kamatd…

#778740 banyaiz Előzmény: #778739

Szeptember 8 ecb kamatdöntés. Aztán majd mit vállal be Draghi papa.

Elvileg kellene menjünk ecb előtt.

Nem túl régről. A feljeb…

#778729 Csusza Előzmény: #778728

Nem túl régről. A feljebbről azt jelenti,hogy kb itt van nullàban.

És kösz!

Gratula. Ha fentebbről v…

#778728 Tapasz Előzmény: #778727

Gratula. Ha fentebbről van, akkor azt nem mostanában vetted, ugye?

7350-en kistoppolódott a…

#778727 Csusza

7350-en kistoppolódott az utolsó mai adag. (7220-as beker) Kész vagyok erre a körre.

Maradt még egy tized tőkényi, mert az eléggé fentről van, meg hát ne álljak letolt gatyával, ha mégis átmenne a 400-on.

Eladtál? Villanyász amúg…

#778724 Csusza Előzmény: #778723

Eladtál?
Villanyász amúgy nagy lehúzós banda, megígérnek mindent, hogy hogyan fogják csinálni, aztán a végén sokkal kevesebb és olcsóbb anyagból, sokkal egyszerűbben megoldják, ár persze marad szerintük.
Tisztelet a kivételnek, ha van olyan.

7400-at még nem vitte át.

Ja. Megyek el is verem v…

#778723 polgarmester

Ja. Megyek el is verem villanyszerelőre. Fene rafkós 1 banda. maxivisszaélnek azzal, hogy (hálistenek) senki nem mer hozzányúlnia a villanyhoz.:( Piszok drága társulat.:((

Amúgy 7400.

Nagyon szép az, gratulál…

#778720 Csusza Előzmény: #778719

Nagyon szép az, gratulálok!

Nekem is elment két következő adag 7392-n. (beker ~ 7150)

halihó#778707 2016. szep…

#778719 matgab Előzmény: #778718

halihó

#778707 matgab Előzmény: #778647

Elkezdtem OTP pakkom csökkentését. 6503-as bekerülési árú pakk kidobva a hajóból...

hát persze, hogy azonnal kilő...

Na, megérkeztünk 7400 al…

#778717 Csusza

Na, megérkeztünk 7400 alá, a tervezett céláramhoz.

Első adag el is adva 7385-ön. (beker ~7100)
Következő adag pár forinttal feljebb várakozik.

Kösz. Csak az bosszant, …

#778556 Csusza Előzmény: #778550

Kösz. Csak az bosszant, hogy -egész napos vacakolás után- a végére csak felkötötték 300 fölé. Doji se lett, szóval lehet, hogy korai voltam.

Bár maradt még 7/9 tőkényi papperem...

Még egy adagot eladtam 7…

#778549 Csusza

Még egy adagot eladtam 7290-en. Beker 6920 volt.

Mert egyébként a növeked…

#778539 banyaiz Előzmény: #778523

Mert egyébként a növekedési sztori megállt benne . Az a nagy kérdés ez csak a válságnak köszönhető e. Következő évek nagy kérdése.

Mikor felment 11 k környékére akkor eléggé előreszaladt, már részben árazva volt az külföldről dől a lóvé majd . Aztán ehelyett jött lassan most 10 szűk esztendő amikor a legnagyobb kihívás politikusokkal bozótharc, meg a devizahitel károsultakkal.

Kiesett ez az időszak . Illetve hát nem a növekedési sztori volt a kérdés hanem a válságkezelés ebben az időszakban.

Választás se nagyon volt…

#778538 banyaiz Előzmény: #778523

Választás se nagyon volt ebben, terjeszkedni kellett. Minden bank nyomult kelet felé, meg a régióban.

Egyértelmű egyetlen út volt terjeszkedni külföldön, csak olyan értelemben eddig felemás a dolog, hogy nem hozta az akkori terveket.

Eladó bank ügyben nem véletlen , hogy nem tudott terjeszkedni mert nagyjából mindenki tartotta a pozícióját rossz időkben is.

Ezért történhetett az ül a bank egy rakás lóvén és az egyetlen érdemi lépés 10% saját részvény vásárlás volt mikor bezuhant 8-9-ben. Azon kívül max kis méretű dolgok voltak.

Belföldön itt lehetett volna mert itt aztán voltak kiszállók csak hát állam bekavart .

Nincs jó piaci részesedés onnan nehéz felépíteni szinte lehetetlen. Elég magyar piacra ránézni hiába 1000 bank együtt nincs annyi profitjuk mint Otp-nek egyedül. Külföldön Otp van ilyen helyzetben. Kivéve bolgár vonalat mert ott rögtön egy komoly szereplőt sikerült megvenni, hozza is a lóvét. Szerintem az a bolgár bank egyedül többet termelt mint az összes többi együtt . Orosz, ukrán az nagyon nagy piac és nagyon nagy marzsok vannak, csak hát ennek megfelelően kockázat is szép azért. Putyinországban befektetni.

Ez lehet benne nagy sztori ha külföld terjeszkedés elkezdi hozni a lóvét rendesen vsz . Úgy értem sztorit, hogy nagyságrendekkel változzon az árazása. Ott tudnának biztató dolgokat mutatni kitörne a lelkesedés. :)