Kérdése:
mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :)
Hm..nyuszifül..rakd be légyszi az idézetet ahol bayer nekem tetszik.
Vagy ez csak duális agyad kivetülése?
Kérdése:
mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :)
Hm..nyuszifül..rakd be légyszi az idézetet ahol bayer nekem tetszik.
Vagy ez csak duális agyad kivetülése?
azért ezt érdemes egyben berakni:
Ibiza kérdései:
Ideje már nem csak pofázni.
Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat.
Mit gondolsz a zsidókról?
Mit gondolsz israelről?
Mit gondolsz a cigányokról?
melyik magyar politikai erőben látod a jövőt?
Mit gondolsz a migráns ügyben?
Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?
ne gyáváskodj valjáá szinet.
Szerk: mi a véleményed az LMP-ről és milyen funkciót töltesz be?!?okosnyúl válasza: csakhogy lássuk kik ezek..
Migránsokról? Írtam már, legyen legalább noteszed...
mit gondolok a malájokról?
Indiáról, Thaiföldröl?
Ugyanazt, amit a zsidókról, izraelröl...
Kb semmit.
Konkrét dolgokról igen, általánosságban nem érdekel, véleményem sincs.
Ezt te, vagy a hasonló antiszemita, aki mindig azt linkeli a napi hírfolyamból, ami éppen zsidó, és éppen negatív, nem is képes megérteni. Én magamtól észre sem veszem a 'zsidó' híreket, a szereplökröl nem tudom, hogy zsidók, hettiták, mongol zen papok...
Ezt te, vagy a hozzád hasonló, általánosító, kollektivizáló gyenge elme, aki nem képes rólam egyes szám elsö személyben gondolkodni, csak csoportban, többesszámban, nem tudja belátni. Ilyen az agyad, ennyire futja...
Te, az antiszemita, paranoid, másban mindig valami összeesküvést keresö, hátsó szándékot feltételezö kiscica, ne sompolyogj,
Migránsokról? Írtam már, legyen legalább noteszed...
mit gondolok a malájokról?
Indiáról, Thaiföldröl?
Ugyanazt, amit a zsidókról, izraelröl...
Kb semmit.
Konkrét dolgokról igen, általánosságban nem érdekel, véleményem sincs.
Ezt te, vagy a hasonló antiszemita, aki mindig azt linkeli a napi hírfolyamból, ami éppen zsidó, és éppen negatív, nem is képes megérteni. Én magamtól észre sem veszem a 'zsidó' híreket, a szereplökröl nem tudom, hogy zsidók, hettiták, mongol zen papok...
Ezt te, vagy a hozzád hasonló, általánosító, kollektivizáló gyenge elme, aki nem képes rólam egyes szám elsö személyben gondolkodni, csak csoportban, többesszámban, nem tudja belátni. Ilyen az agyad, ennyire futja...
Te, az antiszemita, paranoid, másban mindig valami összeesküvést keresö, hátsó szándékot feltételezö kiscica, ne sompolyogj,
Ugyan áruld már el mi nem tetszik neked bayeren? :)
Ezt nekem írod? Konzum? Az mi? Cselgáncsos, összetévesztesz valakivel.! Ebböl látszik Te sem vagy tévedhetetlen.
:) Konzum!!! besz@rtál mi? :DD (jókat mosolygok a kispapírhuszárokon..3db forgalom mellett megy 20%ot..oszt olvadozás van) melyik beírásodra vagy a legbüszkébb? linkeld be légyszi.
Ravasz ez a nyúl..mindent kihasznál ügyeskedik..próbálkozik.. néha elfelejtkezik magáról és kilógnak a patái.
Ő egy lmp-s agitpropos.
Nemrégen amikor többen méltattuk - így magam is- Shiffert.. a propagandista nyúlunk egyből be akarta rakni a tudatalattiba "megállapíthatjuk az lmp az egyetlen elfogadható párt" :DDD mondta sunyin miután a cimborái kipiszkálták a pártjukból az egyetlen elfogadható embert..háát ez elég szánalmas volt de meg kellett próbálni.
"megállapíthatjuk az lmp az egyetlen elfogadható párt" rakta volna belénk a horgonyt amit utána evidenciának vettünk volna.. ja tapsi.. biztosan..
Többször ravaszkodik velem akarja kimondatni azt ami neki megfelel..(vagy valami kis csapdába akar csalni..én belesétálok utána megoldom..mááár máár majdnem..de aztán nem :)) mert a pici agyveleje hátsó milliméterében tudja egyforma mércével mérek.. ami sz@r az nálam sz@r.. látom szegényt ahogy kínlódik mint malac a jégen.. kicsit sajnálom de hát így járt..nem tudja kivel találkozott. :DD
szerintem a mutarodra gondolsz.. megszoktad vele beszélsz így de vedd be szépen a bonyikat és nyugoggyá legfele.. gondolom szegény muter ráhagyja kis hüjegyerekére.. de ezzel csak rosszat tesz neki..besegítek szegénynek a gyp-s gyerekének a nevelésbe.
valljál szinet makinyúl.
írd be.. ne lappíts..sompolyogj..elég egyzserű kérdések voltak.
http://www.mediaklikk.hu/2016/08/21/itt-nezheti-vi...
Aki esetleg nem látta. Mióta eszemet tudom szerintem ez volt a legszebb tűzijáték augusztus 20-án. Zene, koncepció, látvány - minden a helyén, soha nem tapasztaltam tűzijátékkal kapcsolatban ilyet, - de még tv-n keresztül is hat az érzés: Szép Magyarország, édes hazánk!
csaknem gulyás mártonhoz van szerencsénk, aki fehérnél is fehérebb... :-DDD
tudom késö, de leírom,
Attól, hogy van kivétel a számodra, cigányban, zsidóban, nem jelenti hogy nem vagy rasszista, ez egy általános téveszme a rasszistáknál, mert nincsenek tisztában a fogalmakkal, jelentésekkel.
Tehát amit itt írtál, semmit nem mond a rasszizmusodról (egyáltalán van-e vagy nincs) csak annyit mond rólad, hogy nem tudod mit jelent, ami ellen tiltakozol...
Attól viszont, hogy demonstrálod, hogy hülye vagy, lehetsz még rasszista is
mindezekre volt már válasz
szóval,
Mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :))
(re: címkézés, kollektivizálás: neked is feltünik, hogy a nekem címzett hozzászólásokban nem rólam írsz, hanem rólunk?)
Ideje már nem csak pofázni.
Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat.
Mit gondolsz a zsidókról?
Mit gondolsz israelről?
Mit gondolsz a cigányokról?
melyik magyar politikai erőben látod a jövőt?
Mit gondolsz a migráns ügyben?
Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?
ne gyáváskodj valjáá szinet.
Szerk: mi a véleményed az LMP-ről és milyen funkciót töltesz be?!?
http://stockland.hu/tozsde-forum/temak/3452-ibiza-...
szóval migránsgyűlölet:
párezerszer leírtam..de hát a szita agyatokkal..
szóval,
Mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :))
Szóval a cimkézés kettős beszéd kettős mérce gyűlöletkeltés és magyarellenesség van az újliberalizmus zászlajára ragasztva..mert hímezni azt nem tudtok..hímezni-hámozni annál inkább :DD ha már a nyelv szépsége...
akkor a pipáid
Cigánygyűlölet:
Baromság, van cigány (zsidó haver is) haverom és nem egy. Voltam a házukban..nálad nincs olyan rend és tisztaság..ha sütött palacsintát az asszony akkor hozták nekünk..Egyik az festő mázoló burkoló.. jókat röhögünk mikor ő mondja nem szeret cigánynak dolgozni.. ő azt mondja a cigányban benne van a dög.. ennél jobban nem lehet leírni a dolgot.. Piacokon nem egy cigány árussal jó kapcsolatban vagyok.. Ismerek sok szorgalmas és dolgozó cigányt..zenészt is nem egyet..a 100tagúból is ismerek 2őt.. megvan az ő sajátosságuk is lakkos cipő hosszú marlbóró..különleges kéztartással...és tényleg úgy beszélnek ahogy a fábry szokta utánozni őket .ismered? mit iszik a zenekar? rántotthusot hosszúmarlbóróval.
Ha ismernéd őket tudnád kevesen gondolkodnak előre, ha pénz van akkor megy a dajdaj.. 100ezerért új telefon.. teli szatyrok..rántotthusok :).. a következő héten meg visszaviszi a telefont 60ezerért a boltba..
Csak megjegyzem komoly anyagi segítséget is nyújtottam egyiküknek és segítettem neki két üzletet összehozni.. ez anyagi gyakorlati és elméleti dolgok voltak.. meg is tudta csinálni.
Aki nem látja a cigányok között számarányukhoz képest magas a bűnözés az idióta vagy szájhuszár..mást mond mint amit gondol. Létezik cigány bűnözés, elsődlegesen a kisértékű lopások utcai rablások tartoznak ide..de sajnos az "öregezés" is a sajátjuk.. a cél elérésénél lényegesen nagyobb erőszak és brutalitás ami megjelenik amikor agyonvernek és megaláznak megerőszakolnak akár 80éveseket is..
Ismerem Budapestet 5,6,7,8 kerben mozgok.. látom tendenciákat.. most épp a kábítószerre szoktatásuk van napirenden..heroinnal etették be őket..most már drágán adják..marad a kristály és a szar drogok (zene meg hasonlók) használni fogják őket..ők meg sajna elfogadják ezt a leosztást.
tetszik nem vannak jellegzetességek.. így a cigányoknál is..
Jaa és a roma szót ők nem használják..cigány szót használják..és mennyire rasszisták egy oláh cigány elöbb adja a lányát egy gádzsóhoz mint egy beás cigányhoz...:)
szóval füles hátrább az agarakkal..meg a buta kis cimkéiddelmi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :)
nekem írtál lmp-s nyúl?
Fura
amiket írsz..miközben az a sajátotok amiket írsz. (mi a m..ért ugrik a
kurzor a mondat elejére enterre..) a megosztás az egyoldalúság mocskolás
a magyarellenesség a lételemetek...
Nem vagytok alapdolgokkal tisztában.
-
vannak alapjogok, elsődleges emberi alapjogok egyike a szólás
szabadság.. mindenkinek lehet személyes véleménye, minden vélemény
szubjektív és saját (bezzeg nálatok a felkent szdsz-eseknél a bölcsek
köve..akik csak úgy kinyilatkoztatnak mint Jézus.. (guta megüt ezzel a
kurzorral..csak shiftenterre ugrik a helyére)
Szóval nálam az alap a szólásszabadság a személyes szabadság az egyenlő jogok és egyenlő kötelezettségek.
Az uszítás és a más népek emberek vallási közösségek
elleni gyűlöletkeltés az ami nem megengedhető, ezt mindenhol el kell
ítélni.. természetesen israelben is :) tehát mindenhol!! Ha azt írom
ilyen-olyan a zsidó a magyar a német a cigány..a finnek a svédek az
amerikaiak ezek tapasztalatok.. általánosítások de ettől átlagolás.. a
zsidó a magyar a paraszbácsis a cigányos a székely viccek ezeket a sajátosságokat karikatúrázzák..
használni. Az israeliek is antiszemiták hiszen utálják a palesztínokat
akik szintén sémik. A fasizmus is tettenérhető itt hiszen sok zsidóban
gyilkos gyűlölet van a palesztínok ellen, számos videót láthatsz erről
amikor kijelentik minden palesztínt ki kell írtani.. de láthattál
felvételeket amikor palesztín támadót kivégzik az utcán. Én az
egyenlőtlenségek és egyoldalúság ellen vagyok és ebben az értelemben
anticionista....csak megjegyzem a zsidók egy nagy része anticionista...
és elitéli israel létén kívül az agressziót a megszállást. A magam
részéről nem vagyok israel ellen (így anticionista sem lehetek
100%ban,) afenébe..) , legyen egy ilyen tematikus ország..ők is
szakadár arabok.. lesznek vagy majdnem vannak iszlám országok
államok..területek...és legyenek is. Elég baj az ha meghalljátok a
zsidó szót akkor lefagytok, ez vajon miért van? szitokszó lett? erről
nem én tehetek. Csak visszatérve a zsidókra és israelre... annyi az
egész israelre is vonatkozzon az ensz határozat betartatása a megszállt
területekről való kivonulásról, az atomfegyverek ellenőrzéséről, a
gyémántkereskedelem is legyen átlátható és azonos adózás és számlázás alá essen mint a hotdogárus..vagy én vagy talán te. Ezek nagy elvárások?