Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mi nem tetszik?

Ibiza Előzmény: #778128

Szóval a cimkézés kettős beszéd kettős mérce gyűlöletkeltés és magyarellenesség van az újliberalizmus zászlajára ragasztva..mert hímezni azt nem tudtok..hímezni-hámozni annál inkább :DD ha már a nyelv szépsége...

akkor a pipáid

Cigánygyűlölet:

Baromság, van cigány (zsidó haver is) haverom és nem egy. Voltam a házukban..nálad nincs olyan rend és tisztaság..ha sütött palacsintát az asszony akkor hozták nekünk..Egyik az festő mázoló burkoló.. jókat röhögünk mikor ő mondja nem szeret cigánynak dolgozni.. ő azt mondja a cigányban benne van a dög.. ennél jobban nem lehet leírni a dolgot.. Piacokon nem egy cigány árussal jó kapcsolatban vagyok.. Ismerek sok szorgalmas és dolgozó cigányt..zenészt is nem egyet..a 100tagúból is ismerek 2őt.. megvan az ő sajátosságuk is lakkos cipő hosszú marlbóró..különleges kéztartással...és tényleg úgy beszélnek ahogy a fábry szokta utánozni őket .ismered? mit iszik a zenekar? rántotthusot hosszúmarlbóróval.

Ha ismernéd őket tudnád kevesen gondolkodnak előre, ha pénz van akkor megy a dajdaj.. 100ezerért új telefon.. teli szatyrok..rántotthusok :).. a következő héten meg visszaviszi a telefont 60ezerért a boltba..

Csak megjegyzem komoly anyagi segítséget is nyújtottam egyiküknek és segítettem neki két üzletet összehozni.. ez anyagi gyakorlati és elméleti dolgok voltak.. meg is tudta csinálni.

Aki nem látja a cigányok között számarányukhoz képest magas a bűnözés az idióta vagy szájhuszár..mást mond mint amit gondol. Létezik cigány bűnözés, elsődlegesen a kisértékű lopások utcai rablások tartoznak ide..de sajnos az "öregezés" is a sajátjuk.. a cél elérésénél lényegesen nagyobb erőszak és brutalitás ami megjelenik amikor agyonvernek és megaláznak megerőszakolnak akár 80éveseket is..

Ismerem Budapestet 5,6,7,8 kerben mozgok.. látom tendenciákat.. most épp a kábítószerre szoktatásuk van napirenden..heroinnal etették be őket..most már drágán adják..marad a kristály és a szar drogok (zene meg hasonlók) használni fogják őket..ők meg sajna elfogadják ezt a leosztást.

tetszik nem vannak jellegzetességek.. így a cigányoknál is..

Jaa és a roma szót ők nem használják..cigány szót használják..és mennyire rasszisták egy oláh cigány elöbb adja a lányát egy gádzsóhoz mint egy beás cigányhoz...:)

szóval füles hátrább az agarakkal..meg a buta kis cimkéiddel