Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mi nem tetszik?

Ibiza Előzmény: #778128

nekem írtál lmp-s nyúl?

Fura amiket írsz..miközben az a sajátotok amiket írsz. (mi a m..ért ugrik a kurzor a mondat elejére enterre..) a megosztás az egyoldalúság mocskolás a magyarellenesség a lételemetek...
Nem vagytok alapdolgokkal tisztában.
- vannak alapjogok, elsődleges emberi alapjogok egyike a szólás szabadság.. mindenkinek lehet személyes véleménye, minden vélemény szubjektív és saját (bezzeg nálatok a felkent szdsz-eseknél a bölcsek köve..akik csak úgy kinyilatkoztatnak mint Jézus.. (guta megüt ezzel a kurzorral..csak shiftenterre ugrik a helyére)
Szóval nálam az alap a szólásszabadság a személyes szabadság az egyenlő jogok és egyenlő kötelezettségek.
Az uszítás és a más népek emberek vallási közösségek elleni gyűlöletkeltés az ami nem megengedhető, ezt mindenhol el kell ítélni.. természetesen israelben is :) tehát mindenhol!! Ha azt írom ilyen-olyan a zsidó a magyar a német a cigány..a finnek a svédek az amerikaiak ezek tapasztalatok.. általánosítások de ettől átlagolás.. a zsidó a magyar a paraszbácsis a cigányos a székely viccek ezeket a sajátosságokat karikatúrázzák..

akkor lássuk a pipáidat:
- antiszemitizmus: természetesen nem vagy tisztában a szó jelentésével és persze ki akarjátok (ezt is) sajátítani...magyarellenességhez megosztáshoz

használni. Az israeliek is antiszemiták hiszen utálják a palesztínokat

akik szintén sémik. A fasizmus is tettenérhető itt hiszen sok zsidóban

gyilkos gyűlölet van a palesztínok ellen, számos videót láthatsz erről

amikor kijelentik minden palesztínt ki kell írtani.. de láthattál

felvételeket amikor palesztín támadót kivégzik az utcán. Én az

egyenlőtlenségek és egyoldalúság ellen vagyok és ebben az értelemben

anticionista....csak megjegyzem a zsidók egy nagy része anticionista...

és elitéli israel létén kívül az agressziót a megszállást. A magam

részéről nem vagyok israel ellen (így anticionista sem lehetek

100%ban,) afenébe..) , legyen egy ilyen tematikus ország..ők is

szakadár arabok.. lesznek vagy majdnem vannak iszlám országok

államok..területek...és legyenek is. Elég baj az ha meghalljátok a

zsidó szót akkor lefagytok, ez vajon miért van? szitokszó lett? erről

nem én tehetek. Csak visszatérve a zsidókra és israelre... annyi az

egész israelre is vonatkozzon az ensz határozat betartatása a megszállt

területekről való kivonulásról, az atomfegyverek ellenőrzéséről, a

gyémántkereskedelem is legyen átlátható és azonos adózás és számlázás alá essen mint a hotdogárus..vagy én vagy talán te. Ezek nagy elvárások?