Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

ilyenkor szoktak csináln…

#777841 Ibiza

ilyenkor szoktak csinálni még egy meredek tüskét fel..kiverik a shortokat utána napi 100-200ponttal megy le.. 530ig lemegy majd fel 630..stb stb..mint ahogy a labda pattog..ha nem pattan vissza csak megy le akkor vissza a 10k-9950.

Azért most úgy látom elsőre a 10500 utána 10250 meg fogja fogni..

irány dél

#777836 Kiss Zoltán Előzmény: #777833

Ma jön a Zew német hangulat index,júliusban/19-én/ nagyon rossz lett az adat!A kõzlés előtt a dax lement 9920 kõrnyékére,majd az adat után-korrekciókkal-meg sem állt 10800-ig!Ez is alátámasztja azt amít írsz,amig a jegybankok nyomtatják a pénzt,addig nemszámít a hír tartalma!

túl sok olaj a gépben

#777835 Boby. Előzmény: #777834

Azt hiszem,hogy a pénzrendszer és a pénzügyi rendszer alapjai vannak veszélyben,ezért a fene nagy elán,azt ugyanakkor nem tudom eldönteni,hogy a "kisérlet" az, ami a bőrünkre megy,vagy épp ellenkezőleg,ami próbálja védeni a bőrünket.

túl sok olaj a gépben

#777834 TrendMan Előzmény: #777830

Nagyon érdekes ez a kisérlet, ami a mi bőrünkre is megy.

1929-33-ban azt bukták be, hogy nem volt elég kenőanyag a rendszerben.

Most az ellenkezőjét próbálják.

Ez vajon milyen eredményre vezet?

Én erkölcsi hanyatlásra tippelek.

irány dél

#777833 Boby. Előzmény: #777828

Hiába a kp.-be menekülés,ha jegybankok korlátlanul pótólják a parkolóba menekülő mennyiséget.

A terv,továbbra is a cső…

#777830 Boby. Előzmény: #777827

A terv,továbbra is a csődök elkerülése bármi áron,jegybanki eszközök használatával,illetve a világgazdasági motor felpörgetése.

irány dél

#777828 TrendMan Előzmény: #777826

Menekülnek a részvényekből = vagyonuk egyre nagyobb részét tartják készpénzben = egyre kisebb a forgalom

Véleményem szerint a jeg…

#777827 Boby. Előzmény: #777826

Véleményem szerint a jegybankok piac- befolyásoló magatartása- értsünk ez alattt bármit is- az,ami mozgatja az árakat.Ezt pedig csártok alapján kikövetkeztetni,szerintem bajos.

Egyrészt nem tudom melyi…

#777826 Boby. Előzmény: #777822

Egyrészt nem tudom melyik alapokról van szó,így következtetéseket sem tudok tenni velük kapcsolatban.Másrészt, szerintem ortodox módon,nem értelmezhetőek most ezek a fogalmak,hogy túladott,túlvett.Százalékos emelkedés alapján,bizonnyal lehet azt mondani,hogy túlvett,de mit mondhatnánk azon információk alapján,amik azt mutatják,hogy menekülnek a befektetők a részvényektől?!

Van néhány fajta bef.ala…

#777822 Kiss Zoltán Előzmény: #777820

Van néhány fajta bef.alapom,a maximax.hu oldalán szoktam nézegetni őket.Feltűnt,hogy extrém sok a 10% éves hozam feletti alapok száma,talán ez is jelzi-bár más és más a portfoliojuk-hogy erősen túlvettek a piacok!Hogyan látod?

Érdekes volt a tegnap dé…

#777820 Boby.

Érdekes volt a tegnap délután,usa és nyersanyag erőre adogatták,de legalábbis már nem vették a daxot.Eddig ez pont fordítva volt.Lehet,eljött a korrekció ideje,ahogy azt már sokan várták.Amennyiben így van,akkor az esés mértéke most több százalékban,az idejére pedig több napban nyilvánulhat meg.Persze szigorúan szvsz!

Húzogatja, húzogatja, eg…

#777810 TrendMan

Húzogatja, húzogatja, egészen addig, amig egyszer elejti.

picike short

#777773 TrendMan Előzmény: #777772

Németnyelvü oldalt tudok ajánlani, www.finanzen.net

Vagy a Jazzy Rádió reggeli adásában 8.55 tájt mindig bejelentkezik valaki az erstétől és német cégekből szemezget.

Azt hallottam még, máshol, hogy a szabad kömüvesek vadul shortolják a Lufthansát.

De persze lehet, hogy nem ők:-)

---

Vettem picike shortot.

hol lehet hírekre vadász…

#777772 matgab Előzmény: #777717

hol lehet hírekre vadászni német cégek vonatkozásában?

Nézem a K+S-t és se a a yahoo-n, se a bloombergen semmi hír, hogy miért esett 3 nap alatt 15%-ot...

ahh találtam egy aug 11-es conf call-t a Q2-ről...

Simán.Ettől még jövő hét…

#777717 TrendMan Előzmény: #777711

Simán.

Ettől még jövő héten szerintem simán lehet shortos, opciós kifutás, megpihenhet az index.

itt a 750em.. ezek jó sz…

#777711 Ibiza

itt a 750em.. ezek jó szintek..600 felett eladtam a shortokat..tudtam sc lesz.. szép pusztítás..de ha megindul le akkor nagyon gyorsan fog menni..

jelenleg nem értem mitől megy.. srv-ket értem.. meglátjuk..

kilépnek angolok.. euban nem jönnek az eredmények..migránsok.. TTIP közeleg? vagy csak simán a negatív kamatok viszik a tőzsdéket és ingatlanokat?

Az én anyósom pl. már fe…

#777673 Boby. Előzmény: #777669

Az én anyósom pl. már fel is ébredt és azt mondta, hogy lóf@szt a bankoknak....inkább elássa a kertben.