tudnék mit írni a dühibe
A jó francért nem bír ez a nyomorult megmaradni 7200 fölött???
Addig kínlódik, míg a végén lefordul... :-/
....... ........ ........ ........... !!!!!! Remélem az elkövetkező tíz évben nem lesz 1 forinttal sem több, mint a mai záró. Hogy csinálna magának kistestvért.
pont így nem könnyű.. csak nyaltam csak nyaltam..
Na, legalább vannak sikeres tőzsdézők is. Remélem azért a 15 % adót befizetik a nyereség után :-)
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/most_...
hát ez kurta egyszerű,mit ne mondjak....
"Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese augusztus 12-én 3961 forintos átlagáron 15386 darab OTP-részvényt vett a banktól tőzsdei kereskedésen kívül, és még ugyanaznap el is adta a papírokat tőzsdén, mégpedig 7131 forintos átlagáron. Vagyis a részvényeket közel 60,9 millió forintért vette és 109,7 millió forintért adta el a vezető, az ügyleten 48,8 millió forint nyereséget realizált (az adózásra itt most nem térünk ki).
Kovács Antal, az OTP igazgatóságának tagja 5000 darab OTP-részvényt értékesített 7170 forintos áron, Rudas Ágnes, az OTP felügyelőbizottságának tagja pedig augusztus 12-én 4261 forintos átlagáron 8628 darab OTP-részvényt vásárolt tőzsdén kívüli ügylet keretében."
Hogy neked mik nem akadnak a horgodra! :-)
Peca közben 7078 as pakk visszavéve, majd el is adva 7200 ért.
Én most 7500-ig várnám felfel, onnan le 5900-6000 majd fel 10170-re. Ez a havi nézőpontom OTP-re, tehát idén 7500-as, jövőre 10170-es csúcsot várnék tőle és innentől kezdve nem megy 6000 alá.
Mindezt a havi logaritmikus chartra alapozva.
(nincs pozim benne)
Grat.
Én még tartok mindent, full tőke benne van.
Majd a piac eldönti mit hoz a jövő, sztem már túlárazott, az osztalékhoz és BVPS-hez képest. Jómagam ezeken a szinteken már nem vennék.
vagy ül rajta 2017-ig mert akkor már 9ezer forintov...
értetlenkedel itten...
8000 szept 30 előtt, utána meg esik majd...
én már nemtom miről beszéltek:)))