Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

minden autómat elég jól …

#777729 Ibiza Előzmény: #777727

minden autómat elég jól vettem, teljesen tiszták voltak..azért elviszem általában egy kozmetikába.. szépen kipucolják.. 100.000km alatti autót veszel abban nem sok dolgot kell cserélni.. én még elviszem egy olaj-olajszűrő-légszűrő-pollenszűrős cserére.. megnézem milyen tiszta a hűtővíz..milyen a fékfolyadék..oszt hagy szóljon..

100k km alatt ha túlzottan használják az kilátszik..motortérben..alvázon gumikon kormányon üléseken..pedálokon..szőnyegeken..

most van olyan szolgáltatás megmondják mennyi volt a km órákban az utóbbi vizsgákon

A Celica monnyuk közel …

#777728 KawaBazsy Előzmény: #777727

A Celica monnyuk közel volt hozzá, főleg a 200K km tükrében. A Saabom volt még nagyon gyári, de abban csak 93E volt..

Majd dobj egy privit, ha van kedvetek, s ráértek vmely 7végén átugrani..

"A használt kocsi az lut…

#777727 Sumér harcos Előzmény: #777608

"A használt kocsi az lutri, az ember igyekszik csökkenteni a kockázatokat, de 0-ra nem lehet."

ez teljesen igy van,vsz sarkosan- hasznaltautoban csak xar van és xarabb,teljes szalonállapot az nincs.

az auto folyamatosan kopó mechanika,tárgynak nem nevezem,mert egy csoda,főként a sportkocsik:)))

ja és a 2500as mazdák e…

#777714 Ibiza Előzmény: #777713

ja és a 2500as mazdák ez kevesebb de iszonyat mit ráraktak

pick upokat nézegettem k…

#777713 Ibiza

pick upokat nézegettem külföldön miket használnak..igazi melóra..Toyota és Isozu.. isis is ezeket használja.

Láttam olyan Toyotát szanaszét volt már verve a kaszni.. szét volt használva de szépen ment.

Haverom a GLK-t nézte, a…

#777699 KawaBazsy Előzmény: #777698

Haverom a GLK-t nézte, az nekem is tecc (bár nem kéne suv), mert az is ez a közép méret. De a 2.2 cdi motor abban a szériában állítólag már nem megbízható, így ejtette..

igen.ugyan a tiguan szób…

#777698 Sumér harcos Előzmény: #777694

igen.

ugyan a tiguan szóba sem jött,vhogy olyan amorf kis kotla szerepbe került a nézelődés során,mint az x3,x1.

szerintem testre,fizimiskára is elbujhat még a konkurens crv mögött.

Persze, használattól, me…

#777695 KawaBazsy Előzmény: #777687

Persze, használattól, meg autótól is függ. Azért meglepődöm, h ennyi kilométertől már málik szét a bele.. milyen idős? A Sharan Trendline (sport) felszereltség, ezért nincsen gumirozva egy csomó dolog, ami a többiben igen, s ezért nem málik szerencsére.

A CRV VW konkurense a Ti…

#777694 KawaBazsy Előzmény: #777683

A CRV VW konkurense a Tiguan. A Touareg nem csak egy számmal nagyobb, hanem a Phaetonnal együtt a luxus kategóriába tartozik. Ennek megfelelő alkatrészárakkal..

Belsőből sajnos nem tuds…

#777687 Euroman Előzmény: #777608

Belsőből sajnos nem tudsz mindig következtetni. Az én Golf Plus-omban bizonyítottan kevesebb, mint 29 ekm van, mivel 0 km-esen én vettem át a szalonban...a vezető oldali ablakemelő gombok kopottak (4 elektr. ablak van benne), a kormány gyárilag bőrös, de színehagyott, leszívta a nap....bő ápolóval kenegetem, selymes atapintása, de színehagyott...bőr sebváltószoknyát már kenni kellett cipészkellék boltban kapható bőrfestékkel, mert az is kopott....kézifék bőrözés még gyári újnak néz ki...a legdurvább, hogy az 5-ik ajtóról már 5 éves korában lemállott a hátsóablakfűtés, a szálak mint a hajhullás hevertek a kalaptartón....bontott üveget nem sikerült szerezni, a gyári 90 eFt lett volna, úgyhogy azt az balakot lefújom mindig páramentesítővel, a klimát meg amúgy is mindig járatom, mert hosszú nem használástól tönkremegy....amúgy vsak olajat, vizet, szűrőket kap évente, így nem sokba kerül és elvisz, ha kell...kívülről pico bello a külseje, arra nem lehet panasz...motortér jobban néz ki, mint az utastér....ez nem a tisztaságra utal, mert mindkettő ragyog,hanem a kopásra...korábbi Polom és Cordobám sokkal jobban nézett ki belülről messze több használat mellett....

A Touareg luxus szabadid…

#777671 KawaBazsy Előzmény: #777659

A Touareg luxus szabadidő autó, ennek megfelelő a fenntartása is. Minden drága hozzá. A Honda CRV egész más kategória, én napira azt venném.

Az ülés az én Touaregemn…

#777670 KawaBazsy Előzmény: #777655

Az ülés az én Touaregemnél sem volt még megkopva sem. Tartós anyag. Haver Passatjánál viszont, amit újonnan vett 2005-ben. 290 ezer kilométerrel a kormány alig kopott (pedig főleg BP), az ülés bőr viszont ki van lukadva.

Kormányt akkor kell átbőrözni, ha nagyon szar sztem. Ha autót keresek, s átbőrözött kormányt látok, lépek is tovább..

Leonban rengeteg a <2…

#777668 Ddavid Előzmény: #777659

Leonban rengeteg a <20km es ut ami ugyanolyon kopast eredmenyez mintha 200 kmt menne az ember.

Hondabol en Civic FN2 Type R-t neztem, mert kozutra meg pont jo lenne es tartos. De aliy vannak es eleg dragak :/ pedig a belso tere meg mindig barmelyik mostani muanyagos gepet odavag.