Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

várj... nyomok még egy s…

#778068 Sumér harcos Előzmény: #778056

várj... nyomok még egy statisztikát: :))

2004 Renault megane2 kombi 1.5 dci 100ps-ez saját ,eladva 2007január

2007Renault megane2 kombi 1.5dci 86ps

2007 Renault megane2 sedan 1.5dci 86ps

2011 Renault megane3 kombi 1.5dci 90ps

2014 Renault Fluence facelift 1.6 benzin 113ps

2015 Renault megane3 1.5dci 5ajtos 90ps

ezek vagy az enyémek,vagy 1unokatestvéremnél,vagy szűk családban vannak,voltak.

km-ben 40.000-240.000km között tartanak,mindegyik példány kizárólag szalonban vásárolva,ujonnan.

és ezen agyonszidott-átkozott,lehuzott megane-oknak egyiknek sem volt soha,jelenleg sincs semmi baja.

szerviz, szerviz,magyar szalon,törésmentes,szervizkönyv,ellenőrizhető múlt.-a legfontosabb.

én szivesen irnék rosszat rájuk,de nem tudok.

kintről hozva, törött ,motor ide-oda,40ezres szervizciklussal,szervizkönyv nélkül, egyszerűen nem szabad őket megvenni-a sok hülye megveszi,nagy a meritőháló belőlük....utána jönnek hogy huu de xar az auto,a tipus, mert ráköltött 800.000ft-ot 3honap alatt.

mivel rengeteg példány fut belőlük,rengeteg xar auto adódik,rengeteg ostoba vásárló van,igy rengeteg a negativ iromány.

de ettől függetlenül egy VTI ésType-R motortól a világon jobbat gyártani nem fognak soha:))))))

igen. azért irtam is ,be…

#778055 Sumér harcos Előzmény: #778054

igen. azért irtam is ,benzin volt.

de motortol függetlenül sem éreztem jobbnak.

nemtom nekem ugy össz. nincs jo véleményem a fordokrol,soha nem vennék,saját tapasztalás miatt,igaz csak benzinesek voltak a kezem között.

valóban az ára döntött nálam is,hogy már másodikat hajtom belőle.

sokkal olcsobb volt,mint a konkurensek,és többet adott kényelmi felszereltségből magasan.

2007ben corolla sedant D4D néztem,probáltam szalonban,mert akkor szintén rokon vett megane sedant végül helyette szalonból,és a 2 között ingadozott.

olyan pattogos kis fapados vmi volt,egyszeru beltér,csomagtér,olyan kis éles japán ,teljesen a gengszterváltás körüli golf2 feelinget jutatta eszembe.

és én japán párti vok.

hogy mennyire oda voltam a 2es golfért 1992ben,aztán ultem néhányban,és soha nem kellett volna többé. zörgott,csorgott,pattogott,főleg a dieselek.

corolla sedan akkor 2007őszén drágább volt vagy 500-800ezerrel,kis dieselben,annyival viszont nem volt jobb.

megane sedantt vett 1.5dcit,ma 85ezer km van benne neki és gondja semmi nem volt vele,minden szerviznél kérik a szerelők tőle a renaultnál,mert belelátnak az auto lapjaiba.

Egyes fókát ismerem, ha…

#778054 KawaBazsy Előzmény: #778052

Egyes fókát ismerem, haver vett olyat szalonból. 4M-ért 1.8-ast kapott akkor, jól is ment a kocsi. Futómű tekintetében meg az akkori kompaktok közt mérce volt. Ha összehasonlítasz, akkor sztem annak is a dízel változatával tedd.

Anno, amikor a céges Corollát vettem (2003) jól körülnéztem a szegmensben, De Megane-t nem vettem volna, semmi olyan tulajdonságát nem találtam, ami miatt azt választottam volna, kivéve az ára. Az tény, h az egyik legoccsóbb kocsi..

Golf IV-et is vettünk anno újonnan, nekem az is jobban tetszik, de amikor te vásároltál, akkor már V is volt.

focus1-2tol jobb,ezt bár…

#778052 Sumér harcos Előzmény: #778044

focus1-2tol jobb,ezt bármikor bárhol mondom,ujonnan vásárolva.

2005ös 2es focushoz volt szerencsém szalonból családból,hajtottam,volt hogy cseréltünk odadtam az enyémet helyette.

rakás xar volt,igaz benzines volt,igaz nem kombi,de egy nagyon mokány 16os alufelnis,téglavörös-tango metál, 5ajtós.

küllemre tetszett,de tovább a két akkor éppen csak 10ezret futott auto között ég és föld volt a különbség a francia javára,menettulajdonságra,ahogyan utat feküdt,kényelemre-jo most fogyasztást nem "ferr" irnom benzinessel szemben,de nekem sikerült 12litert is kihoznom a focusból 100on autopályán 150-160-al kb. 650km alatt egy hajtásra-azt hittem rosszul látom a fedélzetit.

8000km-es autonál, beinditottad és ledadodogott a motor,leállt,ingadozo alapjárat,ilyenek, a nagy közkedvelt fóka,szalonból.Fiesta is volt,rakás trutyi egy kis japánhoz viszonyitva.

vmiért mégis a legkeresettebb kisauto volt több szériája is.

én nem tapasztaltam magamon ováciot egyik nálam hajtott fordnál sem,sőt.

:)

Izé.. sztem nem jobb, mi…

#778044 KawaBazsy Előzmény: #778043

Izé.. sztem nem jobb, mint a Golf vagy a Fóka, de persze ízlés dolga. Ezekkel a véleményekkel csak a te autóeladásodat nehezítik.. :-)

a megane-nál azt birom a…

#778043 Sumér harcos Előzmény: #778042

a megane-nál azt birom a legjobban,hogy mindig minden teszt,ujságiro halálra hasra esik tőle,mikor kézhez kapják az aktuálisat,anno 2002ben a megane2 is igy volt,micsoda lépés,micsoda csúcs-jo mondjuk golf4,g-astra,focus1 közé érkezett akkor. és ezektől valóban sokkal jobb auto is volt.

ma szinte eladhatatlan,a sok kétes, külföldi 5ször motorcserés,törött,30ezrenként szervizbe hordott xarok miatt.

most olvasom az ujrol megint a nagy tömjénezést,hogy osztályt ugrott.

később a legxarabb autonak van titulálva minden generácioja állandóan.

1biztos -10ezer km-enként olajat cserélek,szervizelem,minden kopót cserélek azonnal és 240ezernél még 10évesen szalonból hozva semmi baja és 1.5dci.

mikor bemegyek a szervizbe és áll mellettem felemelve egy A8 legnagyobb benzines, 1misis szervizszámlával-de ők tuti autok,mindenki olyat akar.

vsz. legyen szalon,törésmentes-szervizelés,szervizelés és gazdája legyen annak az autonak,akkor nagy baj nincs egy megane-al sem.

de lehet egy c4-el sem,nekik is különösen rossz a hirük,illetve semmivel.

minden autómat elég jól …

#777729 Ibiza Előzmény: #777727

minden autómat elég jól vettem, teljesen tiszták voltak..azért elviszem általában egy kozmetikába.. szépen kipucolják.. 100.000km alatti autót veszel abban nem sok dolgot kell cserélni.. én még elviszem egy olaj-olajszűrő-légszűrő-pollenszűrős cserére.. megnézem milyen tiszta a hűtővíz..milyen a fékfolyadék..oszt hagy szóljon..

100k km alatt ha túlzottan használják az kilátszik..motortérben..alvázon gumikon kormányon üléseken..pedálokon..szőnyegeken..

most van olyan szolgáltatás megmondják mennyi volt a km órákban az utóbbi vizsgákon

A Celica monnyuk közel …

#777728 KawaBazsy Előzmény: #777727

A Celica monnyuk közel volt hozzá, főleg a 200K km tükrében. A Saabom volt még nagyon gyári, de abban csak 93E volt..

Majd dobj egy privit, ha van kedvetek, s ráértek vmely 7végén átugrani..

"A használt kocsi az lut…

#777727 Sumér harcos Előzmény: #777608

"A használt kocsi az lutri, az ember igyekszik csökkenteni a kockázatokat, de 0-ra nem lehet."

ez teljesen igy van,vsz sarkosan- hasznaltautoban csak xar van és xarabb,teljes szalonállapot az nincs.

az auto folyamatosan kopó mechanika,tárgynak nem nevezem,mert egy csoda,főként a sportkocsik:)))

ja és a 2500as mazdák e…

#777714 Ibiza Előzmény: #777713

ja és a 2500as mazdák ez kevesebb de iszonyat mit ráraktak

pick upokat nézegettem k…

#777713 Ibiza

pick upokat nézegettem külföldön miket használnak..igazi melóra..Toyota és Isozu.. isis is ezeket használja.

Láttam olyan Toyotát szanaszét volt már verve a kaszni.. szét volt használva de szépen ment.