Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

suttyó

#775712 TrendMan

Ez milyen suttyó dolog, hogy mindig előkereskedési időszakban machinálnak.

holnap még egy nekifutás, aztán öööööööööööpfuhhhhhh ???

#775706 banyaiz

Vagy ez a mai nap volt a korrekció. :) Amcsik mikor bivalykodnak szeretik a korrekciót helyben járással elintézni. Ha pedig ők mennek akkor dax is fog előbb utóbb. Holnap BOE , jövő hét ecb mindkettő kecsegtetni fog meglátjuk a reakciókat. Látva ezt az amcsi produkciót nem lepne meg ha jövő hét ecb előtt ennél feljebb lenne dax mondjuk minimum brexites rést betöltené.

holnap még egy nekifutás, aztán öööööööööööpfuhhhhhh ???

#775703 TrendMan

Még egy kitörési kis. holnap?

snp kitörés visszateszte…

#775657 banyaiz

snp kitörés visszatesztelése mint vszínű forgató benne van. De ha 1,5 év helyben járás után azért mentek ATH-ra 1 nap múlva újra visszaessenek dagonyázni, akkor gratulálok nekik. :)

Dax egy igazi állatorvosi ló most. Egyelőre ez a nagy örömködés amcsiknál arra elég brexites résből töltöget.

Jövő hét csütörtökön ECB kamatdöntés.

Holnap hajnal,péntek kín…

#775656 Kiss Zoltán Előzmény: #775649

Holnap hajnal,péntek kínai adatok,lehet,hogy csak nekem tűnik úgy,de mintha előtte csúcsra járatják az SP-t!

Sziget(ek)

#775573 akpo7

Lassan egy egész szigetcsoport alakul. Hülék ezek....

Re: nincs cím

#775501 banyaiz Előzmény: #775499

akkora ütést kapott 2008-9-ben , hogy alap dolgokat érint a banknál. Azóta se tudnak kikeveredni belőle. brexit után, gyenge láncszem megtalálták, előjött az olasz bankos téma is. Csodálom a görögök még nem kerültek elő.

Ahhoz meg túl nagy hagyják csődbe menni . Kínlódik.

Otp majd megveszi. :)

#775496 banyaiz Előzmény: #775452

Britek érdeke előnyöket megtartani hátrányoktól megszabadulni. EU érdek ennek elkerülése és mellette lehetőleg a britektől ebben a helyzetben elhozni amit lehet. De mindkét fél érdeke, hogy ne legyen az egészből egy nagy zűrzavar.

Ehhez hozzáadod a brit belpol helyzetet , EU problémáit, szép kulimász. Ebből konkrétan Frankfurt mit profitál majd hát Nostradamusnak is feladja a leckét. Bét átveszi London helyét , nem játszunk . :)

#775494 banyaiz Előzmény: #775452

Látod ez egy jó kérdés. Úgy nagyjából halvány fogalmam sincs, hogy ez a brexit téma mit fog hozni ilyen szempontból. Akár EU-n belül még nagyobb német szerepet hoz vagy sem.

Egyelőre nagyra nyitott szemekkel nézelődöm , hogy most mi is lesz következményként. :)

Vsz nagyban függ milyen kilépési tárgyalások iránya, hangulata stb.

#775493 Kissherceg Előzmény: #775455

köszi, olyanokat én is olvastam, ezért is van ez a felvetésem.

Commerznél csődöt áraznak vagy mi a pék? Olyan ronda a grafikonja, hogy ihaj. Ma persze szépet mentek DB-vel együtt

#775455 TrendMan Előzmény: #775452

Azt olvastam valahol, hogy Frankfurt - mint pénzügyi központ - nyerni fog ezen.

De részletekkel nem tudok szolgálni.

#775452 Kissherceg Előzmény: #775306

elmélkedem, hogy a londoni tőzsdéről vajon eljön e néhány cég vagy IPOt áthoznak e Frankfurtba. Tehát böerse papírjaival mi lesz? :)

#775306 banyaiz Előzmény: #775288

brexit óta lecsitultak az első érzelmek piacon.

Dax brexit előtt is mászkált ezen a környéken , ha ennyi van esésben az csodálatos.

Jó nagy réseket hagyott alul felül . Főleg felül. Jegybankok jönnek júliusban előbb angolok aztán 2x.-én majd ECB. Briteknél lazítás az borítékolható, ECB is vsz valamit bedobnak ha mást nem kecsegtetést.

FED egy darabig pihenő a kamatemelésben.

Aztán ősszel jön Usa elnökválasztás, brexitet britek bejelentik ha minden igaz, az ott egy izgalmas időszak lehet.

Legkönnyebben kereskedhető vsz az lenne ha felrángatnák nyáron 10 k fölé mondjuk és akkor őszre egy short . Jó esély lenne.

De lehet biztos ami biztos még nyáron bezúzzák 8-9 k közé ne legyen már olyan egyszerű a dolog.