Ez milyen suttyó dolog, hogy mindig előkereskedési időszakban machinálnak.
Vagy ez a mai nap volt a korrekció. :) Amcsik mikor bivalykodnak szeretik a korrekciót helyben járással elintézni. Ha pedig ők mennek akkor dax is fog előbb utóbb. Holnap BOE , jövő hét ecb mindkettő kecsegtetni fog meglátjuk a reakciókat. Látva ezt az amcsi produkciót nem lepne meg ha jövő hét ecb előtt ennél feljebb lenne dax mondjuk minimum brexites rést betöltené.
Még egy kitörési kis. holnap?
snp kitörés visszatesztelése mint vszínű forgató benne van. De ha 1,5 év helyben járás után azért mentek ATH-ra 1 nap múlva újra visszaessenek dagonyázni, akkor gratulálok nekik. :)
Dax egy igazi állatorvosi ló most. Egyelőre ez a nagy örömködés amcsiknál arra elég brexites résből töltöget.
Jövő hét csütörtökön ECB kamatdöntés.
Holnap hajnal,péntek kínai adatok,lehet,hogy csak nekem tűnik úgy,de mintha előtte csúcsra járatják az SP-t!
Dax-szigetek:)
akkora ütést kapott 2008-9-ben , hogy alap dolgokat érint a banknál. Azóta se tudnak kikeveredni belőle. brexit után, gyenge láncszem megtalálták, előjött az olasz bankos téma is. Csodálom a görögök még nem kerültek elő.
Ahhoz meg túl nagy hagyják csődbe menni . Kínlódik.
Otp majd megveszi. :)
évek óta tartó pokoljárást tol,kb mint egy becsődölt amcsi biztosító
olvastad, hogy vettem, nem??
Na akkor magyarázat kell még?
Britek érdeke előnyöket megtartani hátrányoktól megszabadulni. EU érdek ennek elkerülése és mellette lehetőleg a britektől ebben a helyzetben elhozni amit lehet. De mindkét fél érdeke, hogy ne legyen az egészből egy nagy zűrzavar.
Ehhez hozzáadod a brit belpol helyzetet , EU problémáit, szép kulimász. Ebből konkrétan Frankfurt mit profitál majd hát Nostradamusnak is feladja a leckét. Bét átveszi London helyét , nem játszunk . :)
Látod ez egy jó kérdés. Úgy nagyjából halvány fogalmam sincs, hogy ez a brexit téma mit fog hozni ilyen szempontból. Akár EU-n belül még nagyobb német szerepet hoz vagy sem.
Egyelőre nagyra nyitott szemekkel nézelődöm , hogy most mi is lesz következményként. :)
Vsz nagyban függ milyen kilépési tárgyalások iránya, hangulata stb.
köszi, olyanokat én is olvastam, ezért is van ez a felvetésem.
Commerznél csődöt áraznak vagy mi a pék? Olyan ronda a grafikonja, hogy ihaj. Ma persze szépet mentek DB-vel együtt
Azt olvastam valahol, hogy Frankfurt - mint pénzügyi központ - nyerni fog ezen.
De részletekkel nem tudok szolgálni.
elmélkedem, hogy a londoni tőzsdéről vajon eljön e néhány cég vagy IPOt áthoznak e Frankfurtba. Tehát böerse papírjaival mi lesz? :)
brexit óta lecsitultak az első érzelmek piacon.
Dax brexit előtt is mászkált ezen a környéken , ha ennyi van esésben az csodálatos.
Jó nagy réseket hagyott alul felül . Főleg felül. Jegybankok jönnek júliusban előbb angolok aztán 2x.-én majd ECB. Briteknél lazítás az borítékolható, ECB is vsz valamit bedobnak ha mást nem kecsegtetést.
FED egy darabig pihenő a kamatemelésben.
Aztán ősszel jön Usa elnökválasztás, brexitet britek bejelentik ha minden igaz, az ott egy izgalmas időszak lehet.
Legkönnyebben kereskedhető vsz az lenne ha felrángatnák nyáron 10 k fölé mondjuk és akkor őszre egy short . Jó esély lenne.
De lehet biztos ami biztos még nyáron bezúzzák 8-9 k közé ne legyen már olyan egyszerű a dolog.