Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: sdrl

#775782 matgab

most nézem, cde.us már 40%-ot ment amióta eladtam. De fogadjunk senki nem vett eladásomat követően...

#775768 matgab

csak felvásárolja már ezt is a BAYER/Monsanto/BASF vagy valamelyik nagy... De szép lenne mondjuk 40 EUR-on...

#775767 matgab

na olyan mintha a K+S valami életjeleket produkálna az elmúlt 3 napban,,,

sdrl

#775670 matgab Előzmény: #775609

Azért az mennyire idegesítő, hogy a hasonló típusú seadrill 12-ről 3 USD-re esett azalatt amíg a RIG.us kb. 16-ról csak 12-ig esett. Mármint az az idegesítő, hogy nekem sdrl van...

Re: ricsi célár

#775609 polgarmester Előzmény: #775600

Zseniális. Le vagyok nyűgözve. Figyu, ez is tehetség. ...mondanám, h fogadj magad ellen,de akkor elveszne a köznép számára a matgab faktor.:(

Re: nincs cím

#775387 Stef Előzmény: #775270

Ezer köszönet, hogy kiszálltál, így nőhet a profitom a longon ;)

----

Lassan 5 éve, hogy a Stoky-t olvasom és néha böfögök valamit (a túl sok fórumozás elhúz engem). Már a kezdetektől szkeptikus voltam ezzel a faktorral kapcsolatban. Úgy gondoltam mindenki ezzel húz Téged, viccelődtök meg ilyenek... aztán meg egyre többször bizonyítottad, hogy létezik. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy ez így van.

Amennyiben lenne játszós pénzem, akkor mindig vennék abból amiben éppen -10%-nál vagy, 1 évig csinálnám, utána meg a profit felét átadnám cash-ben :)

Re: nincs cím

#775307 rbbj11 Előzmény: #775298

Az nem erdekel, másoknak milyen jo, azzal foglalkozzunk, hogy lesz ebből nekünk biznisz?