Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai Unió

bedölt hitel- kidölt bank

#775785 Koffein

valami olyasmi.

"..a vállalatok, elsősorban a kis- és középvállalkozások kerültek bajba nagy számban."

...

"A várt gazdasági kilábalás elmaradt, a bankok pedig hiába építettek a jelzálogbehajtásra, az olasz jogi környezetben nagyon nehezen és hosszú idő alatt tudják csak kiszedni jussukat a bedőlt vállalkozásokból."

bedölt hitel- kidölt bank

#775783 TrendMan

A neve alapján ez egy olyan bank lehet, aki a kisembernek hitelezett. Vajon mi lehet ez a sok bedölt hitel? Ott is jelzálog?

Mit ne mondjak, szépen e…

#775781 Koffein

Mit ne mondjak, szépen elketyegett 544 évig ez az olasz bankocska :)

"Az igazi kockázatot mindazonáltal az egy fokkal törékenyebb bankok jelentik, mint például a világ legöregebb működő pénzintézete, az 1472-ben alapított Banca Monte dei Paschi di Siena. Ez Olaszország harmadik legnagyobb bankja, és mérlegéhez képest rengeteg rossz hitellel küzd. Olyannyira, hogy az Európai Központi Bank nemrég arra szólította fel, szabaduljon meg nem teljesítő kölcsöneinek 40 százalékától. "

http://index.hu/gazdasag/2016/07/14/olaszorszag_br...

De nézzük a jó oldalát, nemsokára az olaszok miatt akciózzák le a részvényeket. :)

Re: nincs cím

#775310 banyaiz Előzmény: #775257

Azt nem hiszem britek ennyivel okosabbak lennének mint a magyarok, hogy a politikai kalandorkodást erre a szintre kell emelni valódi tét legyen izgalomba jöjjenek.

Csak lehetett volna vmit találni mit tudom én vasárnap is legyen kutyakaja vagy vmi hasonlót. :)

Valódi tét nem is akármilyen , brexit . Tudnak élni mit ne mondjak.

#775309 banyaiz Előzmény: #775257

Vagy mondhatnám az emberi értelem abszolút mélypontját jelentő kardinális kérdést a világ számára , vasárnapi boltzár. :)

Csúcskategóriában Brexitekkel operálni. Ezt a hatást el lehet érni teljesen jelentéktelen, értelmetlen dolgokkal is.

#775308 banyaiz Előzmény: #775257

Papírforma. Boris meddig lenne kormányfő? Megkapná minden nap az első zűrzavaros időszakban, hogy nem erről volt szó. Majd ha lecsitulnak a dolgok akkor színre lép. Gondolom vmi ilyesmi lehet a nagy terv.

Borisnak még tanulnia kell Viktortól. Népszavazást nagy érzelmi kérdésekben, de csak olyanban ahol a gyakorlati következménye az eredménynek 0. :) Lásd mondjuk vizitdíj, vagy kvóta és hasonló okosságok. Nép egyszerű gyermekeinek érzelmei találkozhatnak a kezdeményezéssel, viszont az eredmény az ország számára kb nem oszt nem szoroz semmilyen értelemben. Legalábbis nem nagy mértékben befolyásoló dolog.

"Csak megjegyezném, hogy…

#775257 Koffein

"Csak megjegyezném, hogy a Brexit előző heti büszke hősei mára a Brexit szomorú hőseivé váltak" - fogalmazott az unió végrehajtó testületének elnöke Johnsonra és Farage-ra utalva. Juncker elmondta, azt még megérti, hogy a brit kormány időt akar nyerni, azt viszont már nem, hogy a Brexit-kampány vezetői miért nem tudják elmondani, pontosan mit akarnak. "Azt gondoltam volna, hogy van valamilyen tervük. Ahelyett azonban, hogy kidolgoznának egy tervet, inkább elhagyják a hajót" - tette hozzá.

...

Az EP liberális frakcióját vezető Guy Verhofstadt szerint a nagy-britanniai és a hollandiai referendum után fel kell végre ismerni, hogy az Európai Unió nem tartható fenn a jelenlegi formájában, átfogó reformokra van szükség. Mint mondta, egy néhány nappal ezelőtti felmérésből kiderült, hogy az emberek "több Európát" akarnak, közös határőrizetet és migrációs politikát, európai hadsereget, nem pedig azt, hogy az uniós intézmények a cigaretták csomagolásával foglalkozzanak.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/brexit_igen_kemeny_beszolas_jott.617275.html

#775235 rbbj11 Előzmény: #775229

Ha már természeti törvények...túlszaporodott fajoknál teljesen általános jelenség az egyedek közti agresszió növekedése és a homoszexualitás terjedése. Populációbiológia, számos kísérlet leírta, még ti is megismételhetitek patkányokkal, ha szántok rá elég időt.

#775234 KawaBazsy Előzmény: #775228

A fóbiát én sem venném ide, az nem betegség, csak egy eltúlzott félelem. Nekem is volt a darázstól, de le tudtam győzni, most már hidegen hagynak. Ibiza is írt ilyesmit, h megkűzdött vele.

#775229 Ibiza Előzmény: #775228

igen..ez az új cliberalizmus.. összemosni..elértékteleníteni..a rosszat jóvá a jót rosszá tenni..

tehát azt mondod degeneráltak a homárok? igazad lehet.. mindent a természet szempontjából kell vizsgálni.. a természet rendje alapján.. az élet egyik feladata a a szaporodás.. két kiskakas ( vagy ennek a reciproka) nem alkalmas erre...tetszik nem az ember az természet egyik faja..

a fóbia és a homárság keverése az vagy tudatlanság vagy szándékos cliberális maszatolás..

A fóbia az egy beégett vészjelzés.. teljesen normális.. az élőlények egy velük született képességekkel születnek..zárt és nyitott genetikai programokkal..öröklött és mutálódott adottságokkal.. ehhez jönnek a környezeti hatások és a tanulás..

A fajok különböző egyedei eltérő képességekkel eltérő idegrendszerrel születnek.. eltérő a terhelhetőségük.

A kígyó képe sok olyan állatnál is vészreakciót vált ki akik soha nem láttak olyat.. tréfás videók macskákról akik a mögéjük csempészett kígyó uborkától az égbe ugranak.

Az élet és a természet alkot dolgokat..pajkoskodik kisérletezik.. adott az apád az anyád a nagyapád az ükapád üknagyanyád..( tréfás nem mikor az apád és anyád is pasi..mármint a megjelenési forma és a biológiai jegyek alapján..,) genetikai turmixa.. ebbe rak egy kis ízesítést.. egy kis tréfát..

az ember túlszporodott.. jól él..nekiáll gondolkodni filozofálgatni.. mikor ember az ember..amikor osztódni kezd..vagy amikor meglátja a napvilágot? vagy amikor az anyában kialakul a neme..ha kialakult akkor az valóban végleges?..uhangot alkotott láthassa azt amit nem kellene.. kutatja a természet titkait..de nem tud mit kezdeni vele.. és persze jönnek azok akik ki akarják használni a saját előnyükre használni az eredményeket..

A homók a természet szempontjából degeneráltak? ..igen..mert vonzódásuk természetellenes..

Megválaszthatod a nemed? nem..mert vagy pasi vagy vagy nő..levágathatod a cerkád..vagy felvarrathatsz egyet attól még ez van..

de kifinomult gondolkodók vagyunk.. akkor az a kérdés viselkedhetsz e úgy mint egy nő ha pasi vagy.. a válasz.. ha már ennyire megértőek vagyunk akkor igen.. de pofátlan vagy és ezért mindig egy kis lépés.. ha már járhatok női cuccban..akkor anya is lehetek nem? akkor vállalhatok gyereket nem? akkor miért ne lehetne 16..15..14..3 évessel is nem? hol a határ? utána jöhetnek az állatok.. utána kiskorú állatok.. állatkínzók.. nem kínoz..játszik..kicsit erősebben..

Hol a "tolerancia" határa, hol kezdődik a deviancia?És miért pont ott? És ez egyetemleges? Miért kell nekem toleránsnak lennem az én kultúrkörömben azokkal akik nem toleránsak? Miért kötelező nekem míg tematikus országokban (pl israel és más hasonló arab országok) nem?

Nekem azért kell mert én demokratikus és fejlett vagyok? akkor ezek a fent említett országok nem azok ugye? akkor azok elmaradottak és csököttek ugye? akkor mondjuk ki.. ők még a kultúra egy alacsonyabb formájában leledzenek...barbárok.

Mire a kettős mérce? Miért kell kétféle módon mérni?

#775228 Láma Előzmény: #775196

"Ez azt jelenti,hogy bárki dönthet a saját neméről? "

Mért, ez nem így volt eddig is? Ez csak a döntés tudomásul vételét jelenti. Ki tudja valakiről legjobban, hogy milyen nemű, mint önmaga? Miért olyan biztos az, hogy egy ellentétes neműnél az agy a degenerált? Miért nem hiszed el neki, hogy a teste a degenerált? Kívülről jobban tudhatja ezt bárki, mint ő?

A következmények és a keletkező problémákra adott válasz, sokkal érdekesebb kérdéskőr.

Filózgatok a témán. A fóbia, mint betegség, hasonlóan genetikai, vagy fejlődési rendellenesség lehet, mint a homoszexualitás? Akinek semmilyen fóbiája nincs, az tökéletesebb, mint egy fóbiás?. A fóbiás szempontjából a nem fóbiás a tökéletlen? A fóbiás belátja-e önnön tökéletlenségét, vagy szerinte őbenne van valami plusz, ami nincs meg a nem fóbiásban? Ergo, a nem fóbiás a tökéletlen? :)

#775225 TrendMan Előzmény: #775218

:-DDD

Határ a csillagos ég és a mély óceán.

Én égszínkék gyilkos bálna szeretnék lenni!

De hetero.

#775224 Kiss Zoltán Előzmény: #775218

Akkor csodálkozom azon,hogy az unió még nem vezette be kötelező jelleggel,hogy a megszületett gyerek 18 éves koráig semleges nemű,és majd a felnőtté válásakor eldöntheti,hogy mi lesz!A szülők meg a körmüket rághatják addig!

#775218 Fornit Előzmény: #775196

Igen.

De ez után ha valaki delfin szeretne lenni akkor már ő is had dönthesse el, hogy delfin lesz.

Most olvasom,hogy Kanadá…

#775196 Kiss Zoltán

Most olvasom,hogy Kanadában a liberális kormányfő ígéretet tett arra,hogy bevezetik a személyi iratokban a férfi és a nő mellett a semleges opciót is!Ez azt jelenti,hogy bárki dönthet a saját neméről?

#775171 Ibiza Előzmény: #775166

Az eu nekem nagyon hasznos és jó dolog. Azt gondoltam valamikor egy eu parlament az jó lenne az eunak.... usa mintájára kialakulhatnának a térségi uniók..afrikai ázsia délamerikai.. európai stb.. közös források agytrösztök.. uniók közti szövetségek... megszűnhetne az elnyomás és kizsákmányolás..összeadódnának a szinergiák..mindenki azt gyárthatna termelhetne amire alkalmas..a többi az csere..kölcsönös érdekek. az ideálisból kell kiindulni..

Ma már látom ez nem fog működni banditok és tevearcú szarok hemzsegnek euban..a jól fizetett eus képviselőknek nem érdeke a hatékonyság.. az az érdekük évekig elhúzzák a bizottságokat a döntést..mert az plusz pénz.. pénteken már húzzák a kis bőröndjeiket..beregisztrálnak azért az 1-2száz euróért..és már mennek is haza.. nem egy vagy kettő..hanem tömegével..szánalmas és félelelmetes..

Az erősebb nem akarja feladni poziját.. erősebben akarja érdekeit érvényesíteni..az elnyomók azért nem akarják mások függetlenedési törekvéseit támogatni..nehogy az ő elnyomottjai is kedvet kapjanak.. Lásd legutóbb spanyolok nem támogatják az írek welsiek távozását gb-ből.

És még nem beszéltem az elvtelen és lefizetett lobbistákról.. euban is hemzsegnek.. vagy pl orvosok nyaralnak thaiföldön hogy a drágább gyógyszert írják fel..szánalmasak..

Ez a kisszerűség a a kettős mérce ami szétrágja a világot..nincsenek lánglelkű felkent elvhű a világért kiálló emberek.. kivéve a zorbán ,).. ha vannak akkor azokat zártosztályokon tartják..

Az élelmiszer hamisítás a nem kóser kaják gyártása a goyoknak a világ legnagyobb üzlete.. szart etetnek veled... a másik csapat meg kisajátítja és kirabolja a föld javait.. rabszolgaságból gazdagodik.(ezek a világ legnagyobb cégei) ...és ebből fizetik le a sok gerinctelen takony "döntéshozót"