Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #775228

igen..ez az új cliberalizmus.. összemosni..elértékteleníteni..a rosszat jóvá a jót rosszá tenni..

tehát azt mondod degeneráltak a homárok? igazad lehet.. mindent a természet szempontjából kell vizsgálni.. a természet rendje alapján.. az élet egyik feladata a a szaporodás.. két kiskakas ( vagy ennek a reciproka) nem alkalmas erre...tetszik nem az ember az természet egyik faja..

a fóbia és a homárság keverése az vagy tudatlanság vagy szándékos cliberális maszatolás..

A fóbia az egy beégett vészjelzés.. teljesen normális.. az élőlények egy velük született képességekkel születnek..zárt és nyitott genetikai programokkal..öröklött és mutálódott adottságokkal.. ehhez jönnek a környezeti hatások és a tanulás..

A fajok különböző egyedei eltérő képességekkel eltérő idegrendszerrel születnek.. eltérő a terhelhetőségük.

A kígyó képe sok olyan állatnál is vészreakciót vált ki akik soha nem láttak olyat.. tréfás videók macskákról akik a mögéjük csempészett kígyó uborkától az égbe ugranak.

Az élet és a természet alkot dolgokat..pajkoskodik kisérletezik.. adott az apád az anyád a nagyapád az ükapád üknagyanyád..( tréfás nem mikor az apád és anyád is pasi..mármint a megjelenési forma és a biológiai jegyek alapján..,) genetikai turmixa.. ebbe rak egy kis ízesítést.. egy kis tréfát..

az ember túlszporodott.. jól él..nekiáll gondolkodni filozofálgatni.. mikor ember az ember..amikor osztódni kezd..vagy amikor meglátja a napvilágot? vagy amikor az anyában kialakul a neme..ha kialakult akkor az valóban végleges?..uhangot alkotott láthassa azt amit nem kellene.. kutatja a természet titkait..de nem tud mit kezdeni vele.. és persze jönnek azok akik ki akarják használni a saját előnyükre használni az eredményeket..

A homók a természet szempontjából degeneráltak? ..igen..mert vonzódásuk természetellenes..

Megválaszthatod a nemed? nem..mert vagy pasi vagy vagy nő..levágathatod a cerkád..vagy felvarrathatsz egyet attól még ez van..

de kifinomult gondolkodók vagyunk.. akkor az a kérdés viselkedhetsz e úgy mint egy nő ha pasi vagy.. a válasz.. ha már ennyire megértőek vagyunk akkor igen.. de pofátlan vagy és ezért mindig egy kis lépés.. ha már járhatok női cuccban..akkor anya is lehetek nem? akkor vállalhatok gyereket nem? akkor miért ne lehetne 16..15..14..3 évessel is nem? hol a határ? utána jöhetnek az állatok.. utána kiskorú állatok.. állatkínzók.. nem kínoz..játszik..kicsit erősebben..

Hol a "tolerancia" határa, hol kezdődik a deviancia?És miért pont ott? És ez egyetemleges? Miért kell nekem toleránsnak lennem az én kultúrkörömben azokkal akik nem toleránsak? Miért kötelező nekem míg tematikus országokban (pl israel és más hasonló arab országok) nem?

Nekem azért kell mert én demokratikus és fejlett vagyok? akkor ezek a fent említett országok nem azok ugye? akkor azok elmaradottak és csököttek ugye? akkor mondjuk ki.. ők még a kultúra egy alacsonyabb formájában leledzenek...barbárok.

Mire a kettős mérce? Miért kell kétféle módon mérni?