Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
ez nagyon igaz, az is igen demokratikus lenne, ha addig finomitanak a szavazas temajat, amig ki nem derül, mit akar a tulnyomo többseg. Mert EU-bol kilepes ok, de pontosan miert? Milyen legyen az uj viszony? Arrol is szavazhatnanak, hogy Norvégiával hasonlo megallapodást akarnak? Vagy arrol, hogy ha EU kilepes, akkor akar skotok es irek elszakadäsänak ärän is? Vagy inkäbb EU-ban maradäs, minthogy felbomoljon GB?
Te nem olvasol pici sziget? Csak nyomod a hülyeségeidet? Itt van hárommal lentebb Koffein linkje. Nem ügydöntő, hanem véleménynyilvánító volt a szavazás. Senkit nem kötelez semmire. Ezek most vitatkoznak. Otthon demokráciáznak éppen, ahogy elvárod. Figyelembe veszik a tiltakozókat is. Most, hogy az aláírások száma meghaladta az előírt minimumot, figyelembe veszik a (kilépéspártiak által) beadott petíciót is, amire most érkeznek az aláírások. Az is lehet hogy szavaznak még nyócszor. Aztán majd hoznak egy végső döntést, amit a jelentős többség elfogad végül. Erről aztán írnak egy törvényt, amit nem kell kidobniuk majd, mint a vajdád kotmányát, ha fordul a kocka. Aztán ezt majd hivatalosan is bejelentik. Ez náluk teljesen normális, hogy addig rágják, míg le tudják nyelni. Indiai génkészlettel ezt qrva nehéz feldolgozni. Látod, látod mennyivel előttünk járnak. Meg merik kérdezni a népet. (kotmány, atomerőmű, ?) Nem ám konzultációval. Aminek a feldolgozása titkosított. Neeem. Népszavazással. Az egész világ által azonnal megismerhető adatokkal. Hogy vadkeleti pici szigetek is láthassák. Akik ott tartanak még, hogy legyen egy ügyes vajda, aki majd diktál és tudja helyette a tutit.
"a kutya vidékiek a vacak nyugdíjasok miatt van..aha..a közgazdász nyugdíjas hüjébb és kevesebbet ér mint egy aktív paki? ha 10 napom van a nyugdíjig akkor superman vagyok..ha már átléptem akkor vacak?."
Ne aggódjon papa, nálunk is a nyuggerek döntenek..! :-)))
Tanulságos ez a brexit.. például állítottak nekünk. kifinomult európai országokat.. nekünk vadkeleti vadaknak.. puszták népének..100év kell mire kitanuljuk a demokráciát..és kétszáz mire az angolt..
Erre mit tapasztalunk brexit kapcsán ..
- ááá nem ér, írjuk ki másodszor..
- a kutya vidékiek a vacak nyugdíjasok miatt van..aha..a közgazdász nyugdíjas hüjébb és kevesebbet ér mint egy aktív paki? ha 10 napom van a nyugdíjig akkor superman vagyok..ha már átléptem akkor vacak?..
A politikus tehet róla minek írtak ki a népszavazást... mondják..döbbenet..
fontos kérdésben nem kellene kikérni a véleményeket?
ez a demokrácia? ahol minden ember egyenlő.. hova lett a népfelség elve?
Vagy ez már elmúlt..ez a nyúédzs? az irányított demokrácia? Majd a vezetők tudják mi kell nekem...neked.
ez nem illiberális?
svájc az egyetlen demokratikus ország?
amúgy én is azt mondom a demokrácia nem hatékony..(főleg nem kialakulatlan társadalmakban) egy jó vezető és egyszerűen diktál..kész.. ennyi.. ott a jó példa szingapúr..elhivatott a társadalmat ismerő ember jólétet teremtett.. vagy egy hatékony cég.. ügyes vezető kell és annyi..
de akkor ne minket oktatgassanak máá ezek a nyomik...otthol játszanak demokráciát..és ne nyafogjanak.