Aki nagyobb nyugdíjemelést belenget, meg ingyenutazást (vagy annak megtartását), az nyer.
Sajnos itthon már ciklusok óta nem az aktívak döntenek.
Aki nagyobb nyugdíjemelést belenget, meg ingyenutazást (vagy annak megtartását), az nyer.
Sajnos itthon már ciklusok óta nem az aktívak döntenek.
A német a francia és az angol jelenleg a hivatalos nyelv.
"a kutya vidékiek a vacak nyugdíjasok miatt van..aha..a közgazdász nyugdíjas hüjébb és kevesebbet ér mint egy aktív paki? ha 10 napom van a nyugdíjig akkor superman vagyok..ha már átléptem akkor vacak?."
Ne aggódjon papa, nálunk is a nyuggerek döntenek..! :-)))
hoppácskka, ha az angolok kilépnek, akkor lehet, hogy német vagy farncia lesz a hivatalos nyelv? :-P
en eddig is azt mondtam, most is, Svajc az egyetlen. Többi csak szinhaz. Es evtizedrol evtizedre egyre inkäbb csak szinhaz
Tanulságos ez a brexit.. például állítottak nekünk. kifinomult európai országokat.. nekünk vadkeleti vadaknak.. puszták népének..100év kell mire kitanuljuk a demokráciát..és kétszáz mire az angolt..
Erre mit tapasztalunk brexit kapcsán ..
- ááá nem ér, írjuk ki másodszor..
- a kutya vidékiek a vacak nyugdíjasok miatt van..aha..a közgazdász nyugdíjas hüjébb és kevesebbet ér mint egy aktív paki? ha 10 napom van a nyugdíjig akkor superman vagyok..ha már átléptem akkor vacak?..
A politikus tehet róla minek írtak ki a népszavazást... mondják..döbbenet..
fontos kérdésben nem kellene kikérni a véleményeket?
ez a demokrácia? ahol minden ember egyenlő.. hova lett a népfelség elve?
Vagy ez már elmúlt..ez a nyúédzs? az irányított demokrácia? Majd a vezetők tudják mi kell nekem...neked.
ez nem illiberális?
svájc az egyetlen demokratikus ország?
amúgy én is azt mondom a demokrácia nem hatékony..(főleg nem kialakulatlan társadalmakban) egy jó vezető és egyszerűen diktál..kész.. ennyi.. ott a jó példa szingapúr..elhivatott a társadalmat ismerő ember jólétet teremtett.. vagy egy hatékony cég.. ügyes vezető kell és annyi..
de akkor ne minket oktatgassanak máá ezek a nyomik...otthol játszanak demokráciát..és ne nyafogjanak.
Hát a törökökkel elég furcsán bizniszelt Merkel. A visszaküldött illegálisakért kaptak Erdogántól egy csomó análfabéka bicebócát.
+ lehet, hogy friss szakik érkeznek győrbe + kecskemétre?
ááá dehogy :)
jah persze...akkor inkább mennek osztrákokhoz, németekhez
Ezek szerint hamarosan lesz elég pincér a Balatonon.
Én kérdezem, hogy vajon ilyesmire gondol 'egészséges egyenetlenség' cimszó alatt?
Vagy arra, hogy a németek befogadnak migránsokat, de mi nem?
Nálunk üresen állnak a stadionok, de máshol nem?
Mire gondolhat?
Jó nagyot szippantott biztos a tömjénből. Vagy másból. Ő.ő Vagy csak zugivó.
Amúgy a buszgyártás hogy jött ki a végén?:)
Szép szavak:
@A pápa szavai szerint az EU-nak újra fel kell fedeznie gyökérzetében rejtőző erejét, találékonyan olyan egészséges egyenetlenséget kell teremtenie, amely nagyobb függetlenséget és szabadságot ad tagországainak.
"Ami kulcsfontosságú: kreativitással felszítani az akaratot az együtt maradásra" – mondta Ferenc pápa visszatérve háromnapos örményországi látogatásáról, amelyen a Vatikán és a helyi egyház közeledését szorgalmazta.@
- Egészséges egyenetlenségeket teremteni ??
Ez valami olyasmi lehet, mint hogy a KGST-ben nálunk volt a buszgyártás?
A legjobbat még nem mondtam.
A pénzügyminiszter szombaton szólásra emelkedett.
Mindenki várta, hogy mit fog mondani?
- Khmmm. Tisztelt hallgatóság, igen tisztelt egybegyültek!
Ezúton szeretnék gratulálni a környezetvédelmi államtitkár asszonynak abból az alkalomból, hogy coming outolt és elismerte, hogy leszbikus!
- Köszönöm a figyelmet! Good-bye.