Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#773877 polgarmester Előzmény: #773858

Ja. Teljesen. Nekem úgy tűnik, még működik a régi gyarmattartó gőg+USA tagállamként viselkedett inkább soxor- ami még érthető is lenne a tört.i múlt kapcsán, de pechjükre Ejrópához is kötődnek.A bevándorlókat sem szeretik (pedig ez korrekt karma lenne a gyarmatok miatt-) a kelet-európaiakat sem túlságosan, de az olcsó munka az jó...szóval nem is igazán értem mit is szeretnének- valami fele költség, dupla haszon alapon maradnának- hmm, vmikor vezető világhatalom volt, de minden elmúlik 1x, a reflexek viszont csak később úgyláccik' Hüjje gyarmatosítók!

Hoppá, lunch break.

Na, megyek megnézem mit főzött a néger rabszolgám...(:))

#773861 banyaiz Előzmény: #773847

Legnagyobb szívás az lenne nekik kilépésre szavaznának. Akkor végeredmény kb az lenne nagy felfordulás után nagyjából ugyanaz az ország helyzete mint most újra kötnék az összes egyezményt hasonló tartalommal mint most van , ugyanott lennének nagy vonalakban benne is meg nem is, csak elmondhatnák , hogy mi nem vagyunk az EU-ban.

Ez a hülyének is megéri. :)

Ez van ha szélmalomharc komolyra fordul, minden politikus rémálma. :) Hogyan másszunk ki ebből.

#773858 banyaiz Előzmény: #773847

Az egész brexit szavazás egy baromság. Most is fél lábbal vannak csak az EU-ban.

Nem kell euró, egyedi szabályok nekik külön stb. Benne is vannak meg nem is.

Cameronnak kellett a népszavazás ígéret a legutóbbi győzelemhez aztán belekavarodott a dologba kb erről szól az egész.

#773854 Sumér harcos Előzmény: #773845

ezt ugy tudtam,hogy megint ez volt,mint mult szerdán.

azon csodálkozom,hogy fejesek eladásárol nem jott hir,mint mult héten VIP kiszálló volt.

#773852 Sumér harcos Előzmény: #773849

ejj,ilyen negativ mantrát magadra ne,nem szabad,

csak pozitivan.

Te még hiszel a demokráciában??már brexit kapcsán.:)

#773849 Csusza Előzmény: #773838

A parlament aszerint fog szavazni, hogy mi lett a népszavazás eredménye. Szerintem.

Én meg jól elqrtam a vételeimet, meg a kihagyott kiszállót.

Meg is érdemelem, hogy szívjak, rohadjon meg az ilyen hülye, mint én...

Közben daxot veszik, ez tévesztett meg, b+.

#773847 polgarmester Előzmény: #773838

Így is van. Éjen Rá...ill. a demokrácia!* Mint a hollandusoknál-amikor a népszavazás elutasította Ukrajna EU-s csatlakozását (nemrég:) - majd rá 1 hétre a parlamentjük simán megszavazta. (muhááháá!)

*=számít a nép véleménye, kivéve, ha fontos a dolog.

#773846 matgab Előzmény: #773845

az , ha Csányi vesz, az jól szokott kijönni, de ezeken a tegnapi vételeken látszott, hogy nem a saját pénzéről van szó...

#773845 matgab Előzmény: #773838

"Jelentős mértékben járulhattak hozzá az OTP tegnapi árfolyam emelkedéséhez a bank saját részvény vásárlásai. 279 507 darab részvényt vásárolt az OTP 6927 forintos átlagáron, amivel a piacon tegnap forgó papírok harmadát tették ki a bank tranzakciói." kbc

#773838 Sumér harcos Előzmény: #773823

nem is értem,miért tulajdonitanak ennek a holnapi napnak ekkora jelentőséget,szavaznak ugyan a birkái,de később a parlament fog szavazni róla,fog dönteni.

ennek fényében holnap milyen eredmény születik ,teljesen mind1.

#773823 polgarmester Előzmény: #773758

Azért én bízom a demokrácia erejében*, h nem lesz brexit -és akkor öröm és holala lesz a jövő héten.

*pl., hogy minimum úgy elcsalják az eredményt a maradók javára mint a sógoréknél az elnökválasztást. Ő.o

#773758 Csusza Előzmény: #773753

Ultraf@sz leginkább... :-))

Főleg, hogy éppen vettem egy utolsó -már csak harmad méretű- adaggal 909-en. :-)

Célár -többivel együtt- holnapi meghúzásban 980 környéke.

Ha lesz meghúzás. Ha nem, akkor cumira tettem magam...

Szerk.: Mire leírtam, öntöttek rajta. Örülök.

#773753 Sumér harcos Előzmény: #773752

Te OTP ultra:)

lehet itt még nincs brexitre is esés,felhuzott állapotban.

a hirre adni szabály.

benyitottam egy pici sortot,szinte csúcson,,azt ugy sem merte megtenni senki.:)

aztán most várok mit tesz a 7000el.

#773752 Csusza Előzmény: #773751

Nem sc, hanem bíztató brexit hírekre vételek.

Szvsz...

Na meg egy fórumtársunk stílusában írva: Már többször leírtam, hogy ha 850-en átmegy, akkor neki fog menni a 7K-nak.

;-)