Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#773744 matgab Előzmény: #773742

na úgy néz ki, hogy a kötelező matgab faktor esést követően (ugye forintra pontosan - na jó tévedtem 14 forintot!) visszaálltunk majdnem a beker ár közelébe, ami ellenállás szokott lenni a részvényeimnél...

Mi a francért nem ragaszkodtam az eredeti tervhez és vettem meg a kezdőpakk háromszorosát a -10%-on??

#773569 Csusza Előzmény: #773567

Pár másodperccel maradtam le a 807-ről, így végül ~815-nél kaptam.

Neki kellene mennie rendesen annak a leszorítónak szerintem. 850 fölött már öröm é bódottá lenne...

Daxot (is) közben széttépik.

Napos leszorító hol lehe…

#773567 Csusza

Napos leszorító hol lehet most kb? Van valakinek egy pontos rajza esetleg? (én csak firkálgattam)

Lehet, lassan meg lehetne próbálni egy vételt?

#773562 Csusza Előzmény: #773548

Grat.

Én meg itt tökölök, mert itt venni nem logikus, de eladni sem akarok még... :-/

#773383 Csusza Előzmény: #773379

Mivel én elég rondán kitömtem magam -persze feljebb, ahogy kell- :-), ezért nem bírom nem nézegetni, bár csak néha-néha.

Nem tudom elhinni én sem, hogy ne legyen még egy rendes paráztatás brit szavazás előtt.

Meg hát igen, amíg Matgab nem dobja, addig felelőtlenség longolni... :-)

#773379 Sumér harcos Előzmény: #773361

igy van,részemről rá sem nézek ma,számomra sem egyértelmű jelenleg egyik irány sem.

jovőhéten beverhetnék,lehetne akár 6200-6700sáv,vagy akár 5750-6200 is,kis para ráférne még:)

Matgab is longban van még,ezért logikusan ez lehetne a valószinűbb:)

forgalom meskete ma is.

#773355 Csusza Előzmény: #773341

Korán zártunk sajnos, utánunk daxot meghúzták, meg usát is. Reggel lehet megint nem fogok érteni semmit... :-)

Na szép. Elmegyek kicsit…

#773341 Csusza

Na szép. Elmegyek kicsit a hobbimnak élni -sebészet majd utána szájsebészet, mert ezek ku.rva jó helyek- erre ez fogad. Kistoppolták a mai pakkomat. Lehet, hogy beszariság, de talán jobb így.

Nagy kérdés, hogy ha ez hullám ~6200-300-hoz lefelé, akkor most hol lesz az új alj, csak meg kellene fogni, hogy száradjon meg ez a dög...

#773301 Csusza Előzmény: #773297

Ja, hogy csütörtök van, most jöttem rá! Nem baj, attól még jó lehet a hétvégéd. :-)

Forgalom tényleg diszkrét, eltűntek a nagy csibészek.

De hogy tegnap miért kellett ennyire venniük, azt sosem értem meg...

#773296 Sumér harcos Előzmény: #773294

köszi,korán volt a zárás.

lehet brexitig,az junius 23 partvonalon maradok.1hét mulva csütörtök.lehet csapkodás miatta.

esetleg ha vmi nagyon szélsőséges árfolyam adodik addig,akkor belépek.

valőszinuleg addig lenyomják,onnan long-hiszen julius 8 Moody's-még felmin lesz véletlenül.

de minden lehet és éppen az ellenkezője is,én semmit nem tudok előre még 1 honappal sem,lássuk az árfolyamot,mindenesetre uborkához mérten vsz izgalmas hetek fognak következni.

#773295 Csusza Előzmény: #773288

Az igen, grat! Érezted a napokban ezt a cafkát, megérdemelsz egy jó hétvégét! ;-)