Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Na szép. Elmegyek kicsit…

#773341 Csusza

Na szép. Elmegyek kicsit a hobbimnak élni -sebészet majd utána szájsebészet, mert ezek ku.rva jó helyek- erre ez fogad. Kistoppolták a mai pakkomat. Lehet, hogy beszariság, de talán jobb így.

Nagy kérdés, hogy ha ez hullám ~6200-300-hoz lefelé, akkor most hol lesz az új alj, csak meg kellene fogni, hogy száradjon meg ez a dög...

Re: nincs cím

#773301 Csusza Előzmény: #773297

Ja, hogy csütörtök van, most jöttem rá! Nem baj, attól még jó lehet a hétvégéd. :-)

Forgalom tényleg diszkrét, eltűntek a nagy csibészek.

De hogy tegnap miért kellett ennyire venniük, azt sosem értem meg...

#773296 Sumér harcos Előzmény: #773294

köszi,korán volt a zárás.

lehet brexitig,az junius 23 partvonalon maradok.1hét mulva csütörtök.lehet csapkodás miatta.

esetleg ha vmi nagyon szélsőséges árfolyam adodik addig,akkor belépek.

valőszinuleg addig lenyomják,onnan long-hiszen julius 8 Moody's-még felmin lesz véletlenül.

de minden lehet és éppen az ellenkezője is,én semmit nem tudok előre még 1 honappal sem,lássuk az árfolyamot,mindenesetre uborkához mérten vsz izgalmas hetek fognak következni.

#773295 Csusza Előzmény: #773288

Az igen, grat! Érezted a napokban ezt a cafkát, megérdemelsz egy jó hétvégét! ;-)

#773256 Csusza Előzmény: #773248

Ügyike voltál, gratulálok, egészségedre! :-)

Én a záróba fogom betenni a 855-ös adagomat, talán jó sül ki belőle.

Re: ds

#773254 Csusza Előzmény: #773244

Figyelj! Ha lusta vagy még ahhoz is, hogy megadd a számodat az öregnek, akkor hogy várod, hogy szóljon?

Amúgy meg tényleg komolyan zsákolni kellett volna, de ki a rosseb gondolta, hogy ez ekkorát megy. Tegnapi vételemnél egy 100 Ft körüli megpattanással is megelégedtem volna, mondván nyakunkon a brexit.

#773248 Sumér harcos Előzmény: #773215

kiszortam minden longot szinte mai csucs környékén,bőven 800 felett,certit- mindent,ciao:)

egy még kis buko is volt,vitte a többi.

egy apro sortot nyitottam két ilyen napra-de igazából partvonal.

Grat,Kösz,grat mindenkinek:)

ds

#773244 Waszeitung

Sanyibá zsákolja magát tegnap +ma /meg Csusza/ vagy valaki már megint jól értesült kicsit korábban mint mi fogjuk megtudni?

#773243 Csusza Előzmény: #773241

Grat!

Nem semmi, ami megy két napja, igazi megpattanás.

6755-ös vételemet még szorongatom, de már marhára eladnám...