Van 6878 ról is, (múlt heti) a következő szintek lefelé 200 forintonként.
Van 6878 ról is, (múlt heti) a következő szintek lefelé 200 forintonként.
ok,de most a mai indulású lefelé menetben hol kezded venni?
vagy vettél már ma?
tehát volt-e ma vétel?:)
vagy kivársz még a Matgab faktor miatt?:)
Tapasz,honnan kezded longgal tapasztani az árfolyamot?:)
szerintem már látják ők is:)
én azonnal megtettem a megfelelő lépéseket:)
hello társtulajok, öveket bekapcsolni, célár: 6300 (2 héten belül-igaz manapság inkább csak 3 nap).
ezt a forgalmat már, ami ma is van eddig....az csoda hogy győzi a rendszer...
merésznek merész,-de megcélzom a Holdat,ha elbaxom,akkor is a csillagokon landolok-ez a hitvallásom:)
:)) Hát igen, sosem voltam következetes.
A fifikás taktikám: Kivárás.*
(*kínnal vagy kevésbé kínnal)
Ma a kád berakása után ránéztem a tő.zsdére és eladtam a molcsit de, izibe. Kell sóderre.:(
Pár napja még nyugdíj kiegészítésnek szántad a papírt, ahhoz képest nem rossz ez. :-)
Nem vagyok elégedett a tempóval uraim.:(( Már 7800 felé kéne ügetnünk.
:)
Grat a longokhoz. Short merész húzás, szerintem nem túlvett.
7K-nak nekifeszülést érzek.
Na, ettől féltünk, a legrosszabb hír,ami csak jöhetett a világból...
2longom volt,ma zártam.
nyilt egy sort,mintha túlvett lenne:)
Vagyis ne legyen egyenlőbb az egyenlők között , miket beszélek már. korlátozott amennyire ebbe a piacba bele tudnak nyúlni. Mert következményei vannak, már ennek a szitunak amit kialakítottak ennek már most következményei vannak.
Ezek pedig nem olyan következmények csődbe megy egy szemétszállító cég akárhol és akkor majd megoldjuk.
Szóval hagyni kell fúrjanak faragjanak , fűrészeljenek előbb utóbb észreveszik , hogy azon az ágon ülnek.
Hála az égnek a legnagyobb forradalmi tevékenységen túl vagyunk .
A dolgos a hétköznapok jönnek amikor figyelembe kell venni azt is , hogy piactorzításnak mik a következményei . Valahogy növekednie kell a gazdaságnak stb stb.
Mezőny eléggé átalakult bejöttek a forradalmár versenyzők a képbe, menekült mindenki amerre látott.
Piaci pozíciójával és tőkehelyzetével Otp piaci viszonyok között nagy falat. Éppen ezért vsz annyi kell legyen a cél minden eszközzel megakadályozni azt, hogy egyenlő legyen valaki egyenlőbbek között komoly mértékben. Mindenképpen kell számítani kis pittyputty kivételezésekre , de az nem oszt nem szoroz. Fő csapásirányban piaci viszonyok akkor csak idő kérdése mikor fulladnak ki . Aztán majd nemhogy eladnák Otp-nek kérni fogják vegye át. :)
Úgyis kivágják maguk alatt a fát vsz. Hagyni kell hadd dolgozzanak rajta.